getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 21 mei 2015 PINKSTERMAANDAGOp maandag 25 mei 2015 is CC Zwaneberg gesloten.
  • ma 27 april 2015 EXTRA GAST BIJ 'HELDEN VAN HIE'De LSP BAND brengt nog een special guest mee: Paul Michiels; een echte 'held van hie'.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

kids

vorige
|
pagina 6 van 6

Hier vind je al onze activiteiten voor kinderen tot 12 jaar: familievoorstellingen, films, cursussen, ...

Het volledige aanbod vind je ook terug in 'De Kleinste Thuis'.

Kinderkunstenfestival
zo 24 mei 2015 , Booischot
kids, surplus
Op zondag 24 mei 2015 landt SuperVlieg, een groots kinderkunstenfeest, in Booischot. We bieden kinderen van 4 tot 12 jaar én hun (groot)ouders een divers aanbod van theater, dans, muziek, beeld en leuke animatie. Kruis die dag alvast aan in je agenda want het belooft een spetterende dag te worden!
wo 27 mei 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, kids, educatief, expo, film, surplus
Op woensdag 27 mei 2015 om 20u presenteert Cultuurcentrum Zwaneberg in de schouwburg het nieuwe aanbod voor volgend seizoen. We geven je een voorsmaakje van wat je in 2015-2016 kan verwachten aan de hand van mini-optredens en muziek- & beeldfragmenten. Wie naar de seizoensvoorstelling komt, krijgt de nieuwe seizoensbrochure ook meteen mee naar huis. Inschrijven is gratis, maar verplicht!
volzet
Duikvlucht - Knallende seizoensafsluiter van de Kempische cultuurcentra
cc ’t Schaliken, cc de Werft, cc ’t Getouw, cc de Warande en cc Zwaneberg
van vr 5 jun 2015 tot za 13 jun 2015 , Langs het Kempens Kanaal (Bocholt-Herentals)
podium, theater, kids
‘Duikvlucht’ is een avontuur vol bizarre ontmoetingen, gruwelijke misverstanden én ontelbare, massa’s dromen. Een schitterende, hilarische familievoorstelling voor jong en oud, gespeeld door o.a. Joris Hessels, Dominique Van Malder, Ruth Beeckmans en Titus De Voogdt. ‘Duikvlucht’ strijkt in juni 2015 neer aan een kanaal in de Kempen voor wat ongetwijfeld de knaller van de zomer wordt.
vorige
|
pagina 6 van 6