getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 28 maart 2014 BACKSTAGE BIJ HERMAN VAN VEENOp donderdag 27 maart was de Nederlandse cabaretier Herman Van Veen te gast in CC Zwaneberg...
  • vr 29 november 2013 ROEL VERNIERS PRIJS'Zwarte Woud Forever' van Suzanne Grotenhuis won dit jaar de Roel Verniers Prijs.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

scholen

vorige
|
pagina 5 van 5

Vol trots presenteren wij u ons cultuuraanbod voor het schooljaar 2013-2014.

Hieronder vindt u alle informatie over onze podiumvoorstellingen: praktische informatie en educatief materiaal (lesmappen, persartikels, filmpjes,…).
Naast ons podiumaanbod bieden we een kwalitatief filmprogramma aan. Bij de films voorzien we lesmateriaal van Lessen in het Donker. Bij elke film kan u ook onze filmdozen INgeBEELD gratis uitlenen.
Wil u graag een film bijwonen die niet in het programma is opgenomen, dan kan u ons altijd contacteren. In overleg bekijken we wat mogelijk is.

Naast voorstellingen en films organiseren wij nog andere educatieve projecten:

-         een rondleiding Achter de schermen van CC Zwaneberg

-         omkaderingen voor leerlingen bij voorstellingen en films

-         educatieve workshops voor kleuterleid(st)ers en leerkrachten 

Met uw leerlingen van de tweede en derde graad secundair onderwijs kan u ook onze avondvoorstellingen bijwonen. Voor leerlingen hebben we een extra voordelige leerlingenprijs en per tien leerlingen is er een gratis ticket voor de begeleidende leerkrachten. Informatie over deze voorstellingen (inhoud, ticketprijs, inleiding, ...) vindt u hier, in onze seizoensbrochure of op deze site.

Wil u graag met uw klas inschrijven? Dat kan vanaf 21 mei om 10 uur via het inschrijvingsformulier. Of mail naar ulrike@zwaneberg.be of bel naar 015 22 83 54.
Voor meer info kan u terecht bij veerle@zwaneberg.be of bel naar 015 22 83 51.

Hierbij alle praktische informatie.

Bekdichtzitstil
di 29 apr 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
De theatermaker Raven Ruëll brengt een ode aan het wild spelende kind. Zijn hoofdpersonage is een hyperactief en impulsief jongetje. Naast hem zijn er twee spelers die voortdurend wisselen van rol. Van de ouders, bij wie het water hoog aan de lippen staat, en alles begrijpende artsen die de jongen niet begrijpen, tot vriendjes die niet meer met hem mogen spelen.
Verenigde Staten - 2012 - Nederlands ondertiteld
geannuleerd ma 5 mei 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
The Perks of Being a Wallflower, met Emma Watson in haar eerste hoofdrol na de Harry Potter filmreeks, is een ontroerend drama over de prachtige hoogtepunten en verschrikkelijke dieptepunten op de weg van tiener naar het volwassen leven.
Noorwegen – 2012 - Nederlands ondertiteld
di 6 mei 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
Kon-Tiki is een historisch en meeslepend epos over de waargebeurde zeereis per houten vlot van de Noor Thor Heyerdahl over de Stille Oceaan. Deze Noorse film over de ongelooflijke moed en doorzettingsvermogen van zes mannen in functie van de wetenschap, slaagt waar Hollywood zo vaak in faalt: het produceren van een avonturenfilm met geloofwaardige personages van vlees en bloed.
Frankrijk - 2011 - Nederlands ondertiteld
ma 12 mei 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
Een tot aan zijn nek verlamde aristocraat in een rolstoel neemt de werkloze Driss in dienst die hem moet verzorgen en begeleiden. Maar die ‘verzorger’ blijkt algauw een lefgozer annex plantrekker te zijn. Maar vreemd genoeg ontstaat er toch een sterke vriendschapsband tussen deze twee heel uiteenlopende karakters.
Verenigde Staten – 2012 - Nederlands gesproken
di 13 mei 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
In Chimpanzee maken we kennis met de kleine Oscar, een speelse en nieuwsgierige chimpansee. De Afrikaanse bossen zijn een speeltuin voor de kleine enthousiaste Oscar en zijn mede jonge chimpansees. Maar als zijn stam wordt aangevallen door een concurrerende groep chimpansees wordt zijn moeder gedood. Oscar is nog te jong om zonder moeder zijn plan te trekken in het enorme oerwoud.
BANG
di 20 mei 2014, 14u , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
Dit is het verhaal van twee mannen in een stad aan het begin van de 21ste eeuw. Alle twee groeiden ze op in de jaren tachtig. De ene man heet Johan Petit. Hij ging naar een katholieke school waar slechts twee Marokkanen zaten. De andere man heet Jamal Bouali. Hij ging naar een gemeenteschool waar slechts twee Belgen zaten. Hij voelde zich hier niet altijd even welkom.
KWAK (oortjes dicht en kontje toe) - Naar de kikkerprins van Janosh en de gebroeders Grimm
van ma 2 jun 2014 tot di 3 jun 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
Vier spelers-poppenfreaks-videomakers en muziekbeesten maken samen een keiharde maar o zo, poëtische versie van 'De kikkerkoning' van de gebroeders Grimm.. Actueel en ondeugend maar vooral heel fijn om mee te maken, zo samen met onze voeten in het water...
vorige
|
pagina 5 van 5