getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 26 maart 2015 CC ZWANEBERG TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR VIA EMAILCC Zwaneberg tijdelijk moeilijk bereikbaar via E-mail omwille van een algemene stroompanne.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

gasten

vorige
|
pagina 5 van 7
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle gastvoorstellingen d.w.z. voorstellingen waarvoor een externe organisator één van onze zalen huurt. Check dus goed waar je terecht kan voor tickets, dit is in enkele gevallen bij CC Zwaneberg zelf maar in andere gevallen bij de organisator in kwestie.

De Mannenmonoloog
Productiehuis 3 Pees vzw
vr 27 mrt 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor, gasten
Binnen 5 miljoen jaar zijn mannen helemaal uitgestorven! Daarom doet An Nelissen in haar 10de soloproductie een warme oproep om de man te redden. Kortom: een nieuwe show waar de stukken vanaf zullen vliegen! Het is natuurlijk nog een hele tijd voor de mannen echt zullen verdwijnen, maar An kijkt graag vooruit. Want wat zouden we doen als mannen niet zouden bestaan?
reserveer tickets
Bartje zoekt het geluk
VZW ‘N Joy
za 28 mrt 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
De nieuwe theatershow van Bart Herman, vol gloednieuwe songs uit het gelijknamige album, afgewisseld met ouder werk en uiteraard de obligate rock ‘n roll en country-touch uit Barts vroeger leven. Een zeer afwisselend programma van één van de meest veelzijdige singer-songwriters uit de lage landen. Een origineel en begeesterend stemgeluid, begeleid door 3 door de wol geverfde muzikanten.
reserveer tickets
Paasconcerten
KKF De Eendracht vzw Itegem
van za 4 apr 2015 tot zo 5 apr 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
De Koninklijke Fanfare de Eendracht uit Itegem brengt naar jaarlijkse gewoonte een bezoek aan CC Zwaneberg. Al meer dan 170 jaar brengt de fanfare De Eendracht muziek voor wie het horen wil. De jaarlijkse concerten tijdens het paasweekend zijn zoals steeds een aanrader voor jong en oud. Met een mix van hedendaagse en klassieke muziek is er voor ieder wat wils.
Solistenconcert met Zoltan Kiss
Brass Band Heist
ma 6 apr 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Brass Band Heist o.l.v. Bert Van Thienen nodigt je van harte uit op hun jaarlijks solistenconcert op 6 april 2015. Elk jaar gaat de band de confrontatie aan met een topsolist. De naam moeten ze bij het ter perse gaan nog onthouden, maar er wordt hard gewerkt om een topper(s) binnen te halen. Volg hen daarom op www.brassbandheist.be zodat je als eerste op de hoogte bent van wie je mag verwachten.
reserveer tickets
Uitgezonderd Theater!
Banann bvba
vr 10 apr 2015, 20u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, gasten
De eigenzinnige hoofdinspecteur Van In (Herbert Flack) komt direct in actie nadat vlak voor je neus een heuse moord is gepleegd! De schok bij het publiek en de theatermedewerkers is groot, maar een aantal van deze medewerkers weet meer ... en jij misschien ook? Na de succesvolle boeken en de populaire VTM-reeks komen de bekende personages van Pieter Aspe voor het eerst tot leven in het theater.
reserveer tickets
Raf Coppens
www.COMEDYSHOWS.be
za 11 apr 2015, 20u30 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
humor, gasten
Raf Coppens is terug waar hij begon: tussen de mensen. Grappen over de actualiteit en het dagelijkse leven. Kort op de bal en licht bijtend. Geen poëtisch taalgebruik, eerder rechttoe, rechtaan. Het leven zoals het is, recht in uw gezicht gegooid.
reserveer tickets
Studio 100
ma 13 apr 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, gasten
Kleine Pim mag mee op reis met Bumba en Bumbalu! Het is een droom die in vervulling gaat, totdat ze plots Babilu kwijt raken. De zoektocht naar Babilu brengt hen naar the Far West waar ze cowboy en indiaantje spelen en naar Sneeuwland waar ze bibberen in de kou en elkaar begroeten als echte Eskimo’s. Daarna reizen ze verder naar Afrika en Azië. Maar vinden ze Babilu wel terug?
Nieuwe Ruimte
Trix Theater & Muziek en King Entertainment
za 18 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Rob de Nijs is een zanger met een in Nederland én België onvergelijkbare status. Hij staat al decennia aan de top en kan terugvallen op een onuitputtelijk repertoire van prachtsongs. Waar andere artiesten vroeg of laat gaan leunen op het veilige en vertrouwde, blijft Rob de Nijs in beweging.
reserveer tickets
Vrolijk lenteconcert `jubileum editie 2015`
Vriendenkring Rudy Giovannini
zo 19 apr 2015, 19u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Reeds voor het vijfde jaar op rij geeft Rudy Giovannini het beste van zichzelf op het lenteconcert. Deze verjaardag wordt gevierd met een speciale editie!
reserveer tickets
Gemeentelijke Academie voor Muziek-Woord-Dans
za 25 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek, surplus, gasten
De 2 grootste orkesten van de Gemeentelijke Academie slaan voor de derde keer de handen in elkaar voor een spectaculair dubbelconcert. Het symfonisch jeugdorkest o.l.v. Dirk Gabriels gaan samen met de dansers van de academie werk vertonen van Vlaamse bodem, tussendoor brengen de woordklassen een streepje poëzie. Ook het harmonieorkest treedt dus aan en enkele ensembles hout- en koperblazers.
reserveer tickets
vorige
|
pagina 5 van 7
|
volgende