getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 1 oktober 2015 BOOM ZOEKT BOSDoe mee met onze actie ‘BOOM ZOEKT BOS!’ en plant samen met CC Zwaneberg een heus bos.
  • di 15 september 2015 25 JAAR CULTUURCENTRUM ZWANEBERGIn 2015 blaast CCZ 25 kaarsjes uit. Daarom vierden we op 11, 12 & 13 september feest!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

surplus

vorige
|
pagina 2 van 2

Hier vind je een overzicht van bijzondere projecten, samenwerkingsverbanden die wat extra aandacht verdienen, activiteiten die moeilijk onder een ander item te klasseren zijn, ... Een overzicht van onze 'speciallekes' dus.

van vr 11 sep 2015tot do 30 jun 2016, Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium, muziek, surplus
Met ‘The Boxz’ willen we sinds 2007 een plaats geven aan pop- en rockmuziek binnen het reguliere programma van Cultuurcentrum Zwaneberg. Hiervoor wordt de polyvalente zaal van CC Zwaneberg omgevormd tot een echte ‘Black Box’, een rockclub pur sang. Een plaats voor pop, rock, hiphop … maar ook voor de nieuwere en nieuwste muziektrends.
Project Toegankelijke Cultuur
CC Zwaneberg i.s.m. vzw Het Grote Plein, de GAPH, vzw Den Draai, OCMW Heist-o/d-Berg, WZH Ten Kerselaere, LDC De Pit, PVT Schorshaegen en Cultuurbeleid Heist-o/d-Berg
van di 15 sep 2015, 15utot wo 15 jun 2016, 23u, Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
Cultuurcentrum Zwaneberg wil toegankelijk zijn voor iedereen. Zou jij graag eens naar een voorstelling komen kijken, maar kan je de ticketprijs niet betalen, heb je geen eigen auto en/of ken je niemand die je wil vergezellen, … Bovendien zoeken we nog extra vrijwilligers voor dit project!
CC Zwaneberg i.s.m. Staminee De Living
van di 29 sep 2015tot di 26 apr 2016, Staminee De Living
podium, humor, surplus
Wie er in het verleden reeds bij was, weet waarvoor Comedy in De Living garant staat: een unieke sfeer, een kwalitatief programma en verrassende namen afgewisseld met vaste waarden. We kiezen wederom voor een mix van stand-up comedy, cabaret en eigenzinnige humor, met hier en daar ook een muzikale toets.
Pitstop Nieuw Werk
van do 8 okt 2015tot do 31 mrt 2016, Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
Onder het label ‘Circuit X’ selecteert de jury van het Theaterfestival elk jaar de meest veelbelovende jonge generatie podiumtalent. Ze krijgen een plekje op het grote Theaterfestival en reizen daarna met hun voorstelling door Vlaanderen. CC Zwaneberg toont één van de vijf geselecteerde voorstellingen in huis, maar je kan de vijf voorstellingen allemaal in de regio zien.
Inwoners van Heist-op-den-Berg planten samen een bos
vzw Bosgroep Zuiderkempen, CC Zwaneberg, de Heistse milieudienst en Noord-Zuiddienst
ma 12 okt 2015, 20u, Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
De ‘duurzame’ voorstelling ‘Konijn met pruimen’ wil de milieuproblematiek (o.a. de bosontginning) en onze verantwoordelijkheid daarin onder de aandacht brengen. Ook wij willen ons steentje, onze steen, bijdragen. We gaan daarom over tot actie en we rekenen daarbij ook op jou! Zin om ook uit je kot te komen, kleur te bekennen en ‘er samen voor te gaan’? Doe dan mee met onze actie ‘BOOM ZOEKT BOS!'
Heist Record Fair
zo 1 nov 2015, 10u, Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
surplus, gasten
Najaarseditie van de langstlopende Belgische platen- & cd-beurs.
vorige
|
pagina 2 van 2