getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 30 juni 2014 ZOMERSLUITINGCC Zwaneberg is gesloten van vrijdag 11 juli tot en met zondag 10 augustus 2014!
  • di 24 juni 2014 BEVESTIGING BESTELLING COMPUTERGESTUURDE TICKETVERKOOPVergeet niet uw gereserveerde tickets te betalen vóór 15 augustus. Zo niet vervalt uw reservatie!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

gasten

vorige
|
pagina 2 van 6
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle gastvoorstellingen d.w.z. voorstellingen waarvoor een externe organisator één van onze zalen huurt. Check dus goed waar je terecht kan voor tickets, dit is in enkele gevallen bij CC Zwaneberg zelf maar in andere gevallen bij de organisator in kwestie.

Een salut aan de studenten van het 6e jaar lagere graad
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 13 sep 2014 tot zo 28 sep 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
‘Breek uit jezelf’ is de afscheidsexpo van de leerlingen van de 6e lagere graad van de Tekenacademie van Heist-op-den-Berg. De rode draad doorheen hun expo is de verwondering.
100% Legaal
Integratie- en diversiteitsdienst Heist-op-den-Berg
wo 17 sep 2014, 19u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, humor, gasten
Deze voorstelling kadert in de opstart van een langlopende campagne rond diversiteit in Heist-op-den-Berg. Ze wordt voorafgegaan door de officiële opening van deze campagne. Youssef El Mousaoui is de eerste Marokkaanse stand-up comedian van eigen bodem. In ‘100 % Legaal’ biedt hij de toeschouwers de unieke kans om de wereld te zien vanuit het standpunt van ‘de eeuwige buitenstaander’.
reserveer tickets
Vinyl and me
van vr 26 sep 2014 tot zo 28 sep 2014 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
muziektheater, podium, humor, gasten
Na de successen van afgelopen jaren zijn ze er dit jaar ook weer bij met humor, dans, zang en nog veel meer van de bovenste plank. Hun nieuwe revue is om van te smullen. Jou gebracht door topartiesten uit de 4 windstreken, want oost west, ‘Vinyl and me’ is the best! Kom kijken en laat je meevoeren door de wervelende choreografieën, de glitter en de glamour en de pracht en de praal.
Rode Kruis Vlaanderen
wo 1 okt 2014, 18u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
gasten
Dagelijks hebben honderden mensen een bloedtransfusie nodig. Daarom onze warme oproep: "Kom bloed geven!"
Jubileum Concert ‘150 jaar Sint-Cecilia’
VZW Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Booischot
za 25 okt 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Als apotheose van hun jubileumjaar, waarin ze hun 150ste verjaardag vieren, concerteren Bert Vanderhoeft en zijn muzikanten van de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia van Booischot in CC Zwaneberg. Op het podium zitten ruim 70 muzikanten: niet voor het eerst treden de Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia van Booischot en de Koninklijke Fanfare Sinte-Cecilia van Berlaar samen op.
reserveer tickets
Solistenconcert
Brassband Willebroek vzw
zo 26 okt 2014, 19u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Brassband Willebroek is in volle voorbereiding naar het Brassbandkampioenschap 2014 dat in CC Zwaneberg zal plaatsvinden eind november. Voor deze gelegenheid nodigde BBW een buitenlandse topsolist uit: de naam zal later nog bekend gemaakt worden. Uiteraard kan je buiten dit spektakel Brassband Willebroek in topvorm aanschouwen!
reserveer tickets
K.F. Sint Jansvrienden meets Mr. Sousa & The Barracudas
K.F. Sint Jansvrienden Wiekevorst
za 8 nov 2014, 19u30 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
De Koninklijke Fanfare Sint Jansvrienden uit Wiekevorst wil met deze 8ste editie van hun ‘Dubbel*Concert’ alweer een kwalitatief hoogstaande muzikale avond organiseren. Het 1ste deel wordt verzorgd door de K.F. Sint Jansvrienden zelf o.l.v. Kristof Falise. Zoals steeds proberen ze een gastoptreden te voorzien dat ‘anders’ is dan een fanfare. Dit jaar zijn dat Mr. Sousa & The Barracudas!
reserveer tickets
TIME
The Rainbowballet
van vr 14 nov 2014 tot za 15 nov 2014 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, dans, gasten
In deze prachtige dansuitvoering genieten we van modern en klassiek ballet, gecombineerd met spetterende streetdance. Kinderlijke onschuld en doortraptheid, ontgoocheling en euforie, vreugde en angst komen afwisselend aan bod. Dit is een verhaal over zusjes die op zoek gaan naar tijd, niet voor zichzelf, maar voor alle volwassenen die zichzelf voorbijlopen…
VLAMO vzw
van za 29 nov 2014 tot zo 30 nov 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Op 29 en 30 november vindt het jaarlijks Brassbandkampioenschap plaats. Voor de 36ste keer, sinds het bestaan van het kampioenschap, zullen verschillende brassbands het beste van zichzelf geven en een gooi doen naar de kampioenstitel in hun afdeling. De winnaar van de kampioensafdeling mag ons land vertegenwoordigen op het Europees Brassbandkampioenschap 2015 in Freiburg (Duitsland).
Operettegala 2014
Vlaams Muziek Theater
za 6 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
muziektheater, podium, muziek, klassiek, gasten
Het operettegala van 2014 wordt in een nieuw jasje gestoken. We krijgen een nieuw concept met de medewerking van de solisten, het orkest en de dansers van het Vlaams Muziek Theater. Zij nemen je mee naar de wereld waar muziek en liefde heersen, daar waar de operette en romantiek hoogtij vieren. Een overzicht van de bekendste operettemelodieën uit het zilveren en gouden tijdperk.
reserveer tickets
vorige
|
pagina 2 van 6
|
volgende