getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 14 november 2014 HEIST HERDENKT 1914-1918Heist ontving vele eregasten op het Herdenkingsconcert WO I van de Kamerfilharmonie Vlaanderen.
  • di 28 oktober 2014 UNIEK CD-PROJECT IN DE NIEUWE OPNAMESTUDIODeze herfstvakantie zijn we gestart met een uniek cd-project in onze nieuwe opnamestudio.
meer nieuws...
Repetitieruimtes
Een ontmoetingsplek voor jonge muzikanten/artiesten

Drie repetitielokalen, 13 instrumentenbergingen en een zithoek bieden ruim kans aan jonge muziekbands, toneelkringen of individuele artiesten om te repeteren. Elke ruimte werd opgebouwd als een 'doos-in-doos', een ontdubbelde binnenconstructie in beton die volledig losstaat van de ruwbouw. Dit 'box-in-box'-principe biedt de best denkbare garantie om geluidsoverdracht naar de andere lokalen te vermijden.

De repetitielokalen worden verhuurd met een basisuitrusting bestaande uit een kleine zanginstallatie, micro’s, boxen, gitaarversterker, monitors en een drumstel.

De middelste ruimte is de kleinste; deze is geschikt als repetitielokaal voor een individuele muzikant of als DJ-lab, maar kan door een geluidsdicht raam naar de grootste repetitieruimte ook dienen als opnamestudio.

Klik hier voor het gebruikersreglement van de repetitieruimtes.

Klik hier voor de basisuitrusting van de repetitieruimtes.

Klik hier voor onze online repetitiekalender. Hier kan je zien wanneer welke repetitieruimtes al in gebruik zijn. Bovendien kan je een optie nemen op een vrije ruimte en periode. Na reservatie ontvang je een bevestiging via mail.

De contactpersoon voor zaalverhuur is Bernadette De Ost, 015 22 83 59.