getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
  • vr 12 december 2014 LUKAS LELIE WINT HUMO'S COMEDY CUPStand-upcomedian Lukas Lelie heeft Humo's Comedy Cup gewonnen. Op 24 april te zien in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

film

vorige
|
pagina 4 van 5
|
volgende

Hier vind je een overzicht van onze films voor de komende maanden.

Tickets voor de film zijn te verkrijgen aan de ticketbalie vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

Spectaculaire actie-avonturenfilm over de man die Dracula werd
za 20 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
De vijftiende eeuw. De jonge prins Vlad Tepes offert zich op, in een poging om zijn vrouw en zoon te redden uit de handen van een moordlustige sultan, door zijn ziel te verkopen. Hij wordt daarbij de eerste vampier die de wereld ooit gezien heeft: Dracula...
Familiefilm over huisdieren die ook graag Sinterklaas willen vieren
zo 21 dec 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Sinterklaas zal nooit meer hetzelfde zijn want alle dieren doen ook mee. Een klein Fretje gaat samen met zijn twee vriendjes, Kari de kanarie en Takkie de wandelende tak, op pad om te regelen dat de dieren hun eigen Sinterklaasfeest krijgen. Dankzij de DierenPiet en Sinterklaas krijgen ze die kans.
Animatiefilm met workshops muziek/dans/beeld
vr 2 jan 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen, film
‘Pingu’ is een animatieserie die draait rond de kleine pinguïn Pingu en zijn vriendje, de zeehond Robby. Ze beleven allerlei avonturen met hun vrienden op de Zuidpool. Na de film kunnen kleuters én hun (groot)ouders deelnemen aan een dans-, muziek- en beeldende workshop rond de avonturen van Pingu.
Thriller van Erik Van Looy
wo 7 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Vijf getrouwde mannen delen in het grootste geheim een loft waar ze stijlvol en in alle rust hun minnaressen en nieuwste veroveringen ontvangen. Een prima regeling, tot ze op een winterochtend het lijk aantreffen van een jonge vrouw.
Beklemmende psychologische thriller met een orka in de hoofdrol
ma 12 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Deze aangrijpende documentaire vertelt het verhaal van Tilikum, een orka die in gevangenschap leeft en dagelijks shows opvoert. Maar op een dag slaan zijn stoppen door en keert hij zich tegen zijn trainers.
reserveer tickets
Het pakkende verhaal van een groep travestieten op leeftijd die voor een laatste keer in de spotlights treden
di 13 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
In ‘Gardenia - Before The Last Curtain Falls’ volgt filmregisseur Thomas Wallner een groep acteurs terwijl ze zich klaar maken om voor een laatste keer te schitteren op scène. Als transseksueel of travestiet liep het leven van deze acteurs over een grillig pad, waarin ze elke denkbare schaduw van liefde, verlies, roem en vernedering hebben beleefd.
Bekroonde Cannes-film over een tiener met ADHD, een strafblad en vooral veel liefde voor zijn mama
wo 14 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Een alleenstaande weduwe heeft de voogdij over haar tienerzoon, hij heeft ADHD, is impulsief en gewelddadig. Dankzij de band die ze hebben en ondanks de moeilijkheden, proberen ze rond te komen. Er komt ook hulp vanuit onverwachte hoek, van de raadselachtige overbuurvrouw, Kyla. Alle drie vinden ze door elkaar een soort van evenwicht, en binnenkort ook hoop.
Een stapeldol avontuur over echte vriendschap
zo 18 jan 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
De Boxtrollen zijn bijzondere wezens die onder de grond leven. Ze hebben een weesjongetje geadopteerd en noemden hem Eitjes. Wanneer ze bedreigd worden door een gemene slechterik zoekt Eitjes hulp bij de mensen in de stad boven de grond en ontmoet het avontuurlijke meisje Winnie. Samen ontdekken ze dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, waar je woont en wie je ouders zijn.
reserveer tickets
Een inspirerende komedie gebaseerd op waargebeurde feiten.
wo 21 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Het is de zomer van 1984; Margaret Thatcher is aan de macht en de Britse mijnwerkersbond staakt. Tijdens de Gay Pride in Londen, besluit een groep homoseksuele activisten geld op te halen om de families van de stakende mijnwerkers te ondersteunen. Maar ze stuiten op een probleem: de bond lijkt gegeneerd om hun steun te ontvangen. De actievoerders laten zich echter niet uit hun lood slaan.
Baanbrekende fysica: `Interstellar` zet de theorie van zwarte gaten voor het eerst om in beeld.
wo 28 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
`Interstellar’ vertelt het verhaal van een groep onderzoekers die gebruikmaken van een pas ontdekt wormgat. Hiermee ontsnappen ze aan de beperkingen van de ruimtevaart en overmeesteren ze de oneindige afstanden van een interstellaire reis ...
vorige
|
pagina 4 van 5
|
volgende