getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 30 juni 2014 ZOMERSLUITINGCC Zwaneberg is gesloten van vrijdag 11 juli tot en met zondag 10 augustus 2014!
  • di 24 juni 2014 BEVESTIGING BESTELLING COMPUTERGESTUURDE TICKETVERKOOPVergeet niet uw gereserveerde tickets te betalen vóór 15 augustus. Zo niet vervalt uw reservatie!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

2014-2015

vorige
|
pagina 2 van 30
|
volgende
van zo 1 jun 2014 tot vr 2 jan 2015 , Heist-op-den-Berg
surplus
Een overzicht van de activiteiten in Heist-op-den-Berg rond WOI.
van za 28 jun 2014 tot zo 31 aug 2014 , Cultuurcentrum Zwaneberg
kids, surplus
Vlieg heeft meer dan 200 schatkisten in musea, bibs, kastelen, op festivalterreinen en nog veel meer leuke plekken in Vlaanderen verstopt. Ook in Cultuurcentrum Zwaneberg is er een schat verborgen! Kom ze zoeken en maak kans op leuke prijzen!
Theaterworkshop rond het thema Oorlog & Vrede
van ma 11 aug 2014 tot za 16 aug 2014 , Provinciaal Vormingscentrum Malle
surplus
Deze workshop onderzoekt het thema 'Oorlog en Vrede' door middel van een aantal speelstijlen en theatergenres en vanuit het engagement van theatermakers van vandaag. Voor iedereen (18 +) die wil onderzoeken waar hij/zij staat als acteur of actrice, en/of die in de vrije tijd of beroepshalve zelf spelers coacht en voorstellingen maakt.
Hestival vzw & Cultuurcentrum Zwaneberg
vr 22 aug 2014, 20u , Cultuurplein
surplus
CC Zwaneberg en Hestival vzw slaan samen de handen in elkaar om op vrijdag 22 augustus, één dag vóór Hestival, het festivalplein alvast op te warmen met een opzwepende concertavond voor iedereen. Vanaf 20u start een spetterend feest met De Laatste Showband en Regi Summer Madness Tour.
reserveer tickets
Hestival vzw i.s.m. jeugdraad, jeugddienst en CC Zwaneberg
za 23 aug 2014, 13u30 , Cultuurplein
surplus
Op zaterdag 23 augustus 2014 wordt het cultuurplein voor de 10de keer omgetoverd tot het perfecte festivalterrein voor Hestival. Heist wordt dan weer de place to be voor liefhebbers van goede Belgische pop, rock en dance.
Muziek voor mensen met een beperking
start ma 1 sep 2014 , Muziekacademie - afdeling Wiekevorst
educatief, kinderen, jongeren, volwassenen, mensen met een mentale handicap
Net zoals vorig seizoen gaat een professionele muziektherapeute aan de slag met personen met een mentale of psychische beperking om samen muziek te maken.
Amerikaanse western geregisseerd door Tommy Lee Jones, gebaseerd op de gelijknamige roman van Glendon Swarthout
wo 3 sep 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
1855, diep in het Wilde Westen. Drie vrouwen worden door iedereen gek verklaard en uit hun dorp verdreven. Ze worden geëscorteerd door Mary Bee Cuddy, een onverschrokken pionier uit Nebraska. Op weg naar Iowa kruisen ze het pad van Georges Biggs. Om de gevaren te trotseren die overal op de loer liggen in de uitgestrekte vlakten van de Frontier, slaat het vijftal de handen in elkaar...
Het spannende 2de deel van de epische trilogie met Hikkert en Tandloos
zo 7 sep 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Het spannende tweede deel van de epische trilogie, speelt zich wederom af in de fantastische wereld van de jonge viking Hikkert en zijn trouwe draak Tandloos. Het onafscheidelijke duo moet de vrede bewaren en neemt het op tegen de tiran Drago. De toekomst van zowel de mensheid als de draken staat op het spel.
Voor mensen die een basiscursus fotografie volgden
start di 9 sep 2014, 19u30 , Cursusruimte CC Zwaneberg
educatief, volwassenen
In deze cursus krijg je de kans om eens te proeven van de verscheidenheid van de natuurfotografie. In enkele lessen leer je via verschillende technieken om de vele onderwerpen in de natuur te fotograferen. Ook is er tijd om samen op uitstap te gaan en te oefenen in de praktijk.
reserveer tickets
Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonas Jonasson
wo 10 sep 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, maar de jarige krijgt het op zijn heupen en vertrekt kort voordat het feest losbarst. De tijd die hem rest kan hij beter besteden en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Allan begint aan een roadtrip waarbij hij van het ene in het andere avontuur terecht komt. Tegelijkertijd passeren de memorabele momenten uit zijn leven.
vorige
|
pagina 2 van 30
|
volgende