THEATER

Jakop Ahlbom

Innenschau

Een mix van dans, theater, illusionisme en speciale effecten

Na zeven jaar maakt Jakop Ahlbom een remake van zijn voorstelling ‘Innenschau’. In deze surrealistische  thriller raken de levens van een verpleegkundige, een stalker en een ontslagen bankmedewerker onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als kijker word je meegezogen in hun gitzwarte wereld van achtervolgingsfantasieën, raadselachtige taferelen en Kafkaëske situaties.

De livemuziek van Alamo Race Track leidt je als een gids door de koortsachtige droomwereld waarin illusie en realiteit met elkaar in gevecht gaan. Ahlbom gunt ons, met een mix van dans, theater, illusionisme en speciale effecten, op een grimmige, maar dromerige wijze een kijkje in het onderbewustzijn van de mens.

Jakop Ahlbom was bij ons eerder te zien met prijswinnende voorstellingen ‘Vielfalt’, ‘Lebensraum’ en ‘Horror’. Zeven jaar geleden bewees hij al dat hij als geen ander op een humoristische manier pijnlijke situaties weet te verbeelden, zonder de kracht van het drama te verliezen. Nu is ‘Innenschau’, zonder tekst en met nieuwe nummers van Alamo Race Track, terug in de grote zaal.

Regie: Jakop Ahlbom
Spelers: Reinier Schimmel, Silke Hundertmark, Gwen Langenberg, Luc van Esch, Minka Parkkinen, Yannick Greweldinger, Judith Hazeleger e.a.
Muziek: Alamo Race Track