getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 28 maart 2014 BACKSTAGE BIJ HERMAN VAN VEENOp donderdag 27 maart was de Nederlandse cabaretier Herman Van Veen te gast in CC Zwaneberg...
  • vr 29 november 2013 ROEL VERNIERS PRIJS'Zwarte Woud Forever' van Suzanne Grotenhuis won dit jaar de Roel Verniers Prijs.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

surplus

vorige
|
pagina 2 van 2

Hier vind je een overzicht van bijzondere projecten, samenwerkingsverbanden die wat extra aandacht verdienen, activiteiten die moeilijk onder een ander item te klasseren zijn, ... Een overzicht van onze 'speciallekes' dus.

Project Toegankelijke Cultuur
CC Zwaneberg i.s.m. vzw Het Grote Plein, de GAPH, vzw Den Draai, OCMW Heist-o/d-Berg, WZH Ten Kerselaere, LDC De Pit, PVT Schorshaegen en Cultuurbeleid Heist-o/d-Berg
van zo 29 sep 2013, 15u tot za 7 jun 2014, 23u , Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
Cultuurcentrum Zwaneberg wil toegankelijk zijn voor iedereen. Zou jij graag eens naar een voorstelling komen kijken, maar kan je de ticketprijs niet betalen, heb je geen eigen auto en/of ken je niemand die je wil vergezellen, … Bovendien zoeken we nog extra vrijwilligers voor dit project!
project rond Franse componisten tijdens de Belle Epoque en het interbellum
CC Zwaneberg i.s.m. Gemeentelijke Academie voor Muziek - Woord - Dans, Openbare Bibliotheek Heist-op-den-Berg en Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten
van wo 16 okt 2013 tot do 15 mei 2014 , CC Zwaneberg + Openbare Bibliotheek Heist-o/d-Berg
surplus
In het seizoen 2013-2014 schetsen we een tijdsbeeld van Parijs tijdens de Belle Epoque (1870-1914) en tussen de 2 wereldoorlogen. Tijdens verschillende activiteiten kan u kennismaken met verschillende kunstvormen uit deze boeiende periode.
zo 4 mei 2014, 13u , Grootlo
kids, surplus
Op zondag 4 mei 2014 landt SuperVlieg in Grootlo. SuperVlieg is een kinderkunstenfestival voor kinderen van 4 tot 12 jaar én hun (groot)ouders. SuperVlieg is theater, circus, muziek, dans en beeldende kunst om zelf mee te experimenteren of om zalig van te genieten voor volwassenen én kinderen samen.
van vr 16 mei 2014 tot zo 18 mei 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
surplus
In 2004 rijpte bij de ambitieuze Heistse dirigent Bert Van Thienen en enkele gevestigde Heistse muzikanten de droom van een echte Heistse brassband. Een orkest waarin ook aanstormende jonge talenten de kans krijgen om tussen de rangen van rijpere amateurmuzikanten en onder de vleugels van een topdirigent uit te groeien tot toppers. Op 10 jaar tijd is het orkest uitgegroeid tot de Europese top.
wo 28 mei 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, kids, educatief, expo, film, surplus
Op woensdag 28 mei presenteren wij het nieuwe aanbod voor volgend seizoen. Vanaf september ben je bij CC Zwaneberg immers weer aan het juiste adres voor binnen- en buitenlandse topartiesten! We geven je een voorsmaakje van wat je in 2014-2015 kan verwachten aan de hand van mini-optredens en muziek- & beeldfragmenten. Elke programmator zal eveneens kort enkele voorstellingen toelichten.
reserveer tickets
vorige
|
pagina 2 van 2