getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
  • vr 12 december 2014 LUKAS LELIE WINT HUMO'S COMEDY CUPStand-upcomedian Lukas Lelie heeft Humo's Comedy Cup gewonnen. Op 24 april te zien in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

kids

vorige
|
pagina 4 van 6
|
volgende

Hier vind je al onze activiteiten voor kinderen tot 12 jaar: familievoorstellingen, films, cursussen, ...

Het volledige aanbod vind je ook terug in 'De Kleinste Thuis'.

Familiefilm over huisdieren die ook graag Sinterklaas willen vieren
zo 21 dec 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Sinterklaas zal nooit meer hetzelfde zijn want alle dieren doen ook mee. Een klein Fretje gaat samen met zijn twee vriendjes, Kari de kanarie en Takkie de wandelende tak, op pad om te regelen dat de dieren hun eigen Sinterklaasfeest krijgen. Dankzij de DierenPiet en Sinterklaas krijgen ze die kans.
Theater Familie
ma 22 dec 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
muziektheater, podium, kids
In deze daverende familiemusical zet het beroemde meisje uit de verhalen van Astrid Lindgren de boel flink op z’n kop. Samen met haar buurkinderen Tommie en Annika, haar aapje Meneer Nilsson en haar paard Witje beleeft ze een reeks wervelende avonturen. Pippi Langkous, dat is lachen en je verwonderen. Want wie denkt dat het niet gekker kan, heeft het mis. Bij Pippi kan het áltijd gekker.
Animatiefilm met workshops muziek/dans/beeld
vr 2 jan 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen, film
‘Pingu’ is een animatieserie die draait rond de kleine pinguïn Pingu en zijn vriendje, de zeehond Robby. Ze beleven allerlei avonturen met hun vrienden op de Zuidpool. Na de film kunnen kleuters én hun (groot)ouders deelnemen aan een dans-, muziek- en beeldende workshop rond de avonturen van Pingu.
Les chevaliers - de ridders
CC Zwaneberg i.s.m. Jeugdraad Heist-op-den-Berg
zo 11 jan 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor, kids
In deze voorstelling voeren de clowns van Okidok ons mee naar het fascinerende tijdperk van de middeleeuwen. Twee ridders beleven komische en griezelige avonturen: eerst wacht de vijand hen op in het bos, daarna komen ze terecht in een heidens paradijs en tenslotte eindigen ze aan de poorten van de hel. Of was het allemaal maar een nachtmerrie? Dit duo brengt visuele humor van de bovenste plank.
laatste tickets
D3D Buiten de lijnen
wo 4 feb 2015, 14u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Tijdens de workshop ontpopt de installatie zich tot een doeplek waar je kan experimenteren met beweging. Onder begeleiding van professionele dansers worden al je zintuigen aangescherpt. Gaandeweg krijg je een andere kijk op dans.
reserveer tickets
ma 16 feb 2015, 13u30 , Cursusruimte CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Kinderfotografie? Dat zijn foto`s van kinderen? Fout! Tijdens deze workshop draait Evy Raes de rollen om. Kinderen zijn de fotograaf. Ouders mogen kijken, aanmoedigen en poseren.
volzet
Piekepolder op Stelten
Banann bvba & VTMKzoom
ma 16 feb 2015, 14u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids, gasten
Dit seizoen komt Brandweerman Sam, bekend van tv, naar het theater met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.
reserveer tickets
De Sprookjesmusical Klaas Vaak
Senf Theaterpartners
di 17 feb 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids, gasten
Klaas Vaak bezorgt met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen. Kom nu naar het leukste sprookje voor het slapen gaan!
Zelf verf maken
do 19 feb 2015 , Cursusruimte CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Leer verf en kleuren maken zoals schilders dat vroeger deden met verrassende ingrediënten.
De avonturen van een kleine paddenstoel met een magische neus en grappig hoedje
zo 22 feb 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
De avonturen van een kleine paddenstoel met een magische neus en grappig hoedje worden verteld in 8 korte filmpjes. Altijd even nieuwsgierig, rolt Capelito van het ene avontuur in het andere: hij leert vissen, rekent af met een lastige vlieg, gaat op zoek naar een verdwaalde hond of trekt vermomd als muis naar een feestje. Deze paddenstoel speelt de hoofdrol in kortfilmpjes zonder dialogen.
vorige
|
pagina 4 van 6
|
volgende