getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 11 augustus 2014 EXTRA VOORSTELLING CIRCUS RONALDOOp zondag 28 september is er een extra voorstelling van Circus Ronaldo!
  • di 24 juni 2014 BEVESTIGING BESTELLING COMPUTERGESTUURDE TICKETVERKOOPVergeet niet uw gereserveerde tickets te betalen vóór 15 augustus. Zo niet vervalt uw reservatie!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

kids

vorige
|
pagina 2 van 5
|
volgende

Hier vind je al onze activiteiten voor kinderen tot 12 jaar: familievoorstellingen, films, cursussen, ...

Het volledige aanbod vind je ook terug in 'De Kleinste Thuis'.

Het spannende 2de deel van de epische trilogie met Hikkert en Tandloos
zo 7 sep 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Het spannende tweede deel van de epische trilogie, speelt zich wederom af in de fantastische wereld van de jonge viking Hikkert en zijn trouwe draak Tandloos. Het onafscheidelijke duo moet de vrede bewaren en neemt het op tegen de tiran Drago. De toekomst van zowel de mensheid als de draken staat op het spel.
Een aaibare en hartverwarmende familiefilm gebaseerd op de illustraties van Fiep Westendorp en de karakters van Mies Bouhuys
zo 14 sep 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
De twee katten Pim en Pom worden ontvoerd door de stoute nichtjes van de vrouw. Zij willen de poezen meenemen naar hun nieuwe huis. Lukt het de poezen te ontsnappen aan de snode plannen van de nichtjes?In hun poging thuis te komen maken Pim & Pom nieuwe vrienden en beleven ze spannende avonturen. Ook de vriendschap van Pim en Pom wordt op de proef gesteld.
Mile(s)tones, een interactieve reis door het universum van Miles Davis
za 27 sep 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, kids
In ‘Mile(s)tones’ beleef je de fantastische mogelijkheden van de improvisatiemuziek aan de hand van de composities van Miles Davis. Zijn avontuurlijke manier van muziek maken is het vertrekpunt van de voorstelling. Luisteren, kijken en zelf muziek spelen, alles kan en mag in deze muziekvoorstelling!
Muzikale spelvormen
zo 12 okt 2014 , Cursusruimte CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Muziek, beweging en spel zijn bij kinderen haast onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen musiceren of samen bewegen op muziek zorgt voor een intens gevoel van samenhorigheid en verbondenheid waardoor het zelfbeeld en het zelfvertrouwen van kinderen kan groeien.
Al sinds het begin van de jaren tachtig is de vriendelijke postbode Pieter Post geliefd bij de kleinste kijkers
zo 19 okt 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Pieter Post bezorgt samen met zijn zwart-witte kat Moes in zijn rode bus dagelijks de post in het dorpje Groenbeek. Ook maakt hij altijd een praatje, doet klusjes en drinkt af en toe een kopje thee met de mensen. Wanneer Pieter meedoet aan een nationale talentenjacht en zich ontpopt tot een briljante zanger krijgt hij al snel te maken met de harde wereld van roem, geld en kijkcijfers.
Hartverwarmende animatiefilm over de zebra Koemba, van de makers van ‘Zambezia’
zo 26 okt 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
De jonge zebra Koemba mist enkele strepen op zijn vachtje. Om niet meer langer het buitenbeentje in zijn kudde te zijn, besluit hij hen te redden van de plotselinge droogte en op deze manier zijn strepen te verdienen. Wat volgt is een moedige missie waarbij Koemba met een paar bijzondere vriendjes een onvergetelijk avontuur beleeft.
di 28 okt 2014, 10u , Café Vélodroom CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Heb jij zin om de oude kaders van het cultuurcentrum op te fleuren met jouw eigen kunstwerk? Dan is dit een workshop voor jou! Hoe gekker hoe beter, allemaal in het kader van kunst!
reserveer tickets
do 30 okt 2014, 09u30 , Cursusruimte CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
Op het podium gebeuren heel wat zaken die je liever niet zou meemaken in het echte leven, maar in het theater is het gelukkig nep. Dompel je volledig in in de wereld van het nadoen!
reserveer tickets
do 30 okt 2014, 13u30 , Cursusruimte CC Zwaneberg
kids, educatief, kinderen
“Overdrijven is een kunst” zegt men wel eens. Dat is het ook. Leer de kneepjes van het theatrale overdrijven in deze workshop.
reserveer tickets
Heft uw voeten op!
zo 2 nov 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids
‘Heft uw voeten op!’ is een beeldende, woordeloze kleutervoorstelling van BRONKS over jonge en oude mensen en de dingen die voorbijgaan of niet snel genoeg vooruitgaan. Met een saus van nostalgie en melancholie willen Titus De Voogdt, Joris Hessels, Ruth Beeckmans en Michiel van Cauwelaert het verstrijken van tijd tastbaar maken.
reserveer tickets
vorige
|
pagina 2 van 5
|
volgende