getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
  • vr 12 december 2014 LUKAS LELIE WINT HUMO'S COMEDY CUPStand-upcomedian Lukas Lelie heeft Humo's Comedy Cup gewonnen. Op 24 april te zien in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

gasten

vorige
|
pagina 3 van 7
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle gastvoorstellingen d.w.z. voorstellingen waarvoor een externe organisator één van onze zalen huurt. Check dus goed waar je terecht kan voor tickets, dit is in enkele gevallen bij CC Zwaneberg zelf maar in andere gevallen bij de organisator in kwestie.

Nieuwjaarsconcert o.l.v. Bert Van Thienen met gastsolist Svenja Van Driessche
Kon. Fanfare Onafhankelijkheid Wiekevorst
zo 4 jan 2015, 11u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Om de 2 jaar brengen de muzikanten van de K.F. Onafhankelijkheid o.l.v. Bert Van Thienen een nieuwjaarsconcert, ditmaal met gastsolist violiste Svenja Van Driessche. Er staan klassieke nieuwjaarswerken van Strauss, Bizet en andere bekende componisten op het programma. Het orkest staat garant om de echte nieuwjaarssfeer te laten voelen en te smaken!
reserveer tickets
Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita
van za 10 jan 2015 tot zo 25 jan 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
Elk jaar stellen de kunstenaars van de Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita hun gevarieerd oeuvre tentoon.
Op de purp’ren Hei
Vlaams Muziek Theater
van za 24 jan 2015 tot za 14 feb 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
muziektheater, podium, gasten
Voor het eerst in hun bestaan programmeert het VMT de succesrijkste Vlaamse operette: ‘Op de purp’ren Hei’ van Armand Preud’homme. Met bekende melodieën zoals ‘In de stille Kempen’, ‘de autocar’, ‘ons dorpke’, ‘Kempenvolk’, ‘een zoen’, enz. Mooie melodieën waarin de eenvoud van de Kempen en de liefde voor de heimat beklemtoond worden.
Jan, Pier en Pol
De Komedie Compagnie
za 24 jan 2015, 20u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, theater, gasten
Een hilarische komedie van de beroemde auteurs, Ray & Michael Cooney, die reeds verschillende successen aan hun naam kunnen toevoegen waaronder ‘Taxi Taxi’, ‘Pak de poen’ en ‘Foei Minister’. Met Peter Bulckaen, Dirk Van Vooren, Jan Van Hecke, Britt Van der Borght, Dirk Lavrysen, Anke Helsen, Saskia Debaere, Dimitri De Raedt en Danni Heylen, in een regie van Christophe Ameye.
reserveer tickets
Eco-comedy show door Steven Vromman, de Low Impact Man
MEGAscholen i.s.m. Jeugddienst Heist-op-den-Berg
di 27 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
gasten
Elk jaar organiseren de MEGAscholen samen met de jeugddienst een info-avond voor ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden. Dit jaar draait de info-avond rond duurzaamheid en levenskwaliteit en ook jij bent hier van harte welkom!
reserveer tickets
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 31 jan 2015 tot zo 15 feb 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De afdelingen keramiek van de Academie van Lier en van de Academie van Heist-op-den-Berg gaan de uitdaging aan om te communiceren in klei. De persoonlijke interpretatie van een woord wordt omgezet naar een vorm.
Piekepolder op Stelten
Banann bvba & VTMKzoom
ma 16 feb 2015, 14u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids, gasten
Dit seizoen komt Brandweerman Sam, bekend van tv, naar het theater met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.
reserveer tickets
De Sprookjesmusical Klaas Vaak
Senf Theaterpartners
di 17 feb 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids, gasten
Klaas Vaak bezorgt met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen. Kom nu naar het leukste sprookje voor het slapen gaan!
Voorjaarsconcerten
K.F. De Berthoutzonen vzw
van za 21 feb 2015 tot zo 22 feb 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
De fanfare van Hallaar probeert steeds muziek op een andere manier voor te schotelen aan zijn publiek. Het moet een ‘beleving’ zijn voor het publiek en de ‘goesting’ moet er afdruipen bij de uitvoerders. Na o.a. een heuse opera ‘Vuur en Water’, een muziektheatraal sprookje ‘T.a.r.a.r.aBoem!’, ‘Dit is Belgisch’ en ‘Colour Your World With Music’ in 2014 laten ze een heus ‘?’ op je los …
Turn- & dansshow
ARDUAS – GYM vzw
van za 28 feb 2015 tot zo 1 mrt 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, dans, gasten
Turnkring Arduas stelt voor: een actieve en dynamische turnkring met 900 leden en 64 trainer/-sters, ruim aanbod van kleuterturnen, Olympisch turnen, tumbling, acrogym en dans, voor klein en groot. Jaarlijks geeft turnkring Arduas een groots opgezette turnshow vol spektakel.
vorige
|
pagina 3 van 7
|
volgende