getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 28 maart 2014 BACKSTAGE BIJ HERMAN VAN VEENOp donderdag 27 maart was de Nederlandse cabaretier Herman Van Veen te gast in CC Zwaneberg...
  • vr 29 november 2013 ROEL VERNIERS PRIJS'Zwarte Woud Forever' van Suzanne Grotenhuis won dit jaar de Roel Verniers Prijs.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

vorige
|
pagina 3 van 3
van wo 1 jan 2014 tot do 1 jan 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Dat het in Vlaanderen ontbreekt aan galeries en andere tentoonstellingsplaatsen voor fotografie is een duidelijke lacune. Het Fotografiecircuit Vlaanderen poogt, nu reeds meer dan 20 jaar, hieraan te verhelpen. Vertrekkend in Antwerpen doen de individuele fototentoonstellingen een circuit van 17 Vlaamse culturele centra aan.
Shanna Coppens, Korneel Detailleur en Charlotte Peys
van za 29 mrt 2014 tot zo 20 apr 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
In de expo 'Terra Incognita' benaderen Shanna Coppens, Korneel Detailleur en Charlotte Peys illustratie als een onderzoeks- en documentatiemiddel. Ze bekijken de wereld door de ogen van een wetenschapper en illustreren hun bevindingen.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 4 apr 2014 tot di 6 mei 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
'Arnica' is tot stand gekomen door de persoonlijke interesse van de fotograaf in de geschiedenis van West-Vlaanderen. Hierin spelen zowel WOI als WOII een belangrijke rol. Over een grote oppervlakte zijn er nog voorwerpen, personen, gebeurtenissen of sculpturen te vinden die ons herinneren aan deze tragische periodes.
Een samenwerking met het M HKA
CC Zwaneberg i.s.m. Dienst Cultuurbeleid en de Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 26 apr 2014 tot zo 4 mei 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
In 2014 vieren we de Week van de Amateurkunsten van vrijdag 26 april tot en met zondag 4 mei. Het thema voor deze editie is ‘De Groote Kunst’. Tijdens de WAK krijgt lokaal talent de kans om tentoon te stellen, maar werken we ook samen met het M HKA en krijgen we 4 topwerken in bruikleen, waaronder werk van Luc Tuymans en Francis Alÿs. De lokale kunstenaars laten zich inspireren door deze werken.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 9 mei 2014 tot di 3 jun 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Af en toe komt de geruchtenmolen op gang. Er is wat fout met wat we eten. Dioxinecrisis in de kippenindustrie, paardenvlees in de lasagne en de balletjes van Ikea. Hoe kan de burger nu nog weten wat hij op zijn bord krijgt? Een toch wel pertinente vraag die Jean Marie Piron het idee bezorgde een fotoreeks te creëren rond voedsel, die hij de welluidende titel ‘FOOD’ meegaf.
Tom Liekens en Stefan Serneels
van zo 11 mei 2014 tot ma 9 jun 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
In de tentoonstelling 'Das Boot' wordt het zeer uiteenlopende werk van Tom Liekens en Stefan Serneels, die beiden hun roots in Heist-op-den-Berg hebben, met elkaar geconfronteerd. De grote kleurrijke, volle schilderijen van Liekens contrasteren met de meer ingetogen zwarte inkttekeningen van Serneels.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 6 jun 2014 tot di 24 jun 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Agnes Baeten studeerde af als leerkracht plastische opvoeding. Haar fascinatie voor waarnemingstekenen en hyperrealisme verklaren haar overstap naar fotografie. Hierbij kiest ze niet voor technische perfectie maar wel voor het weergeven van intimiteit, emotie en sfeer van het leven 360° rondom haar. Objecten en situaties die iedereen herkent, ontroeren door hun eenvoud en gevoeligheid.
Eindejaars Tentoonstelling
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 14 jun 2014 tot zo 29 jun 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De eindwerken van onze uitkomende studenten worden op diverse locaties in Heist-op-den-Berg getoond, de tentoonstellingsruimte van CC Zwaneberg steekt alvast de spits af. Een mooiere waardering dan jullie bezoek aan deze eindresultaten bestaat er ons inziens niet!
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 27 jun 2014 tot di 2 sep 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
De reeks ‘Waterdragers’ is ontstaan vanuit een combinatie van verschillende factoren. Eerst was er de groeiende interesse voor architectuurfotografie, later de kennismaking met het fotografische werk van Bernd en Hilla Becher. Nadien voegde zich daar nog een ander element aan toe; de onvoorstelbare wijze waarop mensen stromend water als vanzelfsprekend ervaren.
vorige
|
pagina 3 van 3