getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • di 28 oktober 2014 UNIEK CD-PROJECT IN DE NIEUWE OPNAMESTUDIODeze herfstvakantie zijn we gestart met een uniek cd-project in onze nieuwe opnamestudio.
  • di 30 september 2014 JEUGDRAAD TRAKTEERTOp 19 december komt Radio Guga naar The Boxz!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

kids

vorige
|
pagina 3 van 5
|
volgende

Hier vind je al onze activiteiten voor kinderen tot 12 jaar: familievoorstellingen, films, cursussen, ...

Het volledige aanbod vind je ook terug in 'De Kleinste Thuis'.

Heft uw voeten op!
zo 2 nov 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids
‘Heft uw voeten op!’ is een beeldende, woordeloze kleutervoorstelling van BRONKS over jonge en oude mensen en de dingen die voorbijgaan of niet snel genoeg vooruitgaan. Met een saus van nostalgie en melancholie willen Titus De Voogdt, Joris Hessels, Ruth Beeckmans en Michiel van Cauwelaert het verstrijken van tijd tastbaar maken.
reserveer tickets
Urban dance
vr 7 nov 2014, 17u30 , Cursusruimte CC Zwaneberg
kids, educatief, jongeren
In de hiphop-scène zijn er heel veel verschillende dansstijlen. Kathy Nagels van Dansstudio Kick-it vermengt ze allemaal in één choreografie die ‘So you think you can dance’-waardig is!
afgelast
Compilatiefilm met 6 korte verhaaltjes over het speelse duo Stip en Vlek
zo 16 nov 2014, 15u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
kids, film
`Stip & Vlek doen weer gek` is de tweede compilatiefilm over dit speelse duo. In korte verhalen bewijzen Stip en Vlek dat het met twee altijd leuker (en gekker) is dan alleen.
Amigos - Kunstendag voor Kinderen
CC Zwaneberg i.s.m. Integratie- en diversiteitsdienst
workshop zo 16 nov 2014, 16u15 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, theater, kids
‘Amigos’ is een onvergetelijke swingende, muzikale belevenis rond het universele thema vriendschap. De veelkleurige groep muzikanten speelt de pannen van het dak. Groot en klein krijgen een zuiderse fiesta voorgeschoteld waarvan de aanstekelijke liedjes nog lang blijven hangen.
reserveer tickets
Een hilarisch en heldhaftig avontuur over een dorp waar het eten uit de hemel valt
wo 19 nov 2014, 15u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
kids, film
Een prima leven hebben ze in het stadje Chewandswallow: als het regent, regent het soep en vruchtensap, als het sneeuwt, sneeuwt het aardappelpuree en als het stormt, vallen de gehaktballen zo in je mond. Maar wat gebeurt er als het weer uit de hand loopt?
Wachten op Sinterklaas
za 22 nov 2014 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, theater, kids
De broertjes Roel en Koen Swanenberg wachten samen met hun opa op de komst van de Sint. Wachten is voor opa geen probleem (of toch wel?), maar Roel en Koen vinden dat best wel moeilijk, want wachten gaat al gauw vervelen. Zou Sinterklaas wel komen? ‘Wachten op Sinterklaas’ is een mengeling van stand-up, poppenspel, zang, theater en een klein beetje dans.
Een nieuw avontuur hoog boven de wolken met racevliegtuig Dusty.
zo 23 nov 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
‘Planes 2: Redden & Blussen’, een nieuw komisch avontuur over tweede kansen, gaat over een gedreven groep van de allerbeste blusvliegtuigen die er alles aan doet om het historische Piston Peak National Park tegen felle bosbranden te beschermen.
Spannend en grappig avontuur over een verlegen jongen die een superheld wordt
zo 14 dec 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Wil jij ook wel eens iemand anders zijn? In dit spannende en grappige avontuur gaat die droom voor de 12-jarige Pelle in vervulling. Door de beet van een geheimzinnige mier verandert de verlegen jongen in een superheld. Maar wat is belangrijker, kracht of vriendschap?
Familiefilm over huisdieren die ook graag Sinterklaas willen vieren
zo 21 dec 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Sinterklaas zal nooit meer hetzelfde zijn want alle dieren doen ook mee. Een klein Fretje gaat samen met zijn twee vriendjes, Kari de kanarie en Takkie de wandelende tak, op pad om te regelen dat de dieren hun eigen Sinterklaasfeest krijgen. Dankzij de DierenPiet en Sinterklaas krijgen ze die kans.
Theater Familie
ma 22 dec 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
muziektheater, podium, kids
In deze daverende familiemusical zet het beroemde meisje uit de verhalen van Astrid Lindgren de boel flink op z’n kop. Samen met haar buurkinderen Tommie en Annika, haar aapje Meneer Nilsson en haar paard Witje beleeft ze een reeks wervelende avonturen. Pippi Langkous, dat is lachen en je verwonderen. Want wie denkt dat het niet gekker kan, heeft het mis. Bij Pippi kan het áltijd gekker.
vorige
|
pagina 3 van 5
|
volgende