getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 11 september 2014 CCZ GESLOTEN OP 18 SEPTEMBEROp 18 september zijn alle gemeentediensten uitzonderlijk gesloten.
  • wo 3 september 2014 NIEUWE CONCERTEN THE BOXZNovastar & The Scabs komen dit seizoen langs in The Boxz.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

film

vorige
|
pagina 2 van 3
|
volgende

Hier vind je een overzicht van onze films voor de komende maanden.

Tickets voor de film zijn te verkrijgen aan de ticketbalie vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

In Vlaamse Velden – Marathonvertoning
zo 21 sep 2014, 09u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
film, surplus
De marathonvertoning van deze prestigieuze fictieserie is een unieke gelegenheid om het epos ‘In Vlaamse Velden’, dat nu al deel uitmaakt van het collectief geheugen, onder de beste omstandigheden (opnieuw) te bekijken. De 10 afleveringen van 55 minuten worden integraal en chronologisch vertoond, tussen 09u30 en 22u30, in 5 sessies van telkens 2 afleveringen.
Het nooit eerder vertelde verhaal over Disney`s meest beruchte slechterik uit de klassieker `Doornroosje` uit 1959
wo 24 sep 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
‘Maleficent’ vertelt het verhaal van Doornroosje, vanuit het oogpunt van de boze heks. Wie was Maleficent eigenlijk en waarom deed ze wat ze deed? Ze was ooit een jonge prachtige vrouw maar door allerlei gebeurtenissen werd ze steeds meer verbitterd.
Hartverwarmende ode aan het opgroeien, het familieleven en het verstrijken van de tijd
wo 1 okt 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Richard Linklater volgde 12 jaar lang dezelfde acteurs en schetst met ‘Boyhood’ een prachtig, herkenbaar en hartverwarmend portret over opgroeien, het vormen van een eigen identiteit, het familieleven en het genadeloze verstrijken van de tijd.
Meedogenloos gevangenisdrama over de moeizame relatie tussen vader en zoon, beiden achter de tralies van dezelfde Britse gevangenis.
wo 8 okt 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Eric is een jonge delinquent die vanwege zijn gewelddadige gedrag wordt overgeplaatst naar een gevangenis voor volwassenen. Daar wordt hij geconfronteerd met zijn eigen vader, die het grootste deel van zijn leven in de gevangenis heeft doorgebracht.
Romantische komedie met Pierce Brosnan en Emma Thompson
wo 15 okt 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Een gescheiden koppel maakt een plan om hun pensioengeld dat van hen gestolen is terug te halen. Om dit voor elkaar te krijgen moeten ze door heel Europa reizen waar ze te maken krijgen met allerlei intriges.
Al sinds het begin van de jaren tachtig is de vriendelijke postbode Pieter Post geliefd bij de kleinste kijkers
zo 19 okt 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Pieter Post bezorgt samen met zijn zwart-witte kat Moes in zijn rode bus dagelijks de post in het dorpje Groenbeek. Ook maakt hij altijd een praatje, doet klusjes en drinkt af en toe een kopje thee met de mensen. Wanneer Pieter meedoet aan een nationale talentenjacht en zich ontpopt tot een briljante zanger krijgt hij al snel te maken met de harde wereld van roem, geld en kijkcijfers.
De nieuwe film van de Luikse broers Luc en Jean-Pierre Dardenne
wo 22 okt 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Sandra, met de hulp van haar man, heeft slechts één weekend om haar collega’s op te zoeken en hen ervan te overtuigen om hun premie te weigeren zodat zij haar werk kan behouden.
Hartverwarmende animatiefilm over de zebra Koemba, van de makers van ‘Zambezia’
zo 26 okt 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
De jonge zebra Koemba mist enkele strepen op zijn vachtje. Om niet meer langer het buitenbeentje in zijn kudde te zijn, besluit hij hen te redden van de plotselinge droogte en op deze manier zijn strepen te verdienen. Wat volgt is een moedige missie waarbij Koemba met een paar bijzondere vriendjes een onvergetelijk avontuur beleeft.
Israël & Palestijnse Gebieden - 2013
Het Zuiden in Zicht, een samenwerkingsverband in de gemeente Heist-op-den-Berg van Cultuurcentrum Zwaneberg, Cursuscentrum, Integratie- en diversiteit
ma 27 okt 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Omar leeft op de Westelijke Jordaanoever, een deel van Palestina. Hij klautert regelmatig over de grensmuur die hem scheidt van Nadia, zijn droommeisje, en zijn vrienden Tarek en Amjad. De drie boezemvrienden besluiten hun eigen verzetsgroep op te richten, maar hun eerste aanslag loopt slecht af en Omar wordt gearresteerd door het Israëlische leger …
reserveer tickets
Vervolg op `Rise of the Planet of the Apes` uit 2011
wo 29 okt 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
De steeds groter wordende groep genetisch geëvolueerde mensapen, aangevoerd door Caesar, wordt bedreigd door de overlevenden van een dodelijk virus dat tien jaar eerder vrijwel de gehele wereldbevolking uitroeide. Na een kort en wankel vredesbestand barst de strijd los. Wie wordt de dominante soort op aarde?
vorige
|
pagina 2 van 3
|
volgende