getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 20 april 2015 KONINGIN MATHILDE OP BEZOEKOp donderdag 23 april 2015 woont Koningin Mathilde de voorstelling 'Missie' bij in CC Zwaneberg.
  • do 26 maart 2015 CC ZWANEBERG TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR VIA EMAILCC Zwaneberg tijdelijk moeilijk bereikbaar via E-mail omwille van een algemene stroompanne.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

film

vorige
|
pagina 8 van 9
|
volgende

Hier vind je een overzicht van onze films voor de komende maanden.

Tickets voor de film zijn te verkrijgen aan de ticketbalie vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

Langverwachte verfilming van de bestseller
wo 29 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Literatuurstudente Anastasia Steele interviewt de 27-jarige zakenman en multimiljonair Christian Grey voor het universiteitsblad. De ontmoeting met Grey verandert haar leven en ze beginnen een seksuele relatie.
De grootste Belgische animatie coproductie tot nog toe!
zo 3 mei 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Julius Caesar heeft een nieuw plan om voor eens en voor altijd van de ontembare Galliërs af te komen. Hij laat een nieuw Rome bouwen, genaamd ‘De Romeinse Lusthof’, om het dorp van Asterix en Obelix heen om zo de Galliërs te verdrijven.
Gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2007 van Lisa Genova
wo 6 mei 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Professor Alice Howland, een gerenommeerd taalkundige, wordt geconfronteerd met de afschuwelijke realiteit van een leven met Alzheimer. Ze begint woorden te vergeten en takelt langzaam maar zeker af. Uiteraard stelt de ziekte ook haar relatie met haar echtgenoot en hun 3 kinderen op proef.
wo 13 mei 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
De film vertelt het verhaal over de beroemde natuurkundige Stephen Hawking. Het verhaal centreert zich om Hawking's vroege jaren op de Universiteit van Cambridge waar hij verliefd wordt op de arts-studente Jane, waar hij later mee trouwt. Net na het huwelijk wordt bij Hawking ALS, een ongeneeslijke spierziekte, gediagnosticeerd.
Komische familiefilm gebaseerd op het boek Beertje Paddington
zo 17 mei 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Een jonge Peruaanse beer, die een passie heeft voor alles wat Brits is, vertrekt naar Londen waar hij op zoek gaat naar een woning. Wanneer hij eenzaam en verloren op Paddington Station belandt begint hij te beseffen dat het leven in de stad niet is wat hij zich er van had voorgesteld. Maar dan ontmoet hij de vriendelijke familie Brown die hem een tijdelijk onderkomen aanbieden.
wo 20 mei 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
In het gezin Bélier is iedereen doof behalve de 16-jarige Paula. Ze is de onmisbare tolk in het dagelijkse leven van haar ouders, zeker als het de boerderij van de familie betreft. Wanneer haar muziekleraar ontdekt dat ze een gouden stem heeft, overtuigt hij haar om deel te nemen aan een wedstrijd van Radio France.
Italiaanse film geregisseerd door Paolo Virzì
di 26 mei 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Dino Ossola is een makelaar die aspiraties heeft om op de sociale ladder omhoog te klimmen. Giovanni Bernaschi werkt op de beurs waar hij aan speculeren doet. Als hun beider kinderen zich echter met elkaar verloven, wordt er van alles in gang gezet. En dan vindt er op een koude nacht, op de avond voor kerst, een mysterieus ongeluk plaats.
do 28 mei 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Andrew Neyman, een jonge jazzmuzikant, is vastberaden om koste wat kost de beste drummer van zijn elitaire conservatorium te worden. Zijn meedogenloze leraar drijft hem tot het uiterste van zijn muzikale en fysieke kunnen, maar ook bijna tot waanzin.
Animatiefilm gebaseerd op de pinguïns uit de film Madagascar
zo 31 mei 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
De vier pinguïns Skipper, Rico, Kowalski en Private bundelen hun krachten met de chique spionagedienst de `North Wind` die onder leiding staat van agent Classified. Samen moeten ze het opnemen tegen de kwaadaardige Dr. Octavius Brine die de wereld wil veroveren.
wo 3 jun 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
In de film ‘Kingsman: The Secret Service’ rekruteert een uiterst geheime organisatie voor spionnen een ongepolijst maar talentvol straatschoffie voor hun trainingsprogramma, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.
vorige
|
pagina 8 van 9
|
volgende