getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 26 maart 2015 CC ZWANEBERG TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR VIA EMAILCC Zwaneberg tijdelijk moeilijk bereikbaar via E-mail omwille van een algemene stroompanne.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

kids

vorige
|
pagina 5 van 5

Hier vind je al onze activiteiten voor kinderen tot 12 jaar: familievoorstellingen, films, cursussen, ...

Het volledige aanbod vind je ook terug in 'De Kleinste Thuis'.

zo 19 apr 2015, 10u , Cursusruimte CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Kies een prulletje uit op de zondagmarkt en blaas er daarna leven in. Laat het dansen, bewegen en voor je het weet ben je ermee aan de praat!
reserveer tickets
zo 10 mei 2015, 15u , Cursusruimte CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Terwijl je ouders tijdens het koffieconcert genieten van de pianoklanken van Pigeon, spelen wij ons eigen spel. We dansen, zingen en tekenen rond de piano.
laatste tickets
vr 22 mei 2015, 20u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, muziek, kids
De populaire Vlaamse rockers Jasper, Toon, Tim en Thomas vormen samen Bandits. Deze vier knapen zijn misschien nog jong, maar al wel supergetalenteerd! Ze bespelen elk hun eigen instrument, schrijven muziek én kunnen ook nog eens hun mannetje staan op het podium.
reserveer tickets
Kinderkunstenfestival
zo 24 mei 2015 , Booischot
kids, surplus
Op zondag 24 mei 2015 landt SuperVlieg, een groots kinderkunstenfeest, in Booischot. We bieden kinderen van 4 tot 12 jaar én hun (groot)ouders een divers aanbod van theater, dans, muziek, beeld en leuke animatie. Kruis die dag alvast aan in je agenda want het belooft een spetterende dag te worden!
Duikvlucht - Knallende seizoensafsluiter van de Kempische cultuurcentra
cc ’t Schaliken, cc de Werft, cc ’t Getouw, cc de Warande en cc Zwaneberg
van vr 5 jun 2015 tot za 13 jun 2015 , Langs het Kempens Kanaal (Bocholt-Herentals)
podium, theater, kids
‘Duikvlucht’ is een avontuur vol bizarre ontmoetingen, gruwelijke misverstanden én ontelbare, massa’s dromen. Een schitterende, hilarische familievoorstelling voor jong en oud, gespeeld door o.a. Joris Hessels, Dominique Van Malder, Ruth Beeckmans en Titus De Voogdt. ‘Duikvlucht’ strijkt in juni 2015 neer aan een kanaal in de Kempen voor wat ongetwijfeld de knaller van de zomer wordt.
vorige
|
pagina 5 van 5