getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 16 november 2015 DANSERS GEZOCHT VOOR HIPHOP-VOORSTELLING OP BACH't Pact maakt een dansvoorstelling in 6 kerken met Helder Seabra en zoekt dansers!
  • do 29 oktober 2015 KAARTENVERKOOP WILL TURADe kaartenverkoop voor dit concert start op vrijdag 27 november 2015 om 9 uur.
meer nieuws...

interessante combinaties

In Cultuurcentrum Zwaneberg kan je terecht voor heel uiteenlopende activiteiten aan aantrekkelijke tarieven. Podiumactiviteiten krijgen een ideaal kader in de schouwburg. Ook voor vele andere soorten van activiteiten kan je terecht in het cultuurcentrum: een seminarie, een beurs of bedrijfsevenement, een feest, een optreden met staand publiek ...

Door het gebruik van Café Vélodroom (vroegere cafetaria) of de keuken naast de polyvalente zaal (vroegere keuken cafetaria) worden allerhande interessante combinaties denkbaar: een vereniging wil in groep een voorstelling bijwonen en vooraf haar 150 leden een warme maaltijd aanbieden, een bedrijf wil haar relaties uitnodigen op een voorstelling en nadien een walking dinner of receptie organiseren ... Het nieuwe gebruikersreglement voorziet trouwens een fikse korting op dergelijke combinatieactiviteiten in de schouwburg, polyvalente zaal en Café Vélodroom: de extra ruimte die wordt bijgehuurd, wordt 50% goedkoper!

Klik hier voor het gebruikersreglement en de tarieven. 

Onder INFRASTRUCTUUR op deze website vind je meer gedetailleerde info per ruimte.

De contactpersoon voor zaalverhuur is Bernadette De Ost, 015 22 83 59.