getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 14 november 2014 HEIST HERDENKT 1914-1918Heist ontving vele eregasten op het Herdenkingsconcert WO I van de Kamerfilharmonie Vlaanderen.
  • di 28 oktober 2014 UNIEK CD-PROJECT IN DE NIEUWE OPNAMESTUDIODeze herfstvakantie zijn we gestart met een uniek cd-project in onze nieuwe opnamestudio.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

kids

vorige
|
pagina 4 van 6
|
volgende

Hier vind je al onze activiteiten voor kinderen tot 12 jaar: familievoorstellingen, films, cursussen, ...

Het volledige aanbod vind je ook terug in 'De Kleinste Thuis'.

Een nieuw avontuur hoog boven de wolken met racevliegtuig Dusty.
zo 23 nov 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
‘Planes 2: Redden & Blussen’, een nieuw komisch avontuur over tweede kansen, gaat over een gedreven groep van de allerbeste blusvliegtuigen die er alles aan doet om het historische Piston Peak National Park tegen felle bosbranden te beschermen.
Spannend en grappig avontuur over een verlegen jongen die een superheld wordt
zo 14 dec 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Wil jij ook wel eens iemand anders zijn? In dit spannende en grappige avontuur gaat die droom voor de 12-jarige Pelle in vervulling. Door de beet van een geheimzinnige mier verandert de verlegen jongen in een superheld. Maar wat is belangrijker, kracht of vriendschap?
Familiefilm over huisdieren die ook graag Sinterklaas willen vieren
zo 21 dec 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Sinterklaas zal nooit meer hetzelfde zijn want alle dieren doen ook mee. Een klein Fretje gaat samen met zijn twee vriendjes, Kari de kanarie en Takkie de wandelende tak, op pad om te regelen dat de dieren hun eigen Sinterklaasfeest krijgen. Dankzij de DierenPiet en Sinterklaas krijgen ze die kans.
Theater Familie
ma 22 dec 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
muziektheater, podium, kids
In deze daverende familiemusical zet het beroemde meisje uit de verhalen van Astrid Lindgren de boel flink op z’n kop. Samen met haar buurkinderen Tommie en Annika, haar aapje Meneer Nilsson en haar paard Witje beleeft ze een reeks wervelende avonturen. Pippi Langkous, dat is lachen en je verwonderen. Want wie denkt dat het niet gekker kan, heeft het mis. Bij Pippi kan het áltijd gekker.
Animatiefilm met workshops muziek/dans/beeld
vr 2 jan 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen, film
‘Pingu’ is een animatieserie die draait rond de kleine pinguïn Pingu en zijn vriendje, de zeehond Robby. Ze beleven allerlei avonturen met hun vrienden op de Zuidpool. Na de film kunnen kleuters én hun (groot)ouders deelnemen aan een dans-, muziek- en beeldende workshop rond de avonturen van Pingu.
Les chevaliers - de ridders
CC Zwaneberg i.s.m. Jeugdraad Heist-op-den-Berg
zo 11 jan 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor, kids
In deze gloednieuwe voorstelling voeren de clowns ons verrassend mee naar het fascinerende tijdperk van de middeleeuwen; naar de wereld van ridders, legendes en de meest wonderbaarlijke creaturen. Tijdens hun queeste beleven ze allerlei tragikomische avonturen. Dit duo brengt met dezelfde, uitgekiende lichaamstaal, gekoppeld aan een feilloze timing, wederom visuele humor van de bovenste plank.
laatste tickets
D3D Buiten de lijnen
wo 4 feb 2015, 14u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Tijdens de workshop ontpopt de installatie zich tot een doeplek waar je kan experimenteren met beweging. Onder begeleiding van professionele dansers worden al je zintuigen aangescherpt. Gaandeweg krijg je een andere kijk op dans.
reserveer tickets
ma 16 feb 2015, 13u30 , Cursusruimte CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Kinderfotografie? Dat zijn foto`s van kinderen? Fout! Tijdens deze workshop draait Evy Raes de rollen om. Kinderen zijn de fotograaf. Ouders mogen kijken, aanmoedigen en poseren.
volzet
Piekepolder op Stelten
Banann bvba & VTMKzoom
ma 16 feb 2015, 14u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids, gasten
Dit seizoen komt Brandweerman Sam, bekend van tv, naar het theater met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.
reserveer tickets
De Sprookjesmusical Klaas Vaak
Senf Theaterpartners
di 17 feb 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids, gasten
Klaas Vaak bezorgt met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen. Kom nu naar het leukste sprookje voor het slapen gaan!
vorige
|
pagina 4 van 6
|
volgende