getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 11 augustus 2014 EXTRA VOORSTELLING CIRCUS RONALDOOp zondag 28 september is er een extra voorstelling van Circus Ronaldo!
  • di 24 juni 2014 BEVESTIGING BESTELLING COMPUTERGESTUURDE TICKETVERKOOPVergeet niet uw gereserveerde tickets te betalen vóór 15 augustus. Zo niet vervalt uw reservatie!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

film

vorige
|
pagina 2 van 4
|
volgende

Hier vind je een overzicht van onze films voor de komende maanden.

Tickets voor de film zijn te verkrijgen aan de ticketbalie vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

Amerikaanse western geregisseerd door Tommy Lee Jones, gebaseerd op de gelijknamige roman van Glendon Swarthout
wo 3 sep 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
1855, diep in het Wilde Westen. Drie vrouwen worden door iedereen gek verklaard en uit hun dorp verdreven. Ze worden geëscorteerd door Mary Bee Cuddy, een onverschrokken pionier uit Nebraska. Op weg naar Iowa kruisen ze het pad van Georges Biggs. Om de gevaren te trotseren die overal op de loer liggen in de uitgestrekte vlakten van de Frontier, slaat het vijftal de handen in elkaar...
Het spannende 2de deel van de epische trilogie met Hikkert en Tandloos
zo 7 sep 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Het spannende tweede deel van de epische trilogie, speelt zich wederom af in de fantastische wereld van de jonge viking Hikkert en zijn trouwe draak Tandloos. Het onafscheidelijke duo moet de vrede bewaren en neemt het op tegen de tiran Drago. De toekomst van zowel de mensheid als de draken staat op het spel.
Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonas Jonasson
wo 10 sep 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, maar de jarige krijgt het op zijn heupen en vertrekt kort voordat het feest losbarst. De tijd die hem rest kan hij beter besteden en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Allan begint aan een roadtrip waarbij hij van het ene in het andere avontuur terecht komt. Tegelijkertijd passeren de memorabele momenten uit zijn leven.
Een aaibare en hartverwarmende familiefilm gebaseerd op de illustraties van Fiep Westendorp en de karakters van Mies Bouhuys
zo 14 sep 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
De twee katten Pim en Pom worden ontvoerd door de stoute nichtjes van de vrouw. Zij willen de poezen meenemen naar hun nieuwe huis. Lukt het de poezen te ontsnappen aan de snode plannen van de nichtjes?In hun poging thuis te komen maken Pim & Pom nieuwe vrienden en beleven ze spannende avonturen. Ook de vriendschap van Pim en Pom wordt op de proef gesteld.
Documentaire met als uitgangspunt dat bijna alle kinderen in wezen hoogbegaafd zijn.
wo 17 sep 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Essay over onderwijs en de kracht van de verbeelding. Deze documentaire neemt de stelling van onderwijsexpert Sir Ken Robinson als uitgangspunt: dat bijna alle kinderen in wezen hoogbegaafd zijn. De huidige maatschappij is er echter niet op ingericht om deze krachten te ontwikkelen.
In Vlaamse Velden – Marathonvertoning
zo 21 sep 2014, 09u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
film, surplus
De marathonvertoning van deze prestigieuze fictieserie is een unieke gelegenheid om het epos ‘In Vlaamse Velden’, dat nu al deel uitmaakt van het collectief geheugen, onder de beste omstandigheden (opnieuw) te bekijken. De 10 afleveringen van 55 minuten worden integraal en chronologisch vertoond, tussen 09u30 en 22u30, in 5 sessies van telkens 2 afleveringen.
Het nooit eerder vertelde verhaal over Disney`s meest beruchte slechterik uit de klassieker `Doornroosje` uit 1959
wo 24 sep 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
‘Maleficent’ vertelt het verhaal van Doornroosje, vanuit het oogpunt van de boze heks. Wie was Maleficent eigenlijk en waarom deed ze wat ze deed? Ze was ooit een jonge prachtige vrouw maar door allerlei gebeurtenissen werd ze steeds meer verbitterd.
Hartverwarmende ode aan het opgroeien, het familieleven en het verstrijken van de tijd
wo 1 okt 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Richard Linklater volgde 12 jaar lang dezelfde acteurs en schetst met ‘Boyhood’ een prachtig, herkenbaar en hartverwarmend portret over opgroeien, het vormen van een eigen identiteit, het familieleven en het genadeloze verstrijken van de tijd.
Meedogenloos gevangenisdrama over de moeizame relatie tussen vader en zoon, beiden achter de tralies van dezelfde Britse gevangenis.
wo 8 okt 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Eric is een jonge delinquent die vanwege zijn gewelddadige gedrag wordt overgeplaatst naar een gevangenis voor volwassenen. Daar wordt hij geconfronteerd met zijn eigen vader, die het grootste deel van zijn leven in de gevangenis heeft doorgebracht.
Romantische komedie met Pierce Brosnan en Emma Thompson
wo 15 okt 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
film
Een gescheiden koppel maakt een plan om hun pensioengeld dat van hen gestolen is terug te halen. Om dit voor elkaar te krijgen moeten ze door heel Europa reizen waar ze te maken krijgen met allerlei intriges.
vorige
|
pagina 2 van 4
|
volgende