getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 27 april 2015 EXTRA GAST BIJ 'HELDEN VAN HIE'De LSP BAND brengt nog een special guest mee: Paul Michiels; een echte 'held van hie'.
  • ma 20 april 2015 KONINGIN MATHILDE OP BEZOEKOp donderdag 23 april 2015 woont Koningin Mathilde de voorstelling 'Missie' bij in CC Zwaneberg.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

film

vorige
|
pagina 8 van 8

Hier vind je een overzicht van onze films voor de komende maanden.

Tickets voor de film zijn te verkrijgen aan de ticketbalie vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

wo 27 mei 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, kids, educatief, expo, film, surplus
Op woensdag 27 mei 2015 om 20u presenteert Cultuurcentrum Zwaneberg in de schouwburg het nieuwe aanbod voor volgend seizoen. We geven je een voorsmaakje van wat je in 2015-2016 kan verwachten aan de hand van mini-optredens en muziek- & beeldfragmenten. Wie naar de seizoensvoorstelling komt, krijgt de nieuwe seizoensbrochure ook meteen mee naar huis. Inschrijven is gratis, maar verplicht!
volzet
do 28 mei 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Andrew Neyman, een jonge jazzmuzikant, is vastberaden om koste wat kost de beste drummer van zijn elitaire conservatorium te worden. Zijn meedogenloze leraar drijft hem tot het uiterste van zijn muzikale en fysieke kunnen, maar ook bijna tot waanzin.
Animatiefilm gebaseerd op de pinguïns uit de film Madagascar
zo 31 mei 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
De vier pinguïns Skipper, Rico, Kowalski en Private bundelen hun krachten met de chique spionagedienst de `North Wind` die onder leiding staat van agent Classified. Samen moeten ze het opnemen tegen de kwaadaardige Dr. Octavius Brine die de wereld wil veroveren.
wo 3 jun 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
In de film ‘Kingsman: The Secret Service’ rekruteert een uiterst geheime organisatie voor spionnen een ongepolijst maar talentvol straatschoffie voor hun trainingsprogramma, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.
wo 10 jun 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Een tweede hotel is Sonny's grote droom. Sonny heeft al een pand op het oog, maar het vergt allemaal wat meer tijd dan hij heeft, aangezien hij ook nog wil trouwen met zijn grote liefde Sunaina. De enige die misschien antwoorden heeft, is Muriel, de nieuwe manager van het hotel en bewaarder van ieders geheimen.
Oscargenomineerd animatiesprookje van Tomm Moore
zo 14 jun 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Ben en Saoirse wonen bij hun vader in de vuurtoren op een klein eilandje. Om hen te beschermen voor de gevaren van de zee neemt hun grootmoeder hen mee naar de stad. Daar ontdekt Ben dat zijn zusje eigenlijk een selkie is, een sirene die met haar gezang de vloek kan opheffen die de Uilenheks over de magische wezens heeft uitgesproken.
wo 17 jun 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
‘Boychoir’ vertelt het verhaal van de 11-jarige Stet die zijn alleenstaande moeder verliest na een fataal auto ongeluk. Koormeester Carvelle, een man van weinig, maar scherpe woorden, ontdekt een uniek talent in Stet en besluit hem onder zijn hoede te nemen.
wo 24 jun 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun jeugdvriendin, de prachtige Laura zich meldt en de 'spoken' uit het verleden zich aandienen.
vorige
|
pagina 8 van 8