getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 15 januari 2016 INTERVIEW IN FILMMAGIEVolgens een studie van VAF is CCZ de grootste vertoner van films van alle Vlaamse cultuurcentra.
  • vr 8 januari 2016 ALEX AGNEWDe ticketverkoop voor 'Unfinished Business' start in juni, tijdens onze loting.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

Vriendenpas

VRIEND VAN ZWANEBERG

Als je Cultuurcentrum Zwaneberg een warm hart toedraagt, nodigen we je uit om Vriend van Zwaneberg te worden. Niet alleen virtueel op Facebook, maar levensecht!

Als Vriend van Zwaneberg geniet je van nog meer voordelen dan degene die je als abonnee reeds kreeg. Iedereen kan vriend worden. Een Vriendenpas staat helemaal los van al dan niet vroeger gemaakte reserveringen. Als je nu vriend wordt van CC Zwaneberg kun je profiteren van alle voordelen die daaraan verbonden zijn.

JE WORDT VRIEND OMDAT

  • je steeds het goedkoopste tarief, een ware vriendenprijs, krijgt voor voorstellingen van CC Zwaneberg, los van het aantal gekozen voorstellingen
  • je bij de film ook steeds recht hebt op een reductietarief
  • de kortingen groter kunnen zijn voor bepaalde voorstellingen en/of genres
  • voor enkele voorstellingen die we zeer warm willen aanbevelen je zelfs een dubbele vriendenkorting krijgt
  • er tijdens het seizoen speciale kortingsmogelijkheden kunnen zijn, exclusief voor vrienden (zorg ervoor dat wij je E-mailadres hebben, aangezien vele van deze acties via een elektronische nieuwsbrief worden bekendgemaakt!)
  • je een Vriendenpas al terugverdient als je tickets voor drie voorstellingen reserveert

VRIEND WORDEN

Voor het seizoen 2015-2016 kost een Vriendenpas 10 euro per persoon en 5 euro voor een -26-jarige.

Een Vriendenpas is geldig voor één seizoen en vervalt automatisch aan het einde van het seizoen.

Een Vriendenpas staat op naam en is dus persoonsgebonden. Ieder gezinslid dient een Vriendenpas te hebben om te kunnen genieten van de vriendenprijs voor avondvoorstellingen.

Kinderen (-13 jaar) waarvan één van de ouders Vriend van Zwaneberg is, genieten echter wel automatisch van de vriendenprijs voor familievoorstellingen.

Vriend worden kan via info@zwaneberg.be, telefonisch op het nummer 015 25 07 70, via het bestelformulier in de programmabrochure of aan de ticketbalie van CC Zwaneberg tijdens de openingsuren of bestel hier online.