getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 16 november 2015 DANSERS GEZOCHT VOOR HIPHOP-VOORSTELLING OP BACH't Pact maakt een dansvoorstelling in 6 kerken met Helder Seabra en zoekt dansers!
  • do 29 oktober 2015 KAARTENVERKOOP WILL TURADe kaartenverkoop voor dit concert start op vrijdag 27 november 2015 om 9 uur.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

bereikbaarheid

Cultuurcentrum Zwaneberg is gelegen aan het Cultuurplein, tegenover het marktplein gelegen aan de Bergstraat te Heist-op-den-Berg.

  • CC Zwaneberg ligt op 10’ wandelafstand van het treinstation. Eens uit het station neem je eerst even links en dan sla je rechts de Stationsstraat in. Je loopt door tot op de grote parking in de Bergstraat. Aan deze parking is CC Zwaneberg gelegen. Ga naar de website van de NMBS voor de dienstregeilng van de treinen.
  • Vlak tegenover CC Zwaneberg, in de Bergstraat, bevindt zich een bushalte (halte Cultureel Centrum). Ga naar de website van De Lijn voor de dienstregeling van de bussen.  
  • Kom je met de fiets, dan kan je deze stallen in de overdekte fietsenstalling naast CC Zwaneberg. Er is ook een oplaadpunt om de batterij van je elektrische fiets op te laden. Gebruik je Blue Corner oplaadkaart of koop ze aan het loket van het cultuurcentrum.
  • Met de wagen is Heist-op-den-Berg vanuit het noorden bereikbaar via de E313, vanuit het zuiden via de E314 en vanuit het westen via de E19. Vanuit het oosten is de N15 de toegangsweg. Volg steeds de wegwijzers 'Heist-op-den-Berg' en vervolgens 'parking cultuurcentrum'. Er is parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving van CC Zwaneberg.