getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 28 maart 2014 BACKSTAGE BIJ HERMAN VAN VEENOp donderdag 27 maart was de Nederlandse cabaretier Herman Van Veen te gast in CC Zwaneberg...
  • vr 29 november 2013 ROEL VERNIERS PRIJS'Zwarte Woud Forever' van Suzanne Grotenhuis won dit jaar de Roel Verniers Prijs.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

kids

vorige
|
pagina 6 van 6

Hier vind je al onze activiteiten voor kinderen tot 12 jaar : familievoorstellingen, films, cursussen, ...

Bumba en het wonderboek
Studio 100
zo 20 apr 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, kids, gasten
Als de tweeling Lars en Lies jarig zijn, verrast Bumba hen met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn beste vrienden kennen zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Tumbi de olifant en baby.
zo 4 mei 2014, 13u , Grootlo
kids, surplus
Op zondag 4 mei 2014 landt SuperVlieg in Grootlo. SuperVlieg is een kinderkunstenfestival voor kinderen van 4 tot 12 jaar én hun (groot)ouders. SuperVlieg is theater, circus, muziek, dans en beeldende kunst om zelf mee te experimenteren of om zalig van te genieten voor volwassenen én kinderen samen.
Een magisch verhaal voor de allerkleinsten over vriendschap en familie, van de makers van De Gruffalo
zo 4 mei 2014, 15u , Polyvalente zaal CC Zwaneberg
kids, film
Ook al is het soms krap, een lieve heks probeert altijd wel een plaatsje op haar bezem te vinden voor andere dieren. Haar norse kat vindt dit niet zo leuk, maar het is dankzij de bevriende dieren dat de heks kan ontsnappen aan de gevaarlijke draak die haar achtervolgt. Dat moet gevierd worden met een gepast beloning!
hilarische toestanden en doldwaze misverstanden in de nieuwste K3-film
zo 25 mei 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Kristel heeft een verblijf geboekt in een luxueuze beautyfarm. Josje en Karen gaan datzelfde weekend stiekem in het dierenhotel helpen bij Bas, op wie de drie meisjes verliefd zijn. Maar als de navigatiesystemen van K3 per ongeluk verwisseld worden, komen de 3 meisjes aan op de verkeerde bestemming.
wonderlijke en ontroerende animatiefilm gebaseerd op de Franse bestseller van zanger/schrijver/dichter Mathias Malzieu
zo 1 jun 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
Edinburgh, 1874. Jack wordt geboren op de koudste dag uit de geschiedenis en met een bevroren hart achtergelaten bij Dr. Madeleine. Zij redt hem van de dood door een koekoeksklok in zijn borstkas te plaatsen zodat zijn hart blijft kloppen.
het eerste grote LEGO bioscoopavontuur over Emmet, een doorsnee, braaf LEGO-figuurtje
zo 15 jun 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
kids, film
'De LEGO Film' volgt het verhaal van Emmet, een doodgewoon LEGO-figuurtje dat per vergissing wordt aanzien als de meest uitzonderlijke persoon ter wereld en de sleutel tot het redden van de wereld. Samen met een groep grappige en vreemde personages moet hij op avontuur om een boosaardige tiran een halt toe te roepen. Helaas is Emmet hopeloos en hilarisch onvoorbereid op wat hem te wachten staat!
vorige
|
pagina 6 van 6