getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 28 maart 2014 BACKSTAGE BIJ HERMAN VAN VEENOp donderdag 27 maart was de Nederlandse cabaretier Herman Van Veen te gast in CC Zwaneberg...
  • vr 29 november 2013 ROEL VERNIERS PRIJS'Zwarte Woud Forever' van Suzanne Grotenhuis won dit jaar de Roel Verniers Prijs.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

gasten

vorige
|
pagina 6 van 7
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle gastvoorstellingen d.w.z. voorstellingen waarvoor een externe organisator één van onze zalen huurt. Check dus goed waar je terecht kan voor tickets, dit is in enkele gevallen bij CC Zwaneberg zelf maar in andere gevallen bij de organisator in kwestie.

Van Alle Tijden
Trix Theater & Muziek - KING Entertainment
vr 18 apr 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Tijdens zijn nieuwe tournee met de veelzeggende titel: 'Van Alle Tijden' worden de grote hits gespeeld, maar de zanger verrast zijn publiek ook graag met schitterende albumtracks uit zijn indrukwekkende loopbaan.
reserveer tickets
Paasconcert 2014
KKF De Eendracht Itegem
van za 19 apr 2014 tot zo 20 apr 2014 , Polyvalente zaal CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Dirigent en muzikanten weten het publiek jaar na jaar te charmeren, met een fris en gevarieerd programma en een ongeëvenaarde fanfareklank. Het ontdekken waard!
Bumba en het wonderboek
Studio 100
zo 20 apr 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, kids, gasten
Als de tweeling Lars en Lies jarig zijn, verrast Bumba hen met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn beste vrienden kennen zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Tumbi de olifant en baby.
VZW 'N Joy
ma 21 apr 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Will Tura zal een selectie uit zijn grootste hits brengen.
verplaatst
Door de leerlingen van het 6de jaar
Vrije basisschool Heist centrum
van vr 25 apr 2014 tot za 26 apr 2014 , Polyvalente zaal CC Zwaneberg
podium, theater, gasten
Professor Barabas is jarig en hij geeft een groot feest waar vele andere stripfiguren hun opwachting zullen maken: Suske en Wiske, Jommeke en Filiberke, Annemieke en Rosemarieke,…. Professor Gobelijn is er natuurlijk ook bij. Onhandig als hij is, zorgt hij natuurlijk voor brokken in het laboratorium van Barabas: hij morst wat drank over het bedieningspaneel van de teletijdmachine.
Slotconcert
vzw smART to SiNG
zo 27 apr 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Dankzij het succes van vorige smART to SiNG projecten in CC Zwaneberg, start in februari 2014 een nieuw project! Dankzij de enthousiaste professionele begeleiding en een oefen-CD voor thuis, sta je na amper 6 repetities te schitteren op het podium van CC Zwaneberg tijdens een uniek slotconcert!
reserveer tickets
8ste kinderdansfestival
Dansschool Bolero vzw
do 1 mei 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, dans, gasten
Onze jongste dansers tonen het beste van zichzelf in verschillende dansstijlen: van elegant klassiek ballet via stijlvolle moderne dans tot opzwepende hiphop.
Heist Record Fair
do 1 mei 2014, 10u , Polyvalente zaal CC Zwaneberg
gasten
Nieuwe editie van de langstlopende Belgische platen & CD beurs. Wie op zoek is naar een ontbrekend stuk in zijn verzameling kan hier terecht bij een uitgelezen keur van binnen- en buitenlandse standhouders. Hier treft men muziekliefhebbers aan uit gans Europa en zelfs Japan, het beste bewijs dat een kwaliteitsvol aanbod de grote troef is van deze beurs.
Alice
Gemeentelijke Academie voor Muziek-Woord-Dans
za 3 mei 2014 , Polyvalente zaal CC Zwaneberg
podium, woord, gasten
In 2012 speelden de leerlingen van de Woordafdeling het prachtige 'Erik of het kleine insectenboek' naar een verhaal van Godfried Bomans. Dit seizoen nemen ze ons weer mee in een fantasierijk avonturenverhaal: 'Alice'.
Kleinkunsteiland - Humor was nooit ver weg…
Garifuna vzw
za 3 mei 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Twee vrouwen, twee mannen, alle vier met een onweerstaanbaar charisma, staan opnieuw te trappelen om u mee te slepen met parels van vroeger en nu. Hun eigenzinnige en geestige interpretaties laten niemand onberoerd. Met als thema ‘humor in de kleinkunst’ zullen songs van Toon Hermans, De Nieuwe Snaar, Kommil Foo, Wim Sonneveld enz. zeker de revue passeren.
reserveer tickets
vorige
|
pagina 6 van 7
|
volgende