getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 14 november 2014 HEIST HERDENKT 1914-1918Heist ontving vele eregasten op het Herdenkingsconcert WO I van de Kamerfilharmonie Vlaanderen.
  • di 28 oktober 2014 UNIEK CD-PROJECT IN DE NIEUWE OPNAMESTUDIODeze herfstvakantie zijn we gestart met een uniek cd-project in onze nieuwe opnamestudio.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

film

vorige
|
pagina 4 van 5
|
volgende

Hier vind je een overzicht van onze films voor de komende maanden.

Tickets voor de film zijn te verkrijgen aan de ticketbalie vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

Documentaire over dementie
ma 1 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Een ontroerend portret van mensen, mensen die leven met dementie. Doorheen de vier seizoenen volgen we de bewoners van Huis Perrekes in hun dagelijkse leven, gedragen door elkaar en hun omgeving.
Deze Franse komedie is in eigen land de grootste bioscoophit sinds `Intouchables`
di 9 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Na het enorme succes in Frankrijk, nu ook eindelijk in Vlaanderen! Claude en Marie`s ruimdenkendheid wordt serieus op de proef gesteld wanneer hun 4 dochters thuiskomen met vriendjes van een andere origine ...
Misdaadfilm van Michaël R. Roskam met o.a. Tom Hardy, Matthias Schoenaerts en de intussen overleden James Gandolfini
wo 10 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
`The Drop` gaat over de eenzame barkeeper Bob Saginowki, die geld wegsluist voor de onderwereld van Brooklyn. Onder druk van zijn werkgever en tevens neef, Marv, raakt Bob betrokken bij een compleet mislukte roofoverval.
Spannend en grappig avontuur over een verlegen jongen die een superheld wordt
zo 14 dec 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Wil jij ook wel eens iemand anders zijn? In dit spannende en grappige avontuur gaat die droom voor de 12-jarige Pelle in vervulling. Door de beet van een geheimzinnige mier verandert de verlegen jongen in een superheld. Maar wat is belangrijker, kracht of vriendschap?
Een sterk staaltje autosuspense, met een grootse Tom Hardy
wo 17 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Ivan Locke, een toegewijd familieman en succesvolle ingenieur, krijgt aan de vooravond van de grootste professionele uitdaging uit zijn carrière een telefoontje dat zijn zorgvuldig opgebouwde leventje dreigt onderuit te halen.
Spectaculaire actie-avonturenfilm over de man die Dracula werd
za 20 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
De vijftiende eeuw. De jonge prins Vlad Tepes offert zich op, in een poging om zijn vrouw en zoon te redden uit de handen van een moordlustige sultan, door zijn ziel te verkopen. Hij wordt daarbij de eerste vampier die de wereld ooit gezien heeft: Dracula...
Familiefilm over huisdieren die ook graag Sinterklaas willen vieren
zo 21 dec 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Sinterklaas zal nooit meer hetzelfde zijn want alle dieren doen ook mee. Een klein Fretje gaat samen met zijn twee vriendjes, Kari de kanarie en Takkie de wandelende tak, op pad om te regelen dat de dieren hun eigen Sinterklaasfeest krijgen. Dankzij de DierenPiet en Sinterklaas krijgen ze die kans.
Animatiefilm met workshops muziek/dans/beeld
vr 2 jan 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen, film
‘Pingu’ is een animatieserie die draait rond de kleine pinguïn Pingu en zijn vriendje, de zeehond Robby. Ze beleven allerlei avonturen met hun vrienden op de Zuidpool. Na de film kunnen kleuters én hun (groot)ouders deelnemen aan een dans-, muziek- en beeldende workshop rond de avonturen van Pingu.
Beklemmende psychologische thriller met een orka in de hoofdrol
ma 12 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Deze aangrijpende documentaire vertelt het verhaal van Tilikum, een orka die in gevangenschap leeft en dagelijks shows opvoert. Maar op een dag slaan zijn stoppen door en keert hij zich tegen zijn trainers.
reserveer tickets
Twee auto`s, één steeg. Meer is niet nodig voor spanning en sensatie in deze Italiaanse film
wo 11 feb 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Rosa en Clara zijn samen op weg naar een bruiloft in Palermo. Ze krijgen echter ruzie en slaan een smalle zijweg in. Ze komen klem te staan tegenover een auto met daarin een grote familie. Beide auto`s weigeren te vertrekken en de situatie loopt helemaal uit de hand.
vorige
|
pagina 4 van 5
|
volgende