getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 19 september 2014 ACTEURS GEZOCHTVoor de theaterproductie 'Patstelling/Helden' worden 2 jonge mannelijke acteurs gezocht.
  • do 11 september 2014 CCZ GESLOTEN OP 18 SEPTEMBEROp 18 september zijn alle gemeentediensten uitzonderlijk gesloten.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

2014-2015

vorige
|
pagina 4 van 31
|
volgende
van zo 1 jun 2014 tot vr 2 jan 2015 , Heist-op-den-Berg
surplus
Een overzicht van de activiteiten in Heist-op-den-Berg rond WOI.
Een salut aan de studenten van het 6e jaar lagere graad
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 13 sep 2014 tot zo 28 sep 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
‘Breek uit jezelf’ is de afscheidsexpo van de leerlingen van de 6e lagere graad van de Tekenacademie van Heist-op-den-Berg. De rode draad doorheen hun expo is de verwondering.
Project Toegankelijke Cultuur
CC Zwaneberg i.s.m. vzw Het Grote Plein, de GAPH, vzw Den Draai, OCMW Heist-o/d-Berg, WZH Ten Kerselaere, LDC De Pit, PVT Schorshaegen en Cultuurbeleid Heist-o/d-Berg
van ma 15 sep 2014, 15u tot ma 15 jun 2015, 23u , Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
Cultuurcentrum Zwaneberg wil toegankelijk zijn voor iedereen. Zou jij graag eens naar een voorstelling komen kijken, maar kan je de ticketprijs niet betalen, heb je geen eigen auto en/of ken je niemand die je wil vergezellen, … Bovendien zoeken we nog extra vrijwilligers voor dit project!
Avond voor Vrede
vr 19 sep 2014, 19u , Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
Een avond waarop dans, muziek, poëzie, woord, beeld en reflecties over het kind, de jongere en de vrouw in 100 jaar oorlog en vrede naadloos in elkaar overvloeien.
In Vlaamse Velden - The making-of …
za 20 sep 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
surplus
‘The making-of…’ neemt een kijkje achter de schermen van het jarenlange creatie- en productieproces van ‘In Vlaamse Velden’, de grootste en duurste serie in de Vlaamse televisiefictie. Panelleden zijn: hoofdactrice Lize Feryn (Marie), producent Dirk Impens, regisseur Jan Matthys en scenarist Ed Vanderweyden.
reserveer tickets
In Vlaamse Velden – Marathonvertoning
zo 21 sep 2014, 09u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
film, surplus
De marathonvertoning van deze prestigieuze fictieserie is een unieke gelegenheid om het epos ‘In Vlaamse Velden’, dat nu al deel uitmaakt van het collectief geheugen, onder de beste omstandigheden (opnieuw) te bekijken. De 10 afleveringen van 55 minuten worden integraal en chronologisch vertoond, tussen 09u30 en 22u30, in 5 sessies van telkens 2 afleveringen.
start ma 22 sep 2014, 20u30 , Cursusruimte CC Zwaneberg
educatief, volwassenen
De ‘grote’ choreografen van de hedendaagse dans zijn de inspiratiebron van deze lessenreeks. Leer hun specifieke stijl kennen en ga er daarna creatief mee aan de slag.
reserveer tickets
Staminee De Living i.s.m. CC Zwaneberg
van di 23 sep 2014 tot di 26 mei 2015 , Staminee De Living
podium, humor, surplus
De voorbije jaren groeide Comedy in De Living uit tot een vaste waarde. De intieme setting van comedy in De Living was meteen ook ons nadeel: steeds meer mensen bleven zonder kaartjes achter. Maar ... tijdens ons 6de seizoen worden alle voorstellingen gedubbeld! Twee data, zelfde programma, ander publiek. We kijken uit naar jullie aanwezigheid en enthousiaste inbreng.
Zweden - 2013 - Nederlands ondertiteld
di 23 sep 2014, 13u15 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs, middelbaar
De film opent op een rumoerig feestje waarbij de camera inzoomt op de dertienjarige Bobo. Met haar schots en scheef geknipte korte kapsel, onweersblik, uilenbril en dikke trui krijgen we al snel de indruk dat dit geen al te optimistische puber is. Samen met haar vriendin Klara richt ze een punkband op, met als eerste doel: lawaai maken in een repetitielokaal.
Het nooit eerder vertelde verhaal over Disney`s meest beruchte slechterik uit de klassieker `Doornroosje` uit 1959
wo 24 sep 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
‘Maleficent’ vertelt het verhaal van Doornroosje, vanuit het oogpunt van de boze heks. Wie was Maleficent eigenlijk en waarom deed ze wat ze deed? Ze was ooit een jonge prachtige vrouw maar door allerlei gebeurtenissen werd ze steeds meer verbitterd.
vorige
|
pagina 4 van 31
|
volgende