getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 28 maart 2014 BACKSTAGE BIJ HERMAN VAN VEENOp donderdag 27 maart was de Nederlandse cabaretier Herman Van Veen te gast in CC Zwaneberg...
  • vr 29 november 2013 ROEL VERNIERS PRIJS'Zwarte Woud Forever' van Suzanne Grotenhuis won dit jaar de Roel Verniers Prijs.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

film

vorige
|
pagina 8 van 9
|
volgende

Hier vind je een overzicht van onze films voor de komende maanden.

Tickets voor de film zijn te verkrijgen aan de ticketbalie vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

Grappige Deense animatiefilm
zo 27 apr 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Het is de eerste dag van de zomervakantie wanneer Topper, een 10-jarige jongen met een levendige fantasie, een potlood vindt. Zo op het eerste gezicht een gewoon potlood, maar Topper zal gauw merken dat het géén gewoon potlood is.
Fascinerende biopic van aidspatiënt Ron Woodroof
wo 30 apr 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Ron Woodroof wordt ontslagen uit het ziekenhuis wanneer bij hem aids wordt geconstateerd. De dokters geven hem nog één maand te leven, maar Ron accepteert dit niet. Hij begint met het smokkelen van illegale alternatieve medicijnen om zichzelf en zoveel mogelijk andere aidspatiënten een betere kans te geven.
Een magisch verhaal voor de allerkleinsten over vriendschap en familie, van de makers van De Gruffalo
zo 4 mei 2014, 15u , Polyvalente zaal CC Zwaneberg
kids, film
Ook al is het soms krap, een lieve heks probeert altijd wel een plaatsje op haar bezem te vinden voor andere dieren. Haar norse kat vindt dit niet zo leuk, maar het is dankzij de bevriende dieren dat de heks kan ontsnappen aan de gevaarlijke draak die haar achtervolgt. Dat moet gevierd worden met een gepast beloning!
Avonturenfilm over de lotgevallen van antropoloog Thor Heyerdal
di 6 mei 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
'Kon-Tiki' vertelt het waargebeurde verhaal van de onderzoeker-avonturier Thor Heyerdal. Deze ondernam in 1947 met zijn team een heroïsche poging om de Grote Oceaan over te steken op een vlot. Heyerdahl wilde bewijzen dat inwoners van Zuid-Amerika duizend jaar eerder deze oversteek hadden kunnen maken met niets anders dan een vlot.
het regiedebuut van Oscar-winnaar Akiva Goldsman gebaseerd op de roman van Mark Helprin
wo 7 mei 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Wanneer crimineel Peter Lake de villa van een jonge rijke vrouw insluipt wordt hij betrapt door de beeldschone Beverly. De twee raken langzaam aan de praat en worden verliefd maar dragen beide een groot geheim met zich mee.
Deze tragikomedie is de best bezochte Franse titel ooit
ma 12 mei 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Als gevolg van een ongeval tijdens het paragliding is Philippe, een rijke aristocraat, aan een rolstoel gekluisterd. Driss, een jonge Senegalees, verdient zijn geld met schimmige zaakjes of trekt een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Plotseling zit Driss met een echte baan opgescheept, als persoonlijke verzorger van Philippe.
di 13 mei 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Joris, Ludo, Wilfried, Steven en Salem. Vijf mannen in Merksplas. Het enige wat ze gemeen hebben is hun interneringsstatuut, een geestelijke gezondheidsproblematiek en hun datum van vrijlating: 31/12/9999.
Vlaamse film met oa Koen De Graeve, van de makers van Hasta la Vista
wo 14 mei 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Stef zit midden in een scheiding en betrekt een magnifiek huis dat hij flink onder de prijs heeft kunnen kopen. Maar al op zijn eerste avond staat de vreemde Theo in zijn living die beweert de rechtmatige bewoner van het huis te zijn. Theo probeert Stef buiten te pesten, maar die wil niet wijken. Tot Stef ontdekt dat Theo de vorige eigenaar is. En twee jaar geleden is overleden...
Een cinematografische ode aan Fellini’s 'La Dolce Vita' en de stad Rome
di 20 mei 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Jep -een knappe man met een onweerstaanbare charme- geniet van het mondaine leven in de stad. Op het terras van zijn appartement in Rome, geeft hij feestjes waarop de 'menselijke machine' zich bloot geeft en de komedie van het niets zich afspeelt. Jep droomt er soms van om te gaan schrijven, gestimuleerd door de herinneringen aan een jeugdliefde. Maar zal het hem lukken?
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de grootste schattenjacht in de geschiedenis
wo 21 mei 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Een groep individuen wordt ten tijde van de Tweede Wereldoorlog persoonlijk geselecteerd door regerende president Franklin D. Roosevelt om Duitsland binnen te dringen en waardevolle meesterwerken uit de kunstgeschiedenis te redden van de Nazi’s.
vorige
|
pagina 8 van 9
|
volgende