getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 16 november 2015 DANSERS GEZOCHT VOOR HIPHOP-VOORSTELLING OP BACH't Pact maakt een dansvoorstelling in 6 kerken met Helder Seabra en zoekt dansers!
  • do 29 oktober 2015 KAARTENVERKOOP WILL TURADe kaartenverkoop voor dit concert start op vrijdag 27 november 2015 om 9 uur.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

scholen

vorige
|
pagina 3 van 4
|
volgende

Vol trots presenteren wij u ons cultuuraanbod voor het schooljaar 2015-2016.

Hieronder vindt u alle informatie over onze podiumvoorstellingen: praktische informatie en educatief materiaal (lesmappen, persartikels, filmpjes,…). 
Naast ons podiumaanbod bieden we een kwalitatief filmprogramma aan. Bij de films voorzien we lesmateriaal van Lessen in het Donker. Bij elke film kan u ook onze filmdozen INgeBEELD gratis uitlenen. 
Wilt u graag een film bijwonen die niet in het programma is opgenomen, dan kan u ons altijd contacteren. In overleg bekijken we wat mogelijk is.

Naast voorstellingen en films organiseren wij nog andere educatieve projecten:

-         een rondleiding ‘Achter de schermen van CC Zwaneberg
-         omkaderingen voor leerlingen bij voorstellingen en films
-         educatieve workshops voor kleuterleid(st)ers en leerkrachten 

Er is ook heel wat educatief materiaal van andere organisaties ter beschikking.

Met uw leerlingen van de tweede en derde graad secundair onderwijs kan u ook onze avondvoorstellingen bijwonen. Voor leerlingen hebben we een extra voordelige leerlingenprijs en per tien leerlingen is er een gratis ticket voor de begeleidende leerkrachten. Informatie over deze voorstellingen (inhoud, ticketprijs, inleiding, ...) vindt u in onze seizoensbrochure en op deze site. Uw keuze voor avondvoorstellingen kan u doorgeven voor 7 juni via debbie@zwaneberg.be.

Wilt u graag met uw klas inschrijven? Dat kan vanaf dinsdag 19 mei 2015 om 12.30 uur via het inschrijvingsformulier dat u dan terug vindt op de startpagina van onze website.

De Sneeuwman
VOLZET di 1 dec 2015, Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
‘De Sneeuwman’ is een prachtig eenvoudig verhaal, gebaseerd op het prentenboek van Raymond Briggs. Muziek en verhaal brengen de magie, je fantasie doet de rest. Dit is luistertheater voor jong en oud en al wie graag luistert.
Repelsteel
van ma 7 dec 2015tot di 8 dec 2015, Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
FroeFroe maakt deze eigenzinnige voorstelling voor iedereen die houdt van sprookjes, koningen, monsters en heldinnen. ‘Repelsteel’ is echt onwaarschijnlijk leuk en speelt gewoon door tot in uw dromen.
De Barbaren
di 12 jan 2016, 10u, Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
‘De barbaren’ zijn een chichi trut van ’t stad, een meisje met een sprekende muis en een geheimzinnige donkere jongen met een blinkende metalen schedel. Ze komen door een wondere speling van het lot samen in een vierkante kilometer van een stad. Dit is het verhaal van hoe hun samenkomst een oerknal veroorzaakte en al de gevolgen...
Labyrint
van VOLZET ma 25 jan 2016tot di 26 jan 2016, Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
'Labyrint’ is het Griekse verhaal van Ariadne, jong en voorbestemd. Over haar vader Minos, die zich wentelt in hoogmoed en wraakzucht. Over haar broer de Minotaurus, een monsterlijk mensbeest dat zich tegoed doet aan maagden. Over haar lief Icarus, een dromer. Over Theseus, een held die over lijken gaat. En over haar noodlot.
SHUT your FACE book 2.0
di 2 feb 2016, 10u30, Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
Deze nieuwe versie van de interactieve comedy show gaat over het nut en de gevaren van de nieuwe sociale media, met grappige weetjes, gênante voorbeelden en gedurfde tips!
Nederland - 2013 - Nederlands gesproken
wo 3 feb 2016, 09u30, Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
Op het jaarlijkse huttenbouwdorp komen de hartsvrienden Ziggy en Bas, beiden twaalf jaar oud, voor het eerst in hun leven recht tegenover elkaar te staan. ‘Bouwdorp’ laat zien wat er zich echt in het hoofd en de belevingswereld van kinderen afspeelt. We zijn getuige van een echte ‘jongensoorlog’.
Een kat een kat
van VOLZET ma 22 feb 2016tot di 23 feb 2016, Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, basisonderwijs
Met ‘Een kat een kat’ brengt Max Last een spannende komedie voor het hele gezin met snelle, gevatte dialogen, een spervuur aan komische verwikkelingen waarin identiteitscrisis, machtsmisbruik en de ontluikende liefde centraal staan.
Konijn met pruimen
van VOLZET ma 22 feb 2016, 13u30tot wo 2 mrt 2016, Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
Komisch, maar ‘Konijn met pruimen’ speelt zich af ten huize van pa en ma Van Campenhout. Mensen voor wie het begrip ‘duurzaamheid’ er enkel op wijst dat het leven steeds duurder wordt. Tijdens een etentje ontmoeten ze Evelyne, het lief van hun zoon: bio-ingenieur die voor een ngo werkt en zowat in alles het tegendeel van het echtpaar. Een herkenbare én confronterende voorstelling over ‘duurzaamhei
Frankrijk - 2014 - Nederlands ondertiteld
ma 29 feb 2016, 13u15, Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, middelbaar
In het gezin Bélier is iedereen doof behalve de 16-jarige Paula. Ze is de onmisbare tolk in het dagelijkse leven van haar ouders. Wanneer haar muziekleraar ontdekt dat ze een gouden stem heeft, overtuigt hij haar om deel te nemen aan een wedstrijd van Radio France. Een levensbepalende keuze die haar ver weg voert van haar gezin en het begin van haar volwassen leven inluidt ...
Schommelstoel
di 8 mrt 2016, 10u, Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, kleuters
Schommelstoel is een woordeloos verhaal over angst en verwondering, vriendschap en afscheid nemen. Het is een visueel prikkelende voorstelling waarin de grenzen tussen film en realiteit vervagen en samensmelten tot een nieuw geheel. Het is een modern en grappig sprookje over een ontdekkingstocht op zolder.
vorige
|
pagina 3 van 4
|
volgende