getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 26 maart 2015 CC ZWANEBERG TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR VIA EMAILCC Zwaneberg tijdelijk moeilijk bereikbaar via E-mail omwille van een algemene stroompanne.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

film

vorige
|
pagina 7 van 8
|
volgende

Hier vind je een overzicht van onze films voor de komende maanden.

Tickets voor de film zijn te verkrijgen aan de ticketbalie vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

Argentijnse zwarte komedie-dramafilm
ma 30 mrt 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Wat is er voor nodig om jou te doen knappen en je meest wraakzuchtige fantasieën naar de oppervlakte te laten komen? Een overspelige echtgenoot? Een waardeloze medeweggebruiker? Bij de helden uit ‘Relatos Salvajes’ - kwetsbaar in een cultuur van corruptie, economische en sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid - slaan langzaam alle stoppen door.
Deze documentaire wil kinderen opnieuw laten kennismaken met de natuur
wo 1 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
David Bond is bezorgd. De wereld van zijn kinderen wordt gedomineerd door een kakofonie van merknamen en een afhankelijkheid van beeldschermen. Net als stadskinderen over de hele wereld brengen ze te veel tijd binnenshuis door. In een poging hen warm te maken voor de openlucht benoemt hij zichzelf tot marketeer van de natuur. Hij bedenkt een campagne en al gauw ‘verkoopt’ hij natuur.
Avonturenfilm over de epische strijd van één man tegen een machtig rijk
za 4 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
‘Exodus: Gods and Kings’ is de nieuwe avonturenfilm van de bekroonde regisseur Ridley Scott over de epische strijd van één man tegen een machtig rijk. Met behulp van geavanceerde visual effects en 3D-technieken brengt Scott het verhaal van Mozes tot leven, als hij in opstand komt tegen de Egyptische farao.
Frisse, klassieke animatiefilm van de makers van de `Laban` serie
zo 5 apr 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Kleine Anna is klein, nieuwsgierig, vrolijk en ook een beetje gek. Lange Oom is lang en ook een beetje sloom. Samen zijn ze altijd op zoek naar nieuwe avonturen: ze bouwen een boomhut, bakken een taart, gaan vissen en hebben dolle pret in de sneeuw.
Tragikomedie met topacteurs Kevin Kline en Maggie Smith
wo 8 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Mathias, een aan lager wal geraakte New Yorkse vijftiger, komt in Parijs aan om het appartement dat zijn vader hem naliet, te verkopen. Hij ontdekt dat het prachtige huis bewoond wordt door een kranige 90-jarige vrouw, Mathilde, en haar dochter Chloé. Hij komt ook vrij snel te weten dat Mathilde en zijn vader geliefden waren.
Het vervolg op `Night at the Museum: Battle of the Smithsonian`
wo 15 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Zet je schrap voor de wildste en meest avontuurlijke ‘Night at the Musem’ ooit! Om te voorkomen dat de magie verdwijnt, begint nachtbewaker Larry aan een internationale zoektocht. Daarbij krijgt hij de hulp van een aantal oude bekenden, maar ook van een aantal nieuwe figuren.
Film over een stad met rijke en humane tradities, nu in handen van Jihadisten.
vr 17 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Veehoeder Kidane probeert er in de duinen van Timbuktu een rustig en vreedzaam bestaan te leiden, samen met zijn vrouw Satima, zijn dochter Toya en Issan, een 12-jarige herder. Ze worden voorlopig bespaard van de chaos en willekeur in de nabijgelegen stad die bezet is door de islamitische groepering Ansar Dine, maar op een dag slaat het noodlot toe.
Avontuurlijk verhaal over een stel energieke kinderen tegen een historische achtergrond
zo 19 apr 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Oktober 1989. Duitsland is opgedeeld in Oost en West; beide landsdelen willen niets met elkaar te maken hebben. De 10-jarige Frederike heeft de pest in: haar favoriete oom Mike wordt uit Oost-Duitsland verbannen en duikt onder in West-Berlijn. Hoe kan ze hem ooit nog terugzien?
Vlaamse film over de migrantenproblematiek
wo 22 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
‘Image’ vertelt het verhaal van de jonge, ambitieuze journaliste Eva die tijdens het maken van een reportage wordt meegesleept in de wereld van de sympathieke Marokkaanse rough guy Lahbib. Hij gidst haar door de probleemwijken van Brussel en geleidelijk aan wordt ze gefascineerd door zijn leefwereld en door hemzelf.
Langverwachte verfilming van de bestseller
wo 29 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Literatuurstudente Anastasia Steele interviewt de 27-jarige zakenman en multimiljonair Christian Grey voor het universiteitsblad. De ontmoeting met Grey verandert haar leven en ze beginnen een seksuele relatie.
vorige
|
pagina 7 van 8
|
volgende