getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • di 28 oktober 2014 UNIEK CD-PROJECT IN DE NIEUWE OPNAMESTUDIODeze herfstvakantie zijn we gestart met een uniek cd-project in onze nieuwe opnamestudio.
  • di 30 september 2014 JEUGDRAAD TRAKTEERTOp 19 december komt Radio Guga naar The Boxz!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

scholen

vorige
|
pagina 2 van 4
|
volgende

Vol trots presenteren wij u ons cultuuraanbod voor het schooljaar 2014-2015.

Hieronder vindt u alle informatie over onze podiumvoorstellingen: praktische informatie en educatief materiaal (lesmappen, persartikels, filmpjes,…).
Naast ons podiumaanbod bieden we een kwalitatief filmprogramma aan. Bij de films voorzien we lesmateriaal van Lessen in het Donker. Bij elke film kan u ook onze filmdozen INgeBEELD gratis uitlenen.
Wilt u graag een film bijwonen die niet in het programma is opgenomen, dan kan u ons altijd contacteren. In overleg bekijken we wat mogelijk is.

Naast voorstellingen en films organiseren wij nog andere educatieve projecten:

-         een rondleiding ‘Achter de schermen van CC Zwaneberg
-         omkaderingen voor leerlingen bij voorstellingen en films
-         educatieve workshops voor kleuterleid(st)ers en leerkrachten 

Met uw leerlingen van de tweede en derde graad secundair onderwijs kan u ook onze avondvoorstellingen bijwonen. Voor leerlingen hebben we een extra voordelige leerlingenprijs en per tien leerlingen is er een gratis ticket voor de begeleidende leerkrachten. Informatie over deze voorstellingen (inhoud, ticketprijs, inleiding, ...) vindt u in onze seizoensbrochure en op deze site. Uw keuze voor avondvoorstellingen kan u doorgeven voor 28 mei via veerle@zwaneberg.be.

Wilt u graag met uw klas inschrijven? Dat kan vanaf 20 mei om 12u30 uur via het inschrijvingsformulier dat u dan terug vindt op de startpagina van onze website. 

Hierbij alle praktische informatie.

CC Zwaneberg i.s.m. Dienst Cultuurbeleid, het Gemeentearchief en Koninklijke Heemkring Die Swaene
van di 7 okt 2014 tot di 4 nov 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
In 2014 wordt WOI overal ter wereld herdacht: een trieste maar ook belangrijke 100ste verjaardag. Deze expo vertelt het verhaal van Heist-op-den-Berg tijdens de oorlogsjaren.
CC Zwaneberg i.s.m. Dienst Cultuurbeleid, het Gemeentearchief en Koninklijke Heemkring Die Swaene
van do 9 okt 2014 tot vr 7 nov 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
In 2014 wordt WOI overal ter wereld herdacht: een trieste maar ook belangrijke 100ste verjaardag. Deze expo vertelt het verhaal van Heist-op-den-Berg tijdens de oorlogsjaren.
Heft uw voeten op!
ma 3 nov 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, kleuters, basisonderwijs
‘Heft uw voeten op!’ is een beeldende, woordeloze kleutervoorstelling over jonge en oude mensen en de dingen die voorbijgaan of niet snel genoeg vooruitgaan. Met een saus van nostalgie en melancholie willen Titus De Voogdt, Joris Hessels, Ruth Beeckmans en Michiel van Cauwelaert het verstrijken van tijd tastbaar maken.
Belgie - 2013 - Nederlands gesproken
ma 17 nov 2014, 13u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
‘Booster’ brengt het leven in kaart van een stel jongeren die zich amuseren op de pleintjes in de voorstad en pronken met hun opgefokte brommertjes. Achter hun quasi onverschillige façade worstelen ze met tienerproblemen: de eerste verliefdheid, de status in de groep en het vage besef dat er meer moet zijn in het leven dan dit.
Nederland / België - 2013 - Vlaamse vertelstem
di 18 nov 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
De mooie natuurdocumentaire ‘De Nieuwe Wildernis’ is gefilmd op slechts een boogscheut van Vlaanderen, in de Oostvaardersplassen, een 6000 hectare groot gebied in Nederland. En de hoofdrolspelers in de film zijn geen acteurs, maar dieren.
Brandweermannen
CC Zwaneberg i.s.m. Brandweer Heist-op-den-Berg
di 25 nov 2014 , Brandweerkazerne
scholen, basisonderwijs
Een bijna slapstickachtige voorstelling over het wel en wee in de brandweerkazerne waar een groot deel van de bezigheden bestaat uit het wachten op de brand. Momenten uit het leven van brandweermannen, volop actie en humor. En dit alles in de brandweerkazerne in Hallaar.
Nederland - 2012 - Nederlands gesproken
di 16 dec 2014, 13u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
Mike heeft maanden in het ziekenhuis gelegen en mag nu eindelijk naar huis, maar zijn moeder komt hem maar niet ophalen. Een lieve verpleegkundige schakelt uit bezorgdheid Jeugdzorg in, en het lijkt erop dat Mike naar een pleeggezin moet. Belachelijk, vindt Mike. Hij weet ook wel dat zijn moeder soms wat teveel drinkt, maar hij kan toch ook voor zichzelf zorgen?
Spanje - 2009 - zonder dialogen
di 6 jan 2015, 14u , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, kleuters
Capelito is een koddige paddenstoel, met praatjes. Met een eenvoudige druk op zijn neus verandert Capelito zijn paddenstoelenhoed telkens in een nuttig voorwerp. Handig wanneer de gezellige zwam zich weer eens in nesten werkt.
VS - 2013 - Nederlands ondertiteld
ma 12 jan 2015, 13u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
Deze aangrijpende documentaire vertelt het verhaal van Tilikum, een orka die in gevangenschap leeft en dagelijks shows opvoert. Maar op een dag slaan zijn stoppen door en keert hij zich tegen zijn trainers.
België - 2014 - Nederlands gesproken
di 13 jan 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
De veertienjarige Frikke ontdekt bij toeval een computerspel waarin enkele van zijn vrienden terechtgekomen zijn. Enkel Frikke kan hen er uit bevrijden. In een wedloop tegen de tijd gaat hij op zoek naar het kwade meesterbrein achter dit gemene spel en hoopt hij zo zijn vrienden redden.
vorige
|
pagina 2 van 4
|
volgende