getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 19 januari 2015 'DE BOXTROLLEN - 3D'CC Zwaneberg zou iedereen die op 18/1 naar 'De Boxtrollen - 3D' kwam kijken graag contacteren.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

2014-2015

vorige
|
pagina 22 van 35
|
volgende
ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is
zo 22 feb 2015, 15u , Exporuimte CC Zwaneberg
podium, theater, kids
Toneelgezelschap luxemburg brengt een grappige voorstelling met beeldende kunst en muziek in de hoofdrol. De jonge toeschouwers bezoeken de tentoonstelling van bewegende elastieken. Dit alles onder deskundige begeleiding van de gidsen Guido en Christine. Zij geven, door een hoofdtelefoon, commentaar op alles wat je ziet. Tot dat er plots een meisje tussen de elastieken springt …
De avonturen van een kleine paddenstoel met een magische neus en grappig hoedje
zo 22 feb 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
De avonturen van een kleine paddenstoel met een magische neus en grappig hoedje worden verteld in 8 korte filmpjes. Altijd even nieuwsgierig, rolt Capelito van het ene avontuur in het andere: hij leert vissen, rekent af met een lastige vlieg, gaat op zoek naar een verdwaalde hond of trekt vermomd als muis naar een feestje. Deze paddenstoel speelt de hoofdrol in kortfilmpjes zonder dialogen.
ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is
van ma 23 feb 2015 tot di 24 feb 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
Toneelgezelschap luxemburg brengt een voorstelling met beeldende kunst en muziek in de hoofdrol. Via muziek en spel laat actrice Hanne Torfs de jonge toeschouwers begrijpen wat de fantasie of de inspiratie van de maker is. Zij prikkelt ook hún verbeelding bij het zien en beleven van abstracte kunst. Kom zelf kijken, zet je hoofdtelefoon op en ontdek een absurd universum van zingende elastieken.
Contactimprovisatie
start ma 23 feb 2015, 20u30 , Cursusruimte CC Zwaneberg
educatief, volwassenen
Bij contactimprovisatie leren we onszelf en de ander voelen doorheen de dans. Je antwoordt met je lichaam op impulsen die je van de ander krijgt en komt tot een vloeiende samen-dans.
Foto’s maken en bewerken
di 24 feb 2015, 19u30 , Café Vélodroom CC Zwaneberg
educatief, volwassenen
Het echte fototoestel wordt steeds meer achterwege gelaten en vervangen door de smartphone. Hoe je dat net doet en welke applicaties je kan gebruiken om de foto’s daarna te bewerken vertelt Vera Cammaer je in deze workshop.
Rechtbankthriller met o.a. Robert Downey Jr., Robert Duvall en Vera Farmiga
di 24 feb 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
In `The Judge` speelt Robert Downey Jr. de advocaat Hank Palmer. Hij keert terug naar zijn geboortedorp als zijn vader, de plaatselijke rechter met wie hij ruzie heeft, wordt verdacht van moord. Ondanks het feit dat Hank van zijn vader vervreemd is geraakt, gaat hij op zoek naar de waarheid en al doende worden de banden met zijn familie hersteld.
Deurdedeurdeur
wo 25 feb 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater
‘Deurdedeurdeur’ is een hilarische deurenkomedie over een theatergezelschap tijdens de repetities en tijdens hun tournee. Je ziet de voor- en achterzijde van de mensen en van het toneel. Van en met Valentijn Dhaenens, Korneel Hamers, Mathijs F Scheepers, Clara van den Broek, Yves Degryse, Geert De Vleesschauwer, Ryszard Turbiaz, Charlotte Vandermeersch e.a.
Raymond Van Het Groenewoud
wo 25 feb 2015, 20u30 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium
Raymond wordt 65! Mis het moment niet. Voor ze legende wordt, speelt Raymonds magische groep nog ten dans. Het is nu of nooit. Tijd om de weg naar zijn optreden te vinden. En het is weer Feest! Hoppah!! 65!!!
Prokofiev Kwintet
do 26 feb 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek
Wegens de specifieke bezetting krijg je tijdens ‘Prokofiev Kwintet’ een zeldzame klankkleurcombinatie te horen: hobo, klarinet, viool, altviool en contrabas. Het kwintet van Prokofiev is wegens deze bezetting een zelden uitgevoerd werk. Op het programma staat eveneens nog een kwintet van David Anderson, ‘Three Madrigals’ van Bohuslav Martinu en ‘Gestalt II’ van Frederik Neyrinck.
Peter & de Wolf
cc ‘t Schaliken
vr 27 feb 2015, 19u , Cultuurcentrum 't Schaliken
podium, klassiek, theater, kids
Niemand mag in zijn kindertijd dit fantastische muzieksprookje missen. Prokofiev schreef het al in 1936 maar het heeft in zijn bijna 80-jarige bestaan nog niets van zijn betovering verloren. ‘Peter & de Wolf’ blijft een feest voor het oor en met acteur Stefaan Degand als verteller zullen alle zintuigen genieten!
vorige
|
pagina 22 van 35
|
volgende