getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 26 maart 2015 CC ZWANEBERG TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR VIA EMAILCC Zwaneberg tijdelijk moeilijk bereikbaar via E-mail omwille van een algemene stroompanne.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...

Theatercafé Het 3de Bedrijf

Het cultuurcentrum blijft ook een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Naast de zalen en lokalen is hiervoor het nieuwe theatercafé de geschikte plaats. De naam ervan 'Het 3de Bedrijf' is hier wel goed op zijn plaats: een avondje theater is immers, na een eerste en tweede bedrijf op de scène, pas compleet met een frisse pint als afsluiter, toch?

Theatercafé 'Het 3de Bedrijf' beschikt over een ruimte op het gelijkvloers, met een ruimte extra capaciteit op de verdieping. Daarenboven heeft het een gezellig terras op het plein voor het cultuurcentrum.

Hieronder vind je de openingsuren van het theatercafé.

maandag vanaf 07.30 uur
dinsdag vanaf 11.30 uur
woensdag vanaf 11.30 uur
donderdag vanaf 17.00 uur
vrijdag vanaf 11.30 uur
zaterdag vanaf 10.30 uur
zondag vanaf 10.30 uur

Voor meer info en reservaties, contacteer Rudy Biesemans, 015 75 33 39.

www.het3debedrijf.be