getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
  • vr 12 december 2014 LUKAS LELIE WINT HUMO'S COMEDY CUPStand-upcomedian Lukas Lelie heeft Humo's Comedy Cup gewonnen. Op 24 april te zien in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

reserveren

Reserveren en betalen kan op drie manieren:

  • Je komt naar de ticketbalie van CC Zwaneberg tijdens onze openingsuren, betaalt je tickets onmiddellijk cash, met proton of met bancontact/mister cash en neemt ze mee.
  • Je reserveert tickets per telefoon op het nummer 015 25 07 70. Je komt deze binnen de week aan het loket betalen en afhalen. Of je kiest ervoor via mail een factuur te ontvangen. Je kan deze onmiddellijk online betalen of via overschrijving. De betaling dient binnen de week na ontvangst van je factuur te gebeuren, zoniet wordt de reservatie geannuleerd. Na ontvangst van je betaling zullen wij je de tickets via mail bezorgen. Je kan deze thuis afdrukken. Wens je de factuur en de tickets per post te ontvangen? Dat kan. Er worden voor het versturen dan wel € 2,50 administratiekosten aan gerekend.
  • Je reserveert kaarten online via onze website www.zwaneberg.be. Je ontvangt via mail een factuur. Hierbij krijg je de keuze om onmiddellijk online te betalen of via overschrijving. Na ontvangst van je betaling zullen wij je de tickets via mail bezorgen. Je kan deze thuis afdrukken.