getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • di 3 mei 2016 SLUITING OP 5, 6 EN 16 MEI 2016Op 5 mei (Hemelvaartsdag), 6 mei en 16 mei (Pinkstermaandag) is CC Zwaneberg gesloten.
  • vr 25 maart 2016 BIJEN OP HET DAK VAN CC ZWANEBERGBijen zijn onmisbaar voor het hele leefmilieu - daarom plaatste CCZ 4 bijenkasten op het dak.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

kids

vorige
|
pagina 7 van 7

Hier vind je al onze activiteiten voor kinderen tot 12 jaar: familievoorstellingen, films, cursussen, ...

Attrape moi!
zo 8 mei 2016, 20u, Schouwburg CC Zwaneberg
podium, circus/spektakel, kids
De nieuwste sensatie uit ‘Het Nieuwe Circus’ komt uit Quebec en heet Flip FabriQue. Naast originele elementen borduurt de groep ook voort op klassieke circustechnieken: diabolo, Russische balk, jongleren, een geweldige strapatenact en een staaltje hoelahoepen met de duizelingwekkende vaart van een wervelstorm bijvoorbeeld. En alles met een hedendaagse twist en afgewisseld met zang en dans.
reserveer tickets
Nieuwe komische familiefilm met chipmunks Alvin, Simon en Theodore
wo 11 mei 2016, 15u, Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Na een opeenstapeling van misverstanden denken Alvin, Simon en Theodore dat Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk zal vragen in Miami en de jongens zal ‘dumpen’. Ze hebben drie dagen de tijd om het aanzoek te dwarsbomen, zodat ze Dave niet kwijtraken én niet worden opgezadeld met een verschrikkelijke stiefbroer.
Vrolijk familieavontuur over de bekende schipbreukeling Robinson Crusoe
zo 29 mei 2016, 15u, Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Na een woeste storm spoelt een vreemd wezen aan op het strand: Robinson Crusoe. Wantrouwig kijken de dieren toe hoe de nieuwkomer het ene rare ding na het andere bouwt.
Animatiefilm over de moderne zoogdierenstad Zootropolis
zo 12 jun 2016, 15u, Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Zootropolis bestaat uit een grote mengelmoes van leefomgevingen (zo is er het warme Sahara Square en het niet zo warme Tundratown) waar alle dieren samen leven. Maar wanneer Officer Judy Hopps aankomt, merkt ze al snel dat het niet zo simpel is om het allereerste konijn bij de politie te zijn.
Een van ’s werelds meest succesvolle animatiereeksen komt terug met zijn grootste en grappigste avontuur tot nu toe
zo 26 jun 2016, 15u, Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Als Po’s lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische panda’s ontmoeten. Maar als de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China begint en onderweg alle Kung Fu meesters verslaat, wordt van Po het onmogelijke verwacht.
vorige
|
pagina 7 van 7