getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 26 maart 2015 CC ZWANEBERG TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR VIA EMAILCC Zwaneberg tijdelijk moeilijk bereikbaar via E-mail omwille van een algemene stroompanne.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...

interessante combinaties

In het vernieuwde cultuurcentrum kan u terecht voor heel uiteenlopende activiteiten aan aantrekkelijke tarieven. Podiumactiviteiten krijgen voortaan nog meer een ideaal kader in de nieuwe schouwburg. Ook voor vele andere soorten van activiteiten kan u terecht in het cultuurcentrum : een seminarie, een beurs of bedrijfsevenement, een feest, een optreden met staand publiek, ...

Door het gebruik van Café Velodroom (vroegere cafetaria) of de keuken naast de polyvalente zaal (vroegere keuken cafetaria) worden allerhande interessante combinaties denkbaar : een vereniging wil in groep een voorstelling bijwonen en vooraf haar 150 leden een warme maaltijd aanbieden, een bedrijf wil haar relaties uitnodigen op een voorstelling en nadien een walking dinner of receptie organiseren, ... Het nieuwe gebruikersreglement voorziet trouwens een fikse korting op dergelijke combinatieactiviteiten in de schouwburg, polyvalente zaal en Café Velodroom : de extra ruimte die wordt bijgehuurd, wordt 50% goedkoper!

Klik hier voor het gebruikersreglement en de tarieven. 

Onder INFRASTRUCTUUR op deze website vindt u meer gedetailleerde info per ruimte.

De contactpersoon voor zaalverhuur is Bernadette De Ost, 015 22 83 59.