getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 19 januari 2015 'DE BOXTROLLEN - 3D'CC Zwaneberg zou iedereen die op 18/1 naar 'De Boxtrollen - 3D' kwam kijken graag contacteren.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

kids

vorige
|
pagina 4 van 5
|
volgende

Hier vind je al onze activiteiten voor kinderen tot 12 jaar: familievoorstellingen, films, cursussen, ...

Het volledige aanbod vind je ook terug in 'De Kleinste Thuis'.

D3D Buiten de lijnen
wo 4 feb 2015, 14u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Tijdens de workshop ontpopt de installatie zich tot een doeplek waar je kan experimenteren met beweging. Onder begeleiding van professionele dansers worden al je zintuigen aangescherpt. Gaandeweg krijg je een andere kijk op dans.
reserveer tickets
ma 16 feb 2015, 13u30 , Cursusruimte CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Kinderfotografie? Dat zijn foto`s van kinderen? Fout! Tijdens deze workshop draait Evy Raes de rollen om. Kinderen zijn de fotograaf. Ouders mogen kijken, aanmoedigen en poseren.
volzet
Piekepolder op Stelten
Banann bvba & VTMKzoom
ma 16 feb 2015, 14u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids, gasten
Dit seizoen komt Brandweerman Sam, bekend van tv, naar het theater met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.
reserveer tickets
De Sprookjesmusical Klaas Vaak
Senf Theaterpartners
di 17 feb 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids, gasten
Klaas Vaak bezorgt met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen. Kom nu naar het leukste sprookje voor het slapen gaan!
Zelf verf maken
do 19 feb 2015 , Cursusruimte CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Leer verf en kleuren maken zoals schilders dat vroeger deden met verrassende ingrediënten.
De avonturen van een kleine paddenstoel met een magische neus en grappig hoedje
zo 22 feb 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
De avonturen van een kleine paddenstoel met een magische neus en grappig hoedje worden verteld in 8 korte filmpjes. Altijd even nieuwsgierig, rolt Capelito van het ene avontuur in het andere: hij leert vissen, rekent af met een lastige vlieg, gaat op zoek naar een verdwaalde hond of trekt vermomd als muis naar een feestje. Deze paddenstoel speelt de hoofdrol in kortfilmpjes zonder dialogen.
ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is
zo 22 feb 2015, 15u , Exporuimte CC Zwaneberg
podium, theater, kids
Toneelgezelschap luxemburg brengt een grappige voorstelling met beeldende kunst en muziek in de hoofdrol. De jonge toeschouwers bezoeken de tentoonstelling van bewegende elastieken. Dit alles onder deskundige begeleiding van de gidsen Guido en Christine. Zij geven, door een hoofdtelefoon, commentaar op alles wat je ziet. Tot dat er plots een meisje tussen de elastieken springt …
reserveer tickets
Peter & de Wolf
cc ‘t Schaliken
vr 27 feb 2015, 19u , Cultuurcentrum 't Schaliken
podium, klassiek, theater, kids
Niemand mag in zijn kindertijd dit fantastische muzieksprookje missen. Prokofiev schreef het al in 1936 maar het heeft in zijn bijna 80-jarige bestaan nog niets van zijn betovering verloren. ‘Peter & de Wolf’ blijft een feest voor het oor en met acteur Stefaan Degand als verteller zullen alle zintuigen genieten!
uitverkocht
Poupette - naar ‘Deesje’ van Joke Van Leeuwen
ma 6 apr 2015, 15u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, muziek, theater, kids
Theater FroeFroe en Theatre 4Mains brengen met ‘Deesje’ een bewerking van het bekroonde boek van Joke van Leeuwen. Spitant poppentheater vol onverwachte stadsbewoners, wars van vooroordelen, vol humor en een veeltalige ‘joie de vivre’!
reserveer tickets
Een videoclip bij zelfgemaakte muziek maken
do 9 apr 2015, 09u30 , Cursusruimte CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Wat komt er eerst de videoclip of de muziek? Ontdek het zelf en ga naar huis met iets wat het bekijken en beluisteren waard is!
reserveer tickets
vorige
|
pagina 4 van 5
|
volgende