getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 26 maart 2015 CC ZWANEBERG TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR VIA EMAILCC Zwaneberg tijdelijk moeilijk bereikbaar via E-mail omwille van een algemene stroompanne.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

2014-2015

vorige
|
pagina 28 van 36
|
volgende
Project Toegankelijke Cultuur
CC Zwaneberg i.s.m. vzw Het Grote Plein, de GAPH, vzw Den Draai, OCMW Heist-o/d-Berg, WZH Ten Kerselaere, LDC De Pit, PVT Schorshaegen en Cultuurbeleid Heist-o/d-Berg
van ma 15 sep 2014, 15u tot ma 15 jun 2015, 23u , Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
Cultuurcentrum Zwaneberg wil toegankelijk zijn voor iedereen. Zou jij graag eens naar een voorstelling komen kijken, maar kan je de ticketprijs niet betalen, heb je geen eigen auto en/of ken je niemand die je wil vergezellen, … Bovendien zoeken we nog extra vrijwilligers voor dit project!
Staminee De Living i.s.m. CC Zwaneberg
van di 23 sep 2014 tot di 26 mei 2015 , Staminee De Living
podium, humor, surplus
De voorbije jaren groeide Comedy in De Living uit tot een vaste waarde. De intieme setting van comedy in De Living was meteen ook ons nadeel: steeds meer mensen bleven zonder kaartjes achter. Maar ... tijdens ons 6de seizoen worden alle voorstellingen gedubbeld! Twee data, zelfde programma, ander publiek. We kijken uit naar jullie aanwezigheid en enthousiaste inbreng.
van za 18 okt 2014 tot vr 29 mei 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium, muziek, surplus
Met ‘The Boxz’ willen we sinds 2007 een plaats geven aan Pop- en Rockmuziek binnen het reguliere programma van Cultuurcentrum Zwaneberg. Hiervoor wordt de polyvalente zaal van CC Zwaneberg omgevormd tot een echte ‘Black Box’, een rockclub pur sang. Een plaats voor pop, rock, hiphop, … maar ook voor de nieuwere en nieuwste muziektrends.
Zweden - 2013 - Nederlands gesproken
wo 1 apr 2015, 09u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
Johan woont met papa op een boot. Ver weg op zee houden ze zich schuil voor de verenkoning, een vreselijk monster dat Johans moeder heeft meegenomen. Op een dag is Johan alleen op het schip wanneer hij op de boordradio een noodoproep hoort van Bill, de oude hond: de verenkoning is in de buurt! Johan grijpt zijn kans. Kan hij eindelijk zijn moeder op het spoor komen? Een spannende reis!
Deze documentaire wil kinderen opnieuw laten kennismaken met de natuur
wo 1 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
David Bond is bezorgd. De wereld van zijn kinderen wordt gedomineerd door een kakofonie van merknamen en een afhankelijkheid van beeldschermen. Net als stadskinderen over de hele wereld brengen ze te veel tijd binnenshuis door. In een poging hen warm te maken voor de openlucht benoemt hij zichzelf tot marketeer van de natuur. Hij bedenkt een campagne en al gauw ‘verkoopt’ hij natuur.
Marimba Origin
do 2 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek
De klank van een strijkkwartet of barokensemble is alom gekend, maar de marimba klinkt net dat ietsje meer exotisch. ‘Marimba Origin’ opent met de beroemde ‘Vier Jaargetijden’ van Vivaldi. Al reizend doorheen Afrika en Latijns-Amerika beleven het publiek én ensemble vervolgens samen de geboorte van de marimba.
reserveer tickets
Rheinische
cc ‘t Schaliken
vr 3 apr 2015, 20u , Cultuurcentrum 't Schaliken
podium, klassiek
Frascati Symphonic biedt jonge musici en solisten orkest- en podiumervaring aan via kwaliteitsvolle pedagogische orkestprojecten. Deze beloftevolle talenten worden gecoacht door een vaste kern van professionele musici: het Collegium Frascati. Elk concert wordt uitgevoerd door het Collegium Frascati, samen met de jongere talenten.
reserveer tickets
Jongen toch
vr 3 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor
Raf Walschaerts over leven, liefde en andere trivialiteiten! Hij vertelt deze keer ZIJN versie van de feiten. Schaamteloos gekleurd door zijn eigen bril, dat wel. Met oogkleppen om u tegen te zeggen, dat ook. Lachwekkend, pathetisch en grotesk, dat zeker, maar wél uit het hart gegrepen. Jongen toch (een persoonlijk relaas van een persoonlijk leven).
reserveer tickets
Paasconcerten
KKF De Eendracht vzw Itegem
van za 4 apr 2015 tot zo 5 apr 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
De Koninklijke Fanfare de Eendracht uit Itegem brengt naar jaarlijkse gewoonte een bezoek aan CC Zwaneberg. Al meer dan 170 jaar brengt de fanfare De Eendracht muziek voor wie het horen wil. De jaarlijkse concerten tijdens het paasweekend zijn zoals steeds een aanrader voor jong en oud. Met een mix van hedendaagse en klassieke muziek is er voor ieder wat wils.
Avonturenfilm over de epische strijd van één man tegen een machtig rijk
za 4 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
‘Exodus: Gods and Kings’ is de nieuwe avonturenfilm van de bekroonde regisseur Ridley Scott over de epische strijd van één man tegen een machtig rijk. Met behulp van geavanceerde visual effects en 3D-technieken brengt Scott het verhaal van Mozes tot leven, als hij in opstand komt tegen de Egyptische farao.
vorige
|
pagina 28 van 36
|
volgende