getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 25 maart 2016 BIJEN OP HET DAK VAN CC ZWANEBERGBijen zijn onmisbaar voor het hele leefmilieu - daarom plaatste CCZ 4 bijenkasten op het dak.
  • vr 19 februari 2016 BOOM ZOEKT BOS - BOOMPLANTACTIEOp zaterdag 12 maart worden 20 kloempen aangeplant door verenigingen, families en geïnteresseerden.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

scholen

vorige
|
pagina 5 van 5

Vol trots presenteren wij u ons cultuuraanbod voor het schooljaar 2015-2016.

Hieronder vindt u alle informatie over onze podiumvoorstellingen: praktische informatie en educatief materiaal (lesmappen, persartikels, filmpjes,…). 
Naast ons podiumaanbod bieden we een kwalitatief filmprogramma aan. Bij de films voorzien we lesmateriaal van Lessen in het Donker. Bij elke film kan u ook onze filmdozen INgeBEELD gratis uitlenen. 
Wilt u graag een film bijwonen die niet in het programma is opgenomen, dan kan u ons altijd contacteren. In overleg bekijken we wat mogelijk is.

Naast voorstellingen en films organiseren wij nog andere educatieve projecten:

-         een rondleiding ‘Achter de schermen van CC Zwaneberg
-         omkaderingen voor leerlingen bij voorstellingen en films
-         educatieve workshops voor kleuterleid(st)ers en leerkrachten 

Er is ook heel wat educatief materiaal van andere organisaties ter beschikking.

Wilt u graag met uw klas inschrijven? Dat kan via ulrike@zwaneberg.be.

Met uw leerlingen van de tweede en derde graad secundair onderwijs kan u ook onze avondvoorstellingen bijwonen. Voor leerlingen hebben we een extra voordelige leerlingenprijs en per tien leerlingen is er een gratis ticket voor de begeleidende leerkrachten. Informatie over deze voorstellingen (inhoud, ticketprijs, inleiding, ...) vindt u in onze seizoensbrochure en op deze site. Uw keuze voor avondvoorstellingen kan u doorgeven voor 7 juni via debbie@zwaneberg.be.

Denemarken - 2013 - Nederlands gesproken
di 3 mei 2016, 14u, Schouwburg CC Zwaneberg
scholen, kleuters
Storm is drie jaar oud en verhuist met zijn ouders van Denemarken naar Thailand. Storm omarmt deze wonderlijke wereld met groot enthousiasme, en wij mogen delen in zijn opwinding. ‘Storm’ is uniek: in deze twee korte documentaires kijken kleuters door de ogen van een leeftijdsgenoot naar een nieuwe wereld. Vreemd maar toch herkenbaar dankzij een beeldtaal die ook het jongste publiek kan begrijpen.
vorige
|
pagina 5 van 5