getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 26 maart 2015 CC ZWANEBERG TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR VIA EMAILCC Zwaneberg tijdelijk moeilijk bereikbaar via E-mail omwille van een algemene stroompanne.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

surplus

pagina 1 van 2
|
volgende

Hier vind je een overzicht van bijzondere projecten, samenwerkingsverbanden die wat extra aandacht verdienen, activiteiten die moeilijk onder een ander item te klasseren zijn, ... Een overzicht van onze 'speciallekes' dus.

van zo 1 jun 2014 tot vr 2 jan 2015 , Heist-op-den-Berg
surplus
Een overzicht van de activiteiten in Heist-op-den-Berg rond WOI.
van za 28 jun 2014 tot zo 31 aug 2014 , Cultuurcentrum Zwaneberg
kids, surplus
Vlieg heeft meer dan 200 schatkisten in musea, bibs, kastelen, op festivalterreinen en nog veel meer leuke plekken in Vlaanderen verstopt. Ook in Cultuurcentrum Zwaneberg is er een schat verborgen! Kom ze zoeken en maak kans op leuke prijzen!
Theaterworkshop rond het thema Oorlog & Vrede
van ma 11 aug 2014 tot za 16 aug 2014 , Provinciaal Vormingscentrum Malle
surplus
Deze workshop onderzoekt het thema 'Oorlog en Vrede' door middel van een aantal speelstijlen en theatergenres en vanuit het engagement van theatermakers van vandaag. Voor iedereen (18 +) die wil onderzoeken waar hij/zij staat als acteur of actrice, en/of die in de vrije tijd of beroepshalve zelf spelers coacht en voorstellingen maakt.
Hestival vzw & Cultuurcentrum Zwaneberg
vr 22 aug 2014, 20u , Cultuurplein
surplus
CC Zwaneberg en Hestival vzw slaan samen de handen in elkaar om op vrijdag 22 augustus, één dag vóór Hestival, het festivalplein alvast op te warmen met een opzwepende concertavond voor iedereen. Vanaf 20u start een spetterend feest met De Laatste Showband en Regi Summer Madness Tour.
Hestival vzw i.s.m. jeugdraad, jeugddienst en CC Zwaneberg
za 23 aug 2014, 13u30 , Cultuurplein
surplus
Op zaterdag 23 augustus 2014 wordt het cultuurplein voor de 10de keer omgetoverd tot het perfecte festivalterrein voor Hestival. Heist wordt dan weer de place to be voor liefhebbers van goede Belgische pop, rock en dance.
Avond voor Vrede
vr 19 sep 2014, 19u , Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
Een avond waarop dans, muziek, poëzie, woord, beeld en reflecties over het kind, de jongere en de vrouw in 100 jaar oorlog en vrede naadloos in elkaar overvloeien.
In Vlaamse Velden - The making-of …
za 20 sep 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
surplus
‘The making-of…’ neemt een kijkje achter de schermen van het jarenlange creatie- en productieproces van ‘In Vlaamse Velden’, de grootste en duurste serie in de Vlaamse televisiefictie. Panelleden zijn: hoofdactrice Lize Feryn (Marie), producent Dirk Impens, regisseur Jan Matthys en scenarist Ed Vanderweyden.
In Vlaamse Velden – Marathonvertoning
zo 21 sep 2014, 09u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
film, surplus
De marathonvertoning van deze prestigieuze fictieserie is een unieke gelegenheid om het epos ‘In Vlaamse Velden’, dat nu al deel uitmaakt van het collectief geheugen, onder de beste omstandigheden (opnieuw) te bekijken. De 10 afleveringen van 55 minuten worden integraal en chronologisch vertoond, tussen 09u30 en 22u30, in 5 sessies van telkens 2 afleveringen.
Pitstop Nieuw Werk
van wo 29 okt 2014 tot do 19 feb 2015 , Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
Onder het label ‘Circuit X’ selecteert de jury van het Theaterfestival elk jaar de meest veelbelovende jonge generatie podiumtalent. Ze krijgen een plekje op het grote Theaterfestival en reizen daarna met hun voorstelling door Vlaanderen. CC Zwaneberg toont 2 van de 5 geselecteerde voorstellingen in huis, maar je kan de 5 voorstellingen allemaal in de regio zien.
vr 19 dec 2014, 18u , Cultuurcentrum Zwaneberg
expo, surplus
De deelnemers van de expo 'kunstwedstrijd - grafiek' zullen op 19 december prachtige grafische werken uitstallen in hun eigen marktkraampje. Kom de sfeer opsnuiven en misschien stoot je wel op een origineel geschenk voor onder de kerstboom!
pagina 1 van 2
|
volgende