getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
  • vr 12 december 2014 LUKAS LELIE WINT HUMO'S COMEDY CUPStand-upcomedian Lukas Lelie heeft Humo's Comedy Cup gewonnen. Op 24 april te zien in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

film

vorige
|
pagina 6 van 8
|
volgende

Hier vind je een overzicht van onze films voor de komende maanden.

Tickets voor de film zijn te verkrijgen aan de ticketbalie vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

Animatiekomedie met een unieke visuele stijl
zo 8 mrt 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
‘Manolo’s Magische Reis’ gaat over de jonge Manolo die moet kiezen tussen zijn hart en wat zijn familie van hem verwacht. Maar voordat hij zijn keuze maakt, beleeft hij een ongelofelijk avontuur als hij in drie fantastische werelden geconfronteerd wordt met zijn grootste angsten.
Experimenteel filmessay in het spoor van de Fransman Raymond Borremans
di 10 mrt 2015, 20u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
film
Midden vorige eeuw ruilde de Fransman Raymond Borremans het Europese continent in voor de Ivoorkust om er als avonturier, muzikant en entomoloog de allereerste encyclopedie van een nieuwe wereld samen te stellen. Hij vond er een nieuwe thuis, en droomde van eeuwige roem. Helaas overleed hij toen hij aan de letter N aanbeland was.
Vlaamse komedie met Peter Van den Begin, Nathalie Meskens, Jonas Van Geel e.a.
wo 11 mrt 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Ergens diep verscholen in het midden van nergens staat het clubhuis van motorclub de Bowling Balls. Ze spiegelen zich graag aan beruchte bendes zoals de Hells Angels en de Outlaws, maar helaas zijn haar leden een pak minder heldhaftig. Ze houden zich bezig met de verkoop van gestolen auto`s, maar krijgen steeds meer concurrentie van een rivaliserende bende, de Banana Knights.
Het epische slot van de avonturen van de hobbit Bilbo
wo 18 mrt 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Na het heroveren van hun thuisland op de draak Smaug, heeft het gezelschap ongewild een dodelijke kracht op de wereld losgelaten. Smaug richt nu zijn vurige wraak op de weerloze mannen, vrouwen en kinderen van Meerstad. Gedreven door de obsessie zijn schat te heroveren, is Thorin bereid vriendschap en eer op te offeren en dwingt hij Bilbo tot een haast onmogelijk en gevaarlijk besluit.
Avonturenfilm voor het hele gezin, gebaseerd op een boek van Annie M.G. Schmidt
zo 22 mrt 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Een klein mannetje is het. Geen kabouter maar een Wiplala. En zo heet hij ook. Wiplala kan tinkelen, een soort toveren, maar hij vergeet steeds hoe hij de dingen weer terug getinkeld krijgt. Als hij de familie Blom net zo klein tinkelt als hijzelf, is dat het begin van een spannend avontuur. Zullen ze ooit weer `normaal` worden?
Franse film met Guillaume Canet
di 24 mrt 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Yann Kermadec ziet zijn droom werkelijkheid worden wanneer hij gevraagd wordt als vervangende schipper van de `DCNS` in de solo-oceaanrace de `Vendee Globe`. In deze race zeilen 20 topzeilers de wereld rond, maar wanneer Yann, na een paar dagen zeilen wordt gedwongen om te stoppen door een beschadigd roer, staat zijn leven in één klap op z`n kop.
reserveer tickets
Zwarte komedie over een uitgerangeerde Hollywood-superheld
wo 25 mrt 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
’Birdman’ is een zwarte komedie over een acteur, bekend voor het spelen van een iconische superheld, die moeilijkheden ondervindt om een stuk Broadway-stuk op poten te zetten. Tijdens de laatste dagen in de aanloop naar de première gaat hij de strijd aan met zijn ego in de hoop om zijn familie, carrière en zichzelf terug te winnen.
Argentijnse zwarte komedie-dramafilm
ma 30 mrt 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Wat is er voor nodig om jou te doen knappen en je meest wraakzuchtige fantasieën naar de oppervlakte te laten komen? Een overspelige echtgenoot? Een waardeloze medeweggebruiker? Bij de helden uit ‘Relatos Salvajes’ - kwetsbaar in een cultuur van corruptie, economische en sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid - slaan langzaam alle stoppen door.
Deze documentaire wil kinderen opnieuw laten kennismaken met de natuur
wo 1 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
David Bond is bezorgd. De wereld van zijn kinderen wordt gedomineerd door een kakofonie van merknamen en een afhankelijkheid van beeldschermen. Net als stadskinderen over de hele wereld brengen ze te veel tijd binnenshuis door. In een poging hen warm te maken voor de openlucht benoemt hij zichzelf tot marketeer van de natuur. Hij bedenkt een campagne en al gauw ‘verkoopt’ hij natuur.
Avonturenfilm over de epische strijd van één man tegen een machtig rijk
za 4 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
‘Exodus: Gods and Kings’ is de nieuwe avonturenfilm van de bekroonde regisseur Ridley Scott over de epische strijd van één man tegen een machtig rijk. Met behulp van geavanceerde visual effects en 3D-technieken brengt Scott het verhaal van Mozes tot leven, als hij in opstand komt tegen de Egyptische farao.
vorige
|
pagina 6 van 8
|
volgende