getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 27 augustus 2015 RAAMAMBASSADEURSMaandelijks ontvang je een affiche om achter het raam van je huis of kantoor te hangen!
  • za 15 augustus 2015 JOE LOVANOZoals eerder aangekondigd, brengt John Scofield op 31 oktober een extra gast mee: Joe Lovano!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

Vriendenpas

VRIEND VAN ZWANEBERG

Als je Cultuurcentrum Zwaneberg een warm hart toedraagt, nodigen we je uit om Vriend van Zwaneberg te worden. Niet alleen virtueel op Facebook, maar levensecht!

Sinds seizoen 2010-2011 heeft de Vriendenpas het abonnementensysteem vervangen. Een revolutie? Veeleer een vereenvoudiging! Met slechts twee prijzen wordt de prijzenstructuur een stuk overzichtelijker. Maar er is meer!

Als Vriend van Zwaneberg geniet je van nog meer voordelen dan degene die je als abonnee reeds kreeg. Iedereen kan vriend worden. Een Vriendenpas staat helemaal los van al dan niet vroeger gemaakte reserveringen. Als je nu vriend wordt van CC Zwaneberg kun je profiteren van alle voordelen die daaraan verbonden zijn.

JE WORDT VRIEND OMDAT

  • je steeds het goedkoopste tarief, een ware vriendenprijs, krijgt voor voorstellingen van CC Zwaneberg, los van het aantal gekozen voorstellingen
  • je bij de film ook steeds recht hebt op het reductietarief van € 4,50 en € 3,50 voor familiefilms
  • je met de Vriendenpas ook bij familievoorstellingen van een lager tarief kan genieten
  • de kortingen groter kunnen zijn voor bepaalde voorstellingen en/of genres
  • voor enkele voorstellingen die we zeer warm willen aanbevelen u zelfs een dubbele vriendenkorting krijgt!
  • er tijdens het seizoen speciale kortingsmogelijkheden kunnen zijn, exclusief voor vrienden
  • je een Vriendenpas al terugverdient als je tickets voor drie voorstellingen reserveert

VRIEND WORDEN

Voor het seizoen 2014-2015 kost een Vriendenpas € 10,00 per persoon en € 5,00 voor een -26-jarige.

Een Vriendenpas is geldig voor één seizoen en vervalt automatisch aan het einde van het seizoen.

Een Vriendenpas staat op naam en is dus persoonsgebonden. Ieder gezinslid dient een Vriendenpas te hebben om te kunnen genieten van de vriendenprijs voor avondvoorstellingen.

Kinderen (-13 jaar) waarvan één van de ouders Vriend van Zwaneberg is, genieten echter wel automatisch van de vriendenprijs voor familievoorstellingen.

Vriend worden kan via info@zwaneberg.be, telefonisch op het nummer 015 25 07 70, via het bestelformulier in de programmabrochure of aan de ticketbalie van CC Zwaneberg tijdens de openingsuren of bestel hier online.