klik hier
voor de 360° weergave
Exporuimte
Een eigenzinnige exporuimte

Het spel van hellende volumes en scheve muren toont zich ook binnenin doorheen het hele gebouw. In de nieuwe expozaal, waar deze schuine vlakken elkaar ontmoeten in een lege, witte ruimte, creëert het een bijzonder gevoel van ruimtelijkheid. De benedenruimte is permanent toegankelijk vanuit de inkomhal en fungeert als blikvanger voor de grote exporuimte boven, die men bereikt via een trap, de lift of zelfs vanuit het nieuwe theatercafé.

In het plafond werden een reeks geleidingrails ingewerkt, die in combinatie met ophangbare panelen zorgen voor extra muuroppervlakte of bijkomende ophangpunten. Zo wordt de exporuimte een moduleerbare zaal die er voor elke tentoonstelling anders kan uitzien.

DEZE RUIMTE IS NIET BESCHIKBAAR VOOR VERHUUR.