getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 30 juni 2014 ZOMERSLUITINGCC Zwaneberg is gesloten van vrijdag 11 juli tot en met zondag 10 augustus 2014!
  • di 24 juni 2014 BEVESTIGING BESTELLING COMPUTERGESTUURDE TICKETVERKOOPVergeet niet uw gereserveerde tickets te betalen vóór 15 augustus. Zo niet vervalt uw reservatie!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

surplus

vorige
|
pagina 2 van 3
|
volgende

Hier vind je een overzicht van bijzondere projecten, samenwerkingsverbanden die wat extra aandacht verdienen, activiteiten die moeilijk onder een ander item te klasseren zijn, ... Een overzicht van onze 'speciallekes' dus.

van zo 1 jun 2014 tot vr 2 jan 2015 , Heist-op-den-Berg
surplus
Een overzicht van de activiteiten in Heist-op-den-Berg rond WOI.
van za 28 jun 2014 tot zo 31 aug 2014 , Cultuurcentrum Zwaneberg
kids, surplus
Vlieg heeft meer dan 200 schatkisten in musea, bibs, kastelen, op festivalterreinen en nog veel meer leuke plekken in Vlaanderen verstopt. Ook in Cultuurcentrum Zwaneberg is er een schat verborgen! Kom ze zoeken en maak kans op leuke prijzen!
Theaterworkshop rond het thema Oorlog & Vrede
van ma 11 aug 2014 tot za 16 aug 2014 , Provinciaal Vormingscentrum Malle
surplus
Deze workshop onderzoekt het thema 'Oorlog en Vrede' door middel van een aantal speelstijlen en theatergenres en vanuit het engagement van theatermakers van vandaag. Voor iedereen (18 +) die wil onderzoeken waar hij/zij staat als acteur of actrice, en/of die in de vrije tijd of beroepshalve zelf spelers coacht en voorstellingen maakt.
Hestival vzw & Cultuurcentrum Zwaneberg
vr 22 aug 2014, 20u , Cultuurplein
surplus
CC Zwaneberg en Hestival vzw slaan samen de handen in elkaar om op vrijdag 22 augustus, één dag vóór Hestival, het festivalplein alvast op te warmen met een opzwepende concertavond voor iedereen. Vanaf 20u start een spetterend feest met De Laatste Showband en Regi Summer Madness Tour.
reserveer tickets
Hestival vzw i.s.m. jeugdraad, jeugddienst en CC Zwaneberg
za 23 aug 2014, 13u30 , Cultuurplein
surplus
Op zaterdag 23 augustus 2014 wordt het cultuurplein voor de 10de keer omgetoverd tot het perfecte festivalterrein voor Hestival. Heist wordt dan weer de place to be voor liefhebbers van goede Belgische pop, rock en dance.
Project Toegankelijke Cultuur
CC Zwaneberg i.s.m. vzw Het Grote Plein, de GAPH, vzw Den Draai, OCMW Heist-o/d-Berg, WZH Ten Kerselaere, LDC De Pit, PVT Schorshaegen en Cultuurbeleid Heist-o/d-Berg
van ma 15 sep 2014, 15u tot ma 15 jun 2015, 23u , Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
Cultuurcentrum Zwaneberg wil toegankelijk zijn voor iedereen. Zou jij graag eens naar een voorstelling komen kijken, maar kan je de ticketprijs niet betalen, heb je geen eigen auto en/of ken je niemand die je wil vergezellen, … Bovendien zoeken we nog extra vrijwilligers voor dit project!
Avond voor Vrede
vr 19 sep 2014, 19u , Cultuurcentrum Zwaneberg
surplus
Een avond waarop dans, muziek, poëzie, woord, beeld en reflecties over het kind, de jongere en de vrouw in 100 jaar oorlog en vrede naadloos in elkaar overvloeien.
reserveer tickets
In Vlaamse Velden - The making-of …
za 20 sep 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
surplus
‘The making-of…’ neemt een kijkje achter de schermen van het jarenlange creatie- en productieproces van ‘In Vlaamse Velden’, de grootste en duurste serie in de Vlaamse televisiefictie. Panelleden zijn: hoofdactrice Lize Feryn (Marie), producent Dirk Impens, regisseur Jan Matthys en scenarist Ed Vanderweyden.
reserveer tickets
In Vlaamse Velden – Marathonvertoning
zo 21 sep 2014, 09u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
film, surplus
De marathonvertoning van deze prestigieuze fictieserie is een unieke gelegenheid om het epos ‘In Vlaamse Velden’, dat nu al deel uitmaakt van het collectief geheugen, onder de beste omstandigheden (opnieuw) te bekijken. De 10 afleveringen van 55 minuten worden integraal en chronologisch vertoond, tussen 09u30 en 22u30, in 5 sessies van telkens 2 afleveringen.
Staminee De Living i.s.m. CC Zwaneberg
van di 23 sep 2014 tot di 26 mei 2015 , Staminee De Living
podium, humor, surplus
De voorbije jaren groeide Comedy in De Living uit tot een vaste waarde. De intieme setting van comedy in De Living was meteen ook ons nadeel: steeds meer mensen bleven zonder kaartjes achter. Maar ... tijdens ons 6de seizoen worden alle voorstellingen gedubbeld! Twee data, zelfde programma, ander publiek. We kijken uit naar jullie aanwezigheid en enthousiaste inbreng.
vorige
|
pagina 2 van 3
|
volgende