getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 28 maart 2014 BACKSTAGE BIJ HERMAN VAN VEENOp donderdag 27 maart was de Nederlandse cabaretier Herman Van Veen te gast in CC Zwaneberg...
  • vr 29 november 2013 ROEL VERNIERS PRIJS'Zwarte Woud Forever' van Suzanne Grotenhuis won dit jaar de Roel Verniers Prijs.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

gasten

vorige
|
pagina 6 van 6

Hier vind je een overzicht van alle gastvoorstellingen d.w.z. voorstellingen waarvoor een externe organisator één van onze zalen huurt. Check dus goed waar je terecht kan voor tickets, dit is in enkele gevallen bij CC Zwaneberg zelf maar in andere gevallen bij de organisator in kwestie.

Door de leerlingen van het 6de jaar
Vrije basisschool Heist centrum
van vr 25 apr 2014 tot za 26 apr 2014 , Polyvalente zaal CC Zwaneberg
podium, theater, gasten
Professor Barabas is jarig en hij geeft een groot feest waar vele andere stripfiguren hun opwachting zullen maken: Suske en Wiske, Jommeke en Filiberke, Annemieke en Rosemarieke,…. Professor Gobelijn is er natuurlijk ook bij. Onhandig als hij is, zorgt hij natuurlijk voor brokken in het laboratorium van Barabas: hij morst wat drank over het bedieningspaneel van de teletijdmachine.
Slotconcert
vzw smART to SiNG
zo 27 apr 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Dankzij het succes van vorige smART to SiNG projecten in CC Zwaneberg, start in februari 2014 een nieuw project! Dankzij de enthousiaste professionele begeleiding en een oefen-CD voor thuis, sta je na amper 6 repetities te schitteren op het podium van CC Zwaneberg tijdens een uniek slotconcert!
reserveer tickets
Heist Record Fair
do 1 mei 2014, 10u , Polyvalente zaal CC Zwaneberg
gasten
Nieuwe editie van de langstlopende Belgische platen & CD beurs. Wie op zoek is naar een ontbrekend stuk in zijn verzameling kan hier terecht bij een uitgelezen keur van binnen- en buitenlandse standhouders. Hier treft men muziekliefhebbers aan uit gans Europa en zelfs Japan, het beste bewijs dat een kwaliteitsvol aanbod de grote troef is van deze beurs.
Alice
Gemeentelijke Academie voor Muziek-Woord-Dans
za 3 mei 2014 , Polyvalente zaal CC Zwaneberg
podium, woord, gasten
In 2012 speelden de leerlingen van de Woordafdeling het prachtige 'Erik of het kleine insectenboek' naar een verhaal van Godfried Bomans. Dit seizoen nemen ze ons weer mee in een fantasierijk avonturenverhaal: 'Alice'.
Kleinkunsteiland - Humor was nooit ver weg…
Garifuna vzw
za 3 mei 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Twee vrouwen, twee mannen, alle vier met een onweerstaanbaar charisma, staan opnieuw te trappelen om u mee te slepen met parels van vroeger en nu. Hun eigenzinnige en geestige interpretaties laten niemand onberoerd. Met als thema ‘humor in de kleinkunst’ zullen songs van Toon Hermans, De Nieuwe Snaar, Kommil Foo, Wim Sonneveld enz. zeker de revue passeren.
reserveer tickets
Dansvoorstelling
Gemeentelijke Academie voor Muziek-Woord-Dans
van vr 9 mei 2014 tot zo 11 mei 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, dans, gasten
De vier danspedagogen van de Gemeentelijke Academie voor Muziek-Woord-Dans staan dit jaar voor een grote uitdaging: voor het eerst staan er meer dan 300 leerlingen dans tussen 6 en 60 jaar op het podium.
Tokati vzw
zo 11 mei 2014, 18u , Polyvalente zaal CC Zwaneberg
dans, gasten
Zeer herkenbare, soms confronterende verhalen, gevoelens en situaties nemen je mee in de danswereld van Tokati.
reserveer tickets
Jaarlijkse balletrecital
van za 24 mei 2014 tot zo 25 mei 2014 , Polyvalente zaal CC Zwaneberg
podium, dans, gasten
De Berlaarse Balletschool Josée Nicola is gevestigd in zaal Forum in Berlaar. Op het einde van elk schooljaar wordt een balletrecital opgevoerd. De combinatie van muziek, dans, belichting en kostuums geven een beeld van de inspanningen van het voorbije jaar.
Eindejaars Tentoonstelling
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 14 jun 2014 tot zo 29 jun 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De eindwerken van onze uitkomende studenten worden op diverse locaties in Heist-op-den-Berg getoond, de tentoonstellingsruimte van CC Zwaneberg steekt alvast de spits af. Een mooiere waardering dan jullie bezoek aan deze eindresultaten bestaat er ons inziens niet!
vorige
|
pagina 6 van 6