getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 27 augustus 2015 RAAMAMBASSADEURSMaandelijks ontvang je een affiche om achter het raam van je huis of kantoor te hangen!
  • za 15 augustus 2015 JOE LOVANOZoals eerder aangekondigd, brengt John Scofield op 31 oktober een extra gast mee: Joe Lovano!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

bereikbaarheid

Cultuurcentrum Zwaneberg is gelegen aan het Cultuurplein, tegenover het marktplein van Heist-op-den-Berg.

  • CC Zwaneberg ligt op 10’ wandelafstand van het treinstation. Eens uit het station neem je eerst even links en dan sla je rechts de Stationsstraat in. Je loopt door tot op de grote parking in de Bergstraat. Aan deze parking is CC Zwaneberg gelegen. Ga naar de website van de NMBS voor de dienstregeilng van de treinen.
  • Vlak tegenover CC Zwaneberg, in de Bergstraat, bevindt zich een bushalte (halte Cultureel Centrum). Ga naar de website van De Lijn voor de dienstregeling van de bussen.  
  • Kom je met de fiets, dan kan je deze stallen in de overdekte fietsenstalling naast CC Zwaneberg. Er is ook een oplaadpunt om de batterij van je elektrische fiets op te laden. Gebruik je Blue Corner oplaadkaart of koop ze aan het loket van het cultuurcentrum.
  • Met de wagen vanuit Antwerpen rij je via Mortsel, Boechout, Lier en neem je op de ring van Lier de afslag rechts Aarschot-Heist-op-den-Berg. Aan de derde rotonde tussen Lier en Aarschot rij je links het centrum binnen en voorbij de brug neem je de vierde straat (Kattestraat) links.
  • Met de wagen vanuit Brussel rij je langs de E19 richting Antwerpen en neem je de afslag Mechelen-Noord (Heist-op-den-Berg). Ofwel volg je de baan naar Mechelen en volg je deze, onder de sporen door, via de Nekkerhal tot aan de rotonde. Aan de rotonde ga je rechts via Putte naar Heist-op-den-Berg. Ofwel volg je de baan naar St.-Katelijne-Waver en Putte en passeer je de rotonde in Heist-op-den-Berg rechtdoor naar het centrum. Voorbij de brug neem je de vierde straat (Kattestraat) links.
  • Met de wagen vanuit Leuven rij je langs de E314 richting Hasselt en neem je de afslag Aarschot. Je neemt links tot aan de rotonde en daar rechtsaf. Aan de lichten kies je links de Liersesteenweg naar Heist-op-den-Berg. Aan de derde rotonde in Heist-op-den-Berg rij je rechts het centrum binnen. Voorbij de brug neem je de vierde straat (Kattestraat) links.
  • Met de wagen vanuit Mechelen rij je ofwel over Bonheiden naar Putte ofwel via St.-Katelijne-Waver en O.L.V.-Waver naar Putte. Voorbij Putte passeer je de rotonde in Heist-op-den-Berg rechtdoor naar het centrum. Voorbij de brug neem je de vierde straat (Kattestraat) links.