getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 19 januari 2015 'DE BOXTROLLEN - 3D'CC Zwaneberg zou iedereen die op 18/1 naar 'De Boxtrollen - 3D' kwam kijken graag contacteren.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

2014-2015

vorige
|
pagina 19 van 34
|
volgende
Project Toegankelijke Cultuur
CC Zwaneberg i.s.m. vzw Het Grote Plein, de GAPH, vzw Den Draai, OCMW Heist-o/d-Berg, WZH Ten Kerselaere, LDC De Pit, PVT Schorshaegen en Cultuurbeleid Heist-o/d-Berg
van ma 15 sep 2014, 15u tot ma 15 jun 2015, 23u , Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
Cultuurcentrum Zwaneberg wil toegankelijk zijn voor iedereen. Zou jij graag eens naar een voorstelling komen kijken, maar kan je de ticketprijs niet betalen, heb je geen eigen auto en/of ken je niemand die je wil vergezellen, … Bovendien zoeken we nog extra vrijwilligers voor dit project!
Staminee De Living i.s.m. CC Zwaneberg
van di 23 sep 2014 tot di 26 mei 2015 , Staminee De Living
podium, humor, surplus
De voorbije jaren groeide Comedy in De Living uit tot een vaste waarde. De intieme setting van comedy in De Living was meteen ook ons nadeel: steeds meer mensen bleven zonder kaartjes achter. Maar ... tijdens ons 6de seizoen worden alle voorstellingen gedubbeld! Twee data, zelfde programma, ander publiek. We kijken uit naar jullie aanwezigheid en enthousiaste inbreng.
van za 18 okt 2014 tot vr 29 mei 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium, muziek, surplus
Met ‘The Boxz’ willen we sinds 2007 een plaats geven aan Pop- en Rockmuziek binnen het reguliere programma van Cultuurcentrum Zwaneberg. Hiervoor wordt de polyvalente zaal van CC Zwaneberg omgevormd tot een echte ‘Black Box’, een rockclub pur sang. Een plaats voor pop, rock, hiphop, … maar ook voor de nieuwere en nieuwste muziektrends.
Pitstop Nieuw Werk
van wo 29 okt 2014 tot do 19 feb 2015 , Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
Onder het label ‘Circuit X’ selecteert de jury van het Theaterfestival elk jaar de meest veelbelovende jonge generatie podiumtalent. Ze krijgen een plekje op het grote Theaterfestival en reizen daarna met hun voorstelling door Vlaanderen. CC Zwaneberg toont 2 van de 5 geselecteerde voorstellingen in huis, maar je kan de 5 voorstellingen allemaal in de regio zien.
Op de purp’ren Hei
Vlaams Muziek Theater
van za 24 jan 2015 tot za 14 feb 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
muziektheater, podium, gasten
Voor het eerst in hun bestaan programmeert het VMT de succesrijkste Vlaamse operette: ‘Op de purp’ren Hei’ van Armand Preud’homme. Met bekende melodieën zoals ‘In de stille Kempen’, ‘de autocar’, ‘ons dorpke’, ‘Kempenvolk’, ‘een zoen’, enz. Mooie melodieën waarin de eenvoud van de Kempen en de liefde voor de heimat beklemtoond worden.
D3D Buiten de lijnen, interactief bewegingsparcours
van ma 26 jan 2015 tot do 5 feb 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
Neem een kijkje in deze kijkkast … of zet een koptelefoon op en luister naar beweging. Ga je liever zelf aan de slag? Tijdens het bezoek ontpopt deze expositie zich tot een doe-plek waar je kan experimenteren met beweging. Zet je zintuigen scherp en laat je verrassen door deze andere kijk op dans! D3D staat voor ‘Dans 3 Dimensies’ en laat het publiek kennis maken met wat hedendaagse dans kan zijn.
iDrum!
di 27 jan 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
Voor ‘iDrum!’ sleurt Percussive niet alleen een arsenaal aan trommels en bijzonder slagwerkgerief mee, maar ook tablets behoren voortaan tot het instrumentarium. ‘iDrum!’ is een visueel totaalspektakel waarin Percussive vette ritmes en humoristische acts naadloos synchroniseert met tabletgetokkel en topentertainment.
Eco-comedy show door Steven Vromman, de Low Impact Man
MEGAscholen i.s.m. Jeugddienst Heist-op-den-Berg
di 27 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
gasten
Elk jaar organiseren de MEGAscholen samen met de jeugddienst een info-avond voor ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden. Dit jaar draait de info-avond rond duurzaamheid en levenskwaliteit en ook jij bent hier van harte welkom!
reserveer tickets
CC Zwaneberg i.s.m. Vormingsplus Regio Mechelen
wo 28 jan 2015, 19u , Café Vélodroom CC Zwaneberg
educatief, volwassenen
Architectuurfotografie is een vak apart, waarbij andere belichtingen en composities nodig zijn. De theorie komt eerst aan bod, daarna de praktijk. Waarbij CC Zwaneberg ons model wordt.
volzet
Baanbrekende fysica: `Interstellar` zet de theorie van zwarte gaten voor het eerst om in beeld.
wo 28 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
`Interstellar’ vertelt het verhaal van een groep onderzoekers die gebruikmaken van een pas ontdekt wormgat. Hiermee ontsnappen ze aan de beperkingen van de ruimtevaart en overmeesteren ze de oneindige afstanden van een interstellaire reis ...
vorige
|
pagina 19 van 34
|
volgende