getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 19 januari 2015 'DE BOXTROLLEN - 3D'CC Zwaneberg zou iedereen die op 18/1 naar 'De Boxtrollen - 3D' kwam kijken graag contacteren.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

gasten

vorige
|
pagina 4 van 7
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle gastvoorstellingen d.w.z. voorstellingen waarvoor een externe organisator één van onze zalen huurt. Check dus goed waar je terecht kan voor tickets, dit is in enkele gevallen bij CC Zwaneberg zelf maar in andere gevallen bij de organisator in kwestie.

Op de purp’ren Hei
Vlaams Muziek Theater
van za 24 jan 2015 tot za 14 feb 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
muziektheater, podium, gasten
Voor het eerst in hun bestaan programmeert het VMT de succesrijkste Vlaamse operette: ‘Op de purp’ren Hei’ van Armand Preud’homme. Met bekende melodieën zoals ‘In de stille Kempen’, ‘de autocar’, ‘ons dorpke’, ‘Kempenvolk’, ‘een zoen’, enz. Mooie melodieën waarin de eenvoud van de Kempen en de liefde voor de heimat beklemtoond worden.
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 31 jan 2015 tot zo 15 feb 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De afdelingen keramiek van de Academie van Lier en van de Academie van Heist-op-den-Berg gaan de uitdaging aan om te communiceren in klei. De persoonlijke interpretatie van een woord wordt omgezet naar een vorm.
Piekepolder op Stelten
Banann bvba & VTMKzoom
ma 16 feb 2015, 14u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids, gasten
Dit seizoen komt Brandweerman Sam, bekend van tv, naar het theater met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.
reserveer tickets
De Sprookjesmusical Klaas Vaak
Senf Theaterpartners
di 17 feb 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids, gasten
Klaas Vaak bezorgt met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen. Kom nu naar het leukste sprookje voor het slapen gaan!
Voorjaarsconcerten
K.F. De Berthoutzonen vzw
van za 21 feb 2015 tot zo 22 feb 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
De fanfare van Hallaar probeert steeds muziek op een andere manier voor te schotelen aan zijn publiek. Het moet een ‘beleving’ zijn voor het publiek en de ‘goesting’ moet er afdruipen bij de uitvoerders. Na o.a. een heuse opera ‘Vuur en Water’, een muziektheatraal sprookje ‘T.a.r.a.r.aBoem!’, ‘Dit is Belgisch’ en ‘Colour Your World With Music’ in 2014 laten ze een heus ‘?’ op je los …
Turn- & dansshow
ARDUAS – GYM vzw
van za 28 feb 2015 tot zo 1 mrt 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, dans, gasten
Turnkring Arduas stelt voor: een actieve en dynamische turnkring met 900 leden en 64 trainer/-sters, ruim aanbod van kleuterturnen, Olympisch turnen, tumbling, acrogym en dans, voor klein en groot. Jaarlijks geeft turnkring Arduas een groots opgezette turnshow vol spektakel.
VZW ‘N Joy
vr 6 mrt 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Vermoedelijk is er geen enkele Belg te vinden die nog nooit van Will Tura gehoord heeft. Hij staat al meer dan een halve eeuw op de planken, bracht meer dan 100 platen uit en was de eerste Vlaamse artiest die in 1974 Vorst Nationaal liet vollopen. Hij heeft een gigantisch palmares en speelde een cruciale rol in de Vlaamse muziekwereld.
reserveer tickets
Abend in Wien II
Sinfonia Heist vzw
za 7 mrt 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek, gasten
De wondermooie stemmen van Joke Cromheecke en Willem Van der Heyden, bijgestaan door het Diamond Symphonic o.l.v. André Walschaerts staan zoals steeds garant voor een spetterend Weens concert. Melodieën van o.a. Johann Strauss, Franz Lehar, e.a. brengen je in een Weense roes waarbij Schönbrunn, de Prater en Grinzing de revue passeren en waar ‘Wien, du Stadt meiner Traume’ nooit veraf is.
reserveer tickets
Italia
Lions Club Zuiderkempen Heist-Westerlo
do 12 mrt 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek, gasten
Italiaanse muziek om weg te dromen: nostalgie en passie. Een licht programma vol afwisseling: orkestwerken, alsook een concerto voor mandoline van Vivaldi, naast enkele unieke aria’s uit beroemde Italiaanse opera’s & volkse Napolitaanse liederen. Elise Caluwaerts neemt je mee in de hoogste regionen van de stem en vertolkt con brio opera & Napolitaanse volksmuziek. Een gevarieerde Italiaanse avond!
reserveer tickets
met special guest Johnny Trash
Independent Comedy
za 14 mrt 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor, gasten
Independent Comedy is een collectief van beginnend en gevorderd, maar vooral gepassioneerd comedytalent uit de verschillende Vlaamse provincies. In Heist krijg je 5 verschillende comedians te zien met als extraatje Johnny Trash als hoofdact. Het wordt dus weer een heel gevarieerde, maar onvergetelijke comedyavond. Gegarandeerd lachen!
verplaatst
vorige
|
pagina 4 van 7
|
volgende