getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 11 augustus 2014 EXTRA VOORSTELLING CIRCUS RONALDOOp zondag 28 september is er een extra voorstelling van Circus Ronaldo!
  • di 24 juni 2014 BEVESTIGING BESTELLING COMPUTERGESTUURDE TICKETVERKOOPVergeet niet uw gereserveerde tickets te betalen vóór 15 augustus. Zo niet vervalt uw reservatie!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

kortingspassen

VRIENDENPAS

VRIJETIJDSKAART

Deze kaart heeft als doel kinderen, jongeren en volwassenen uit Heist-o/d-Berg met een zeer bescheiden inkomen en kinderen en volwassenen met een handicap de kans te geven ook actief deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten in Heist-o/d-Berg. De Vrijetijdskaart geeft recht op een korting van 80 % op vrijetijdsactiviteiten in de gemeente. In CC Zwaneberg krijgen Vrijetijdskaarthouders een korting van 80 % op de basisprijs voor voorstellingen, cursussen, films, ... De Vrijetijdskaart kan je aanvragen bij het OCMW. Meer informatie vind je hier.

GRABBELPAS

Ben jij tussen 3 en 12 jaar oud, dan kan je een Grabbelpas kopen voor de prijs van € 2,50. Loop eens langs bij de Jeugddienst, Molenstraat 50 te Heist-o/d-Berg of stuur een mailtje naar jeugddienst@jeugddienstheist.be voor meer info. In CC Zwaneberg geeft de Grabbelpas recht op een korting van € 2,00 op onze cursusprijzen, maar ook op tal van andere vrijetijdsactiviteiten buiten CC Zwaneberg krijg je korting dankzij de Grabbelpas.