getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • di 28 oktober 2014 UNIEK CD-PROJECT IN DE NIEUWE OPNAMESTUDIODeze herfstvakantie zijn we gestart met een uniek cd-project in onze nieuwe opnamestudio.
  • di 30 september 2014 JEUGDRAAD TRAKTEERTOp 19 december komt Radio Guga naar The Boxz!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

film

vorige
|
pagina 3 van 4
|
volgende

Hier vind je een overzicht van onze films voor de komende maanden.

Tickets voor de film zijn te verkrijgen aan de ticketbalie vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

Documentaire van de Roemeens-Vlaamse Teodora Ana Mihai blijft heel lang nazinderen
di 4 nov 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Georgiana Halmac wordt deze winter vijftien. Ze woont met haar zes broers en zusjes in een sociale woning in het Roemeense Bacau. Haar moeder Liliana werkt in Turijn en keert niet terug voor de zomer, waardoor Georgiana verplicht is om tijdelijk als gezinshoofd te fungeren.
De nieuwe en waarschijnlijk ook laatste film van Ken Loach
wo 12 nov 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
De film vertelt het waargebeurde verhaal van de Ierse activist Jimmy Gralton die in de jaren ‘30 voor de vrijheid van meningsuiting streed. Jimmy Gralton bouwde op het Ierse platteland een cultuurhuis waar mensen samen komen om te leren, te debatteren, te lezen en te dromen...maar vooral om te dansen en plezier te hebben. Tot afschuw van de katholieke kerk.
Compilatiefilm met 6 korte verhaaltjes over het speelse duo Stip en Vlek
zo 16 nov 2014, 15u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
kids, film
`Stip & Vlek doen weer gek` is de tweede compilatiefilm over dit speelse duo. In korte verhalen bewijzen Stip en Vlek dat het met twee altijd leuker (en gekker) is dan alleen.
Een hilarisch en heldhaftig avontuur over een dorp waar het eten uit de hemel valt
wo 19 nov 2014, 15u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
kids, film
Een prima leven hebben ze in het stadje Chewandswallow: als het regent, regent het soep en vruchtensap, als het sneeuwt, sneeuwt het aardappelpuree en als het stormt, vallen de gehaktballen zo in je mond. Maar wat gebeurt er als het weer uit de hand loopt?
Romantische komedie van Woody Allen met Emma Stone en Colin Firth
wo 19 nov 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
In de jaren twintig van de vorige eeuw wordt een Engelse goochelaar gevraagd om af te reizen naar een welgestelde familie in het zuiden van Frankrijk. Hij krijgt de taak om een helderziende jongedame te ontmaskeren als een oplichtster, maar raakt zelf in de ban van deze charmante verschijning. Deze romantische komedie van Woody Allen speelt zich af in het Zuid-Frankrijk van de jaren `20 & `30.
Een nieuw avontuur hoog boven de wolken met racevliegtuig Dusty.
zo 23 nov 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
‘Planes 2: Redden & Blussen’, een nieuw komisch avontuur over tweede kansen, gaat over een gedreven groep van de allerbeste blusvliegtuigen die er alles aan doet om het historische Piston Peak National Park tegen felle bosbranden te beschermen.
Bitterzoet relaas van een verdwijnende generatie Italiaanse migranten
di 25 nov 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Het verhaal van `Mamma Irma` begint bij de dood van Irma. Zoon Remo Perrotti besluit om haar begrafenis te filmen en zo het relaas van Italiaanse migranten te vertellen. `Mamma Irma` toont het leven van de migranten als `barakkenvolk`, maar ook de begrafenis van Perrotti`s moeder, waarmee het allemaal begon.
reserveer tickets
Documentaire over dementie
ma 1 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Een ontroerend portret van mensen, mensen die leven met dementie. Doorheen de vier seizoenen volgen we de bewoners van Huis Perrekes in hun dagelijkse leven, gedragen door elkaar en hun omgeving.
Deze Franse komedie is in eigen land de grootste bioscoophit sinds `Intouchables`
di 9 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Na het enorme succes in Frankrijk, nu ook eindelijk in Vlaanderen! Claude en Marie`s ruimdenkendheid wordt serieus op de proef gesteld wanneer hun 4 dochters thuiskomen met vriendjes van een andere origine ...
Misdaadfilm van Michaël R. Roskam met o.a. Tom Hardy, Matthias Schoenaerts en de intussen overleden James Gandolfini
wo 10 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
`The Drop` gaat over de eenzame barkeeper Bob Saginowki, die geld wegsluist voor de onderwereld van Brooklyn. Onder druk van zijn werkgever en tevens neef, Marv, raakt Bob betrokken bij een compleet mislukte roofoverval.
vorige
|
pagina 3 van 4
|
volgende