getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 20 april 2015 KONINGIN MATHILDE OP BEZOEKOp donderdag 23 april 2015 woont Koningin Mathilde de voorstelling 'Missie' bij in CC Zwaneberg.
  • do 26 maart 2015 CC ZWANEBERG TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR VIA EMAILCC Zwaneberg tijdelijk moeilijk bereikbaar via E-mail omwille van een algemene stroompanne.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

scholen

vorige
|
pagina 4 van 4

Vol trots presenteren wij u ons cultuuraanbod voor het schooljaar 2014-2015.

Hieronder vindt u alle informatie over onze podiumvoorstellingen: praktische informatie en educatief materiaal (lesmappen, persartikels, filmpjes,…).
Naast ons podiumaanbod bieden we een kwalitatief filmprogramma aan. Bij de films voorzien we lesmateriaal van Lessen in het Donker. Bij elke film kan u ook onze filmdozen INgeBEELD gratis uitlenen.
Wilt u graag een film bijwonen die niet in het programma is opgenomen, dan kan u ons altijd contacteren. In overleg bekijken we wat mogelijk is.

Naast voorstellingen en films organiseren wij nog andere educatieve projecten:

-         een rondleiding ‘Achter de schermen van CC Zwaneberg
-         omkaderingen voor leerlingen bij voorstellingen en films
-         educatieve workshops voor kleuterleid(st)ers en leerkrachten 

Met uw leerlingen van de tweede en derde graad secundair onderwijs kan u ook onze avondvoorstellingen bijwonen. Voor leerlingen hebben we een extra voordelige leerlingenprijs en per tien leerlingen is er een gratis ticket voor de begeleidende leerkrachten. Informatie over deze voorstellingen (inhoud, ticketprijs, inleiding, ...) vindt u in onze seizoensbrochure en op deze site. Uw keuze voor avondvoorstellingen kan u doorgeven voor 28 mei via veerle@zwaneberg.be.

Wilt u graag met uw klas inschrijven? Dat kan vanaf 20 mei om 12u30 uur via het inschrijvingsformulier dat u dan terug vindt op de startpagina van onze website. 

Hierbij alle praktische informatie.

De Steltenloper
van ma 27 apr 2015 tot wo 29 apr 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, kleuters
Een jongeman maakt van zijn kleine houten huisje metershoge stelten en trekt de wijde wereld in. Droom en werkelijkheid, realiteit en fantasie houden moeiteloos gelijke tred in deze woordloze kleutervoorstelling boordevol hedendaags dans- en figurentheater.
Nelle, de heks van Cruysem
van ma 4 mei 2015 tot di 5 mei 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
‘Nelle, de heks van Cruysem’ is een meeslepend historisch avonturenverhaal van succesauteur Marc de Bel met een ontknoping die vele jeugdige toeschouwers zal boeien.
Dinska Bronska
vr 8 mei 2015, 13u30 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
Dinska Bronska’ is een danssolo, een levend geworden animatiefilm en een groots verhaal over emigratie vroeger en nu – en dat alles in één voorstelling. “‘Dinska Bronska’ is een aangrijpende dansvoorstelling met één danseres, die in een organische symbiose van tekst, beeld, animatie en dans haar verhaal houdt over het lot van kinderen die vanuit de vreemde ergens gedropt worden.” (Tuur Devens)
En morgen was het feest!
van ma 11 mei 2015 tot di 12 mei 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
`En morgen was het feest!’ is een sprankelende voorstelling waarin de wereld van Olifant en Eekhoorn (taart, beukennoten en eindeloos feesten) op een beeldrijke en muzikale wijze tot leven wordt gebracht. Korte verhaaltjes van Toon Tellegen met een filosofische insteek en ongewone verrassende denkpistes.
Duikvlucht
cc ’t Schaliken, cc de Werft, cc ’t Getouw, cc de Warande en cc Zwaneberg
VOLZET! ma 8 jun 2015, 10u , Langs het Kempens Kanaal (Bocholt-Herentals)
scholen, basisonderwijs
‘Duikvlucht’ is een avontuur vol bizarre ontmoetingen, gruwelijke misverstanden én ontelbare, massa’s dromen. Een schitterende, hilarische familievoorstelling voor jong en oud, gespeeld door o.a. Joris Hessels, Dominique Van Malder, Ruth Beeckmans en Titus De Voogdt. ‘Duikvlucht’ strijkt in juni 2015 neer aan een kanaal in de Kempen voor wat ongetwijfeld de knaller van de zomer wordt.
vorige
|
pagina 4 van 4