getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 19 januari 2015 'DE BOXTROLLEN - 3D'CC Zwaneberg zou iedereen die op 18/1 naar 'De Boxtrollen - 3D' kwam kijken graag contacteren.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

film

vorige
|
pagina 5 van 6
|
volgende

Hier vind je een overzicht van onze films voor de komende maanden.

Tickets voor de film zijn te verkrijgen aan de ticketbalie vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

Het nieuwste meesterwerk van het Russische toptalent Andrey Zvyagintsev.
ma 2 feb 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Kolia woont in een klein stadje in de buurt van de Barentsz Zee, in Noord-Rusland en heeft daar zijn eigen auto-reparatiebedrijf. Zijn winkel staat vlak naast het huis waar hij woont . De burgemeester wil zijn bedrijf, zijn huis en zijn land weg en wil hem uitkopen, waarna een conflict ontstaat.
Maya de Bij voor de eerste keer op het witte doek
zo 8 feb 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Ga mee op avontuur met Maya, een jonge wonderlijke bij die niemand onberoerd laat. Haar eerste vlucht brengt haar tot in het hart van de bloemenweide waar haar bijenkorf staat. Onderweg loert het kwaad en sluit ze vriendschappen voor het leven.
Twee auto`s, één steeg. Meer is niet nodig voor spanning en sensatie in deze Italiaanse film
wo 11 feb 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Rosa en Clara zijn samen op weg naar een bruiloft in Palermo. Ze krijgen echter ruzie en slaan een smalle zijweg in. Ze komen klem te staan tegenover een auto met daarin een grote familie. Beide auto`s weigeren te vertrekken en de situatie loopt helemaal uit de hand.
Vlaams-Waalse romantische komedie van Vincent Bal
wo 18 feb 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
De Vlaamse harmonie Sint-Cecilia en het Waalse En Avant zijn allebei geselecteerd voor de grote Europese finale. Wanneer de solist van Sint-Cecilia dood neerstort op het podium heeft Elke, dochter van dirigent Jozef, een idee om alsnog hun finale te redden: de fantastische trompettist Hugues weghalen bij de Walen.
Gebaseerd op het derde boek uit de ‘Hongerspelen’ trilogie
vr 20 feb 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Nadat ze een einde gemaakt heeft aan de Hunger Games, komt Katniss terecht in District 13. Onder leiding van President Coin en omringd door mensen die ze vertrouwt, spreidt Katniss haar vleugels. Ze vecht om Peeta te redden en om de districten te bevrijden. Haar moed geeft hoop ...
De avonturen van een kleine paddenstoel met een magische neus en grappig hoedje
zo 22 feb 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
De avonturen van een kleine paddenstoel met een magische neus en grappig hoedje worden verteld in 8 korte filmpjes. Altijd even nieuwsgierig, rolt Capelito van het ene avontuur in het andere: hij leert vissen, rekent af met een lastige vlieg, gaat op zoek naar een verdwaalde hond of trekt vermomd als muis naar een feestje. Deze paddenstoel speelt de hoofdrol in kortfilmpjes zonder dialogen.
Rechtbankthriller met o.a. Robert Downey Jr., Robert Duvall en Vera Farmiga
di 24 feb 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
In `The Judge` speelt Robert Downey Jr. de advocaat Hank Palmer. Hij keert terug naar zijn geboortedorp als zijn vader, de plaatselijke rechter met wie hij ruzie heeft, wordt verdacht van moord. Ondanks het feit dat Hank van zijn vader vervreemd is geraakt, gaat hij op zoek naar de waarheid en al doende worden de banden met zijn familie hersteld.
Animatiekomedie met een unieke visuele stijl
zo 8 mrt 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
‘Manolo’s Magische Reis’ gaat over de jonge Manolo die moet kiezen tussen zijn hart en wat zijn familie van hem verwacht. Maar voordat hij zijn keuze maakt, beleeft hij een ongelofelijk avontuur als hij in drie fantastische werelden geconfronteerd wordt met zijn grootste angsten.
Avonturenfilm voor het hele gezin, gebaseerd op een boek van Annie M.G. Schmidt
zo 22 mrt 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Een klein mannetje is het. Geen kabouter maar een Wiplala. En zo heet hij ook. Wiplala kan tinkelen, een soort toveren, maar hij vergeet steeds hoe hij de dingen weer terug getinkeld krijgt. Als hij de familie Blom net zo klein tinkelt als hijzelf, is dat het begin van een spannend avontuur. Zullen ze ooit weer `normaal` worden?
Franse film met Guillaume Canet
di 24 mrt 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Yann Kermadec ziet zijn droom werkelijkheid worden wanneer hij gevraagd wordt als vervangende schipper van de `DCNS` in de solo-oceaanrace de `Vendee Globe`. In deze race zeilen 20 topzeilers de wereld rond, maar wanneer Yann, na een paar dagen zeilen wordt gedwongen om te stoppen door een beschadigd roer, staat zijn leven in één klap op z`n kop.
reserveer tickets
vorige
|
pagina 5 van 6
|
volgende