getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • di 1 december 2015 SLUITING EINDEJAARCC Zwaneberg zal gesloten zijn van 24 december 2015 tot en met 1 januari 2016.
  • ma 16 november 2015 DANSERS GEZOCHT VOOR HIPHOP-VOORSTELLING OP BACH't Pact maakt een dansvoorstelling in 6 kerken met Helder Seabra en zoekt dansers!
meer nieuws...
Repetitieruimtes
Een ontmoetingsplek voor jonge muzikanten/artiesten

Drie repetitielokalen, 13 instrumentenbergingen en een zithoek bieden ruim kans aan jonge muziekbands, toneelkringen of individuele artiesten om te repeteren. Elke ruimte werd opgebouwd als een 'doos-in-doos', een ontdubbelde binnenconstructie in beton die volledig losstaat van de ruwbouw. Dit 'box-in-box'-principe biedt de best denkbare garantie om geluidsoverdracht naar de andere lokalen te vermijden.

De repetitielokalen worden verhuurd met een basisuitrusting bestaande uit een kleine zanginstallatie, micro’s, boxen, gitaarversterker, monitors en een drumstel.

De middelste ruimte is de kleinste; deze is geschikt als repetitielokaal voor een individuele muzikant of als DJ-lab, maar kan door een geluidsdicht raam naar de grootste repetitieruimte ook dienen als opnamestudio.

Klik hier voor het gebruikersreglement en de tarieven van de repetitieruimtes.

Klik hier voor de basisuitrusting van de repetitieruimtes.

Klik hier voor onze online repetitiekalender. Hier kan je zien wanneer welke repetitieruimtes al in gebruik zijn. Bovendien kan je een optie nemen op een vrije ruimte en periode. Na reservatie ontvang je een bevestiging via mail.

De contactpersoon voor zaalverhuur is Bernadette De Ost, 015 22 83 59.