getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 20 april 2015 KONINGIN MATHILDE OP BEZOEKOp donderdag 23 april 2015 woont Koningin Mathilde de voorstelling 'Missie' bij in CC Zwaneberg.
  • do 26 maart 2015 CC ZWANEBERG TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR VIA EMAILCC Zwaneberg tijdelijk moeilijk bereikbaar via E-mail omwille van een algemene stroompanne.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

2014-2015

vorige
|
pagina 31 van 36
|
volgende
Project Toegankelijke Cultuur
CC Zwaneberg i.s.m. vzw Het Grote Plein, de GAPH, vzw Den Draai, OCMW Heist-o/d-Berg, WZH Ten Kerselaere, LDC De Pit, PVT Schorshaegen en Cultuurbeleid Heist-o/d-Berg
van ma 15 sep 2014, 15u tot ma 15 jun 2015, 23u , Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
Cultuurcentrum Zwaneberg wil toegankelijk zijn voor iedereen. Zou jij graag eens naar een voorstelling komen kijken, maar kan je de ticketprijs niet betalen, heb je geen eigen auto en/of ken je niemand die je wil vergezellen, … Bovendien zoeken we nog extra vrijwilligers voor dit project!
Staminee De Living i.s.m. CC Zwaneberg
van di 23 sep 2014 tot di 26 mei 2015 , Staminee De Living
podium, humor, surplus
De voorbije jaren groeide Comedy in De Living uit tot een vaste waarde. De intieme setting van comedy in De Living was meteen ook ons nadeel: steeds meer mensen bleven zonder kaartjes achter. Maar ... tijdens ons 6de seizoen worden alle voorstellingen gedubbeld! Twee data, zelfde programma, ander publiek. We kijken uit naar jullie aanwezigheid en enthousiaste inbreng.
van za 18 okt 2014 tot vr 29 mei 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium, muziek, surplus
Met ‘The Boxz’ willen we sinds 2007 een plaats geven aan Pop- en Rockmuziek binnen het reguliere programma van Cultuurcentrum Zwaneberg. Hiervoor wordt de polyvalente zaal van CC Zwaneberg omgevormd tot een echte ‘Black Box’, een rockclub pur sang. Een plaats voor pop, rock, hiphop, … maar ook voor de nieuwere en nieuwste muziektrends.
Vlaamse film over de migrantenproblematiek
wo 22 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
‘Image’ vertelt het verhaal van de jonge, ambitieuze journaliste Eva die tijdens het maken van een reportage wordt meegesleept in de wereld van de sympathieke Marokkaanse rough guy Lahbib. Hij gidst haar door de probleemwijken van Brussel en geleidelijk aan wordt ze gefascineerd door zijn leefwereld en door hemzelf.
Missie
do 23 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater
Missie is de derde theatermonoloog die David Van Reybroeck maakte over oude, blanke mannen in Afrika. Bruno Vanden Broecke vertelt het aangrijpende verhaal van een oude missionaris uit Oost-Congo die terugblikt op zijn leven en werk. Deze theatermonoloog is gebaseerd op getuigenissen van missionarissen die David Van Reybrouck in België en Congo optekende.
reserveer tickets
Maniak
vr 24 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor
In zijn tweede avondvullende voorstelling wil Humorologiewinnaar Steven Mahieu simpelweg de beste zijn. De lovende commentaren die hij met zijn debuutvoorstelling ‘Mahieustueus’ overal in Vlaanderen kreeg, maakten van Steven één van de grootste Vlaamse comedytalenten van de afgelopen jaren. Hij is dus aardig op weg om zijn doel te bereiken.
reserveer tickets
Gemeentelijke Academie voor Muziek-Woord-Dans
za 25 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek, surplus, gasten
De 2 grootste orkesten van de Gemeentelijke Academie slaan voor de derde keer de handen in elkaar voor een spectaculair dubbelconcert. Het symfonisch jeugdorkest o.l.v. Dirk Gabriels gaan samen met de dansers van de academie werk vertonen van Vlaamse bodem, tussendoor brengen de woordklassen een streepje poëzie. Ook het harmonieorkest treedt dus aan en enkele ensembles hout- en koperblazers.
reserveer tickets
Onvergetelijk
zo 26 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor
Met ‘Onvergetelijk’ brengt Lankmoed je muzikaal totaalcabaret over de liefde van een vader voor zijn kind en van een zoon voor zijn moeder. Een even ontroerende als hilarische voorstelling over hoe die liefde, hoe sterk ook, zich aan de vaak oneerlijke wetten van het leven dient te houden.
reserveer tickets
De Steltenloper
van ma 27 apr 2015 tot wo 29 apr 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, kleuters
Een jongeman maakt van zijn kleine houten huisje metershoge stelten en trekt de wijde wereld in. Droom en werkelijkheid, realiteit en fantasie houden moeiteloos gelijke tred in deze woordloze kleutervoorstelling boordevol hedendaags dans- en figurentheater.
ma 27 apr 2015, 19u , Zaal 4 CC Zwaneberg
educatief, volwassenen
Denk jij bij soep ook aan natte, koude herfst- en winterdagen? Soep kan nochtans altijd, ook als het wat warmer is!
volzet
vorige
|
pagina 31 van 36
|
volgende