getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 14 november 2014 HEIST HERDENKT 1914-1918Heist ontving vele eregasten op het Herdenkingsconcert WO I van de Kamerfilharmonie Vlaanderen.
  • di 28 oktober 2014 UNIEK CD-PROJECT IN DE NIEUWE OPNAMESTUDIODeze herfstvakantie zijn we gestart met een uniek cd-project in onze nieuwe opnamestudio.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

gasten

vorige
|
pagina 3 van 7
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle gastvoorstellingen d.w.z. voorstellingen waarvoor een externe organisator één van onze zalen huurt. Check dus goed waar je terecht kan voor tickets, dit is in enkele gevallen bij CC Zwaneberg zelf maar in andere gevallen bij de organisator in kwestie.

VLAMO vzw
van za 29 nov 2014 tot zo 30 nov 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Op 29 en 30 november vindt het jaarlijks Brassbandkampioenschap plaats. Voor de 36ste keer, sinds het bestaan van het kampioenschap, zullen verschillende brassbands het beste van zichzelf geven en een gooi doen naar de kampioenstitel in hun afdeling. De winnaar van de kampioensafdeling mag ons land vertegenwoordigen op het Europees Brassbandkampioenschap 2015 in Freiburg (Duitsland).
Operettegala 2014
Vlaams Muziek Theater
za 6 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
muziektheater, podium, muziek, klassiek, gasten
Het operettegala van 2014 wordt in een nieuw jasje gestoken. We krijgen een nieuw concept met de medewerking van de solisten, het orkest en de dansers van het Vlaams Muziek Theater. Zij nemen je mee naar de wereld waar muziek en liefde heersen, daar waar de operette en romantiek hoogtij vieren. Een overzicht van de bekendste operettemelodieën uit het zilveren en gouden tijdperk.
reserveer tickets
Kerstconcert 2014 met ‘der Caruso der Berge’
VZW Vriendenkring ‘Rudy Giovannini’
van wo 17 dec 2014 tot do 18 dec 2014 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Van kindsbeen af zong Rudy in een kerkkoor, in zijn jeugd had hij een bandje, nadien trad hij op als tenor in operettes. Zijn grote voorbeeld en vriend was Pavarotti. Later is Rudy overgestapt naar het lichtere genre: schlager en volksmuziek. Hij won tientallen trofeeën met zijn zelfgeschreven liederen. Rudy is een uiterst charmante zanger met een onvergetelijke warme stem en humorvol optreden.
Nieuwjaarsconcert o.l.v. Bert Van Thienen met gastsolist Svenja Van Driessche
Kon. Fanfare Onafhankelijkheid Wiekevorst
zo 4 jan 2015, 11u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Om de 2 jaar brengen de muzikanten van de K.F. Onafhankelijkheid o.l.v. Bert Van Thienen een nieuwjaarsconcert, ditmaal met gastsolist violiste Svenja Van Driessche. Er staan klassieke nieuwjaarswerken van Strauss, Bizet en andere bekende componisten op het programma. Het orkest staat garant om de echte nieuwjaarssfeer te laten voelen en te smaken!
reserveer tickets
Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita
van za 10 jan 2015 tot zo 25 jan 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
Elk jaar stellen de kunstenaars van de Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita hun gevarieerd oeuvre tentoon.
Op de purp’ren Hei
Vlaams Muziek Theater
van za 24 jan 2015 tot za 14 feb 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
muziektheater, podium, gasten
Voor het eerst in hun bestaan programmeert het VMT de succesrijkste Vlaamse operette: ‘Op de purp’ren Hei’ van Armand Preud’homme. Met bekende melodieën zoals ‘In de stille Kempen’, ‘de autocar’, ‘ons dorpke’, ‘Kempenvolk’, ‘een zoen’, enz. Mooie melodieën waarin de eenvoud van de Kempen en de liefde voor de heimat beklemtoond worden.
Jan, Pier en Pol
De Komedie Compagnie
za 24 jan 2015, 20u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, theater, gasten
Een hilarische komedie van de beroemde auteurs, Ray & Michael Cooney, die reeds verschillende successen aan hun naam kunnen toevoegen waaronder ‘Taxi Taxi’, ‘Pak de poen’ en ‘Foei Minister’. Met Peter Bulckaen, Dirk Van Vooren, Jan Van Hecke, Britt Van der Borght, Dirk Lavrysen, Anke Helsen, Saskia Debaere, Dimitri De Raedt en Danni Heylen, in een regie van Christophe Ameye.
reserveer tickets
Eco-comedy show door Steven Vromman, de Low Impact Man
MEGAscholen i.s.m. Jeugddienst Heist-op-den-Berg
di 27 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
gasten
Elk jaar organiseren de MEGAscholen samen met de jeugddienst een info-avond voor ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden. Dit jaar draait de info-avond rond duurzaamheid en levenskwaliteit en ook jij bent hier van harte welkom!
reserveer tickets
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 31 jan 2015 tot zo 15 feb 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De afdelingen keramiek van de Academie van Lier en van de Academie van Heist-op-den-Berg gaan de uitdaging aan om te communiceren in klei. De persoonlijke interpretatie van een woord wordt omgezet naar een vorm.
Piekepolder op Stelten
Banann bvba & VTMKzoom
ma 16 feb 2015, 14u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids, gasten
Dit seizoen komt Brandweerman Sam, bekend van tv, naar het theater met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.
reserveer tickets
vorige
|
pagina 3 van 7
|
volgende