getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • di 1 december 2015 SLUITING EINDEJAARCC Zwaneberg zal gesloten zijn van 24 december 2015 tot en met 1 januari 2016.
  • ma 16 november 2015 DANSERS GEZOCHT VOOR HIPHOP-VOORSTELLING OP BACH't Pact maakt een dansvoorstelling in 6 kerken met Helder Seabra en zoekt dansers!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

vorige
|
pagina 4 van 5
|
volgende
Abstracte schilderkunst
CC Zwaneberg i.s.m. Cultuurraad
van za 21 nov 2015tot vr 18 dec 2015, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Sinds 1994 organiseert de Cultuurraad in samenwerking met Cultuurcentrum Zwaneberg en met de steun van sponsors jaarlijks een kunstwedstrijd. Er wordt telkens gekozen voor een andere kunstdiscipline. Dit jaar kiezen we voor de discipline 'abstracte schilderkunst' met als externe jury Virginie Bailly. Er is geen beperking in formaat, drager of techniek.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 4 dec 2015tot di 5 jan 2016, Traphal CC Zwaneberg
expo
Dat Dany Vantomme een grote verbondenheid met de nacht heeft blijkt heel duidelijk uit het project 'Nightmoves'. De dagelijkse overdaad aan geluid is verdwenen wanneer hij deze opnames maakt.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 8 jan 2016tot di 2 feb 2016, Traphal CC Zwaneberg
expo
Aan de vooravond van de herdenkingen van 'De Groote Oorlog' trok Berten naar de gedenkplaatsen in de Westhoek en de Franse Somme Vallei en registreerde er de sfeer op de begraafplaatsen en bij de herdenkingsmonumenten. Na afloop stuurde hij telkens één foto naar verschillende dichters in Vlaanderen en Nederland met de vraag om bij dat éne beeld een impressie te schrijven.
Zuidkempische Kunst- en Cultuurkring Hnita
van za 9 jan 2016tot zo 24 jan 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
Anno 2016 is de Zuidkempische Kunst- en Cultuurkring Hnita kring gevarieerd samengesteld, met een aantal pioniers van het eerste uur zowel als jongere kunstenaars. De afgelopen jaren verbreedde het artistieke spectrum van de kring, van beeldhouw- en schilderwerk naar video en fotografie.
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 30 jan 2016tot zo 21 feb 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De studenten van de Heistse academie bestuderen en onderzoeken het papier: ze plooien, scheuren, tekenen, schilderen, boetseren … Ze creëren met en op papier en vormen dit alledaags materiaal om tot volwaardige kunstwerken.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 5 feb 2016tot di 8 mrt 2016, Traphal CC Zwaneberg
expo
Als een soort speleoloog verkent Marko van der Steenhoven met zijn groothoekcamera de grotten van de moderne wereld. De inwoners zijn weg, maar hun aanwezigheid is nog tastbaar. De leegte concentreert ons nog meer op de mens die er geleefd heeft. Want een interieur, dat weerspiegelt toch de innerlijke mens, de psyche?
van za 26 mrt 2016tot zo 17 apr 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Deze kunstenaars hebben een sterke fascinatie voor architectuur, de constructie van ruimte. Niet louter de fysieke ruimte maar evenzeer de constructie van tijd, de constructie van taal, in relatie tot ruimte…
Thema: Match
CC Zwaneberg i.s.m. Dienst Cultuurbeleid
van za 23 apr 2016tot zo 8 mei 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Twee docenten bieden artistieke begeleiding binnen het werkveld van de amateurkunstenaar, ze werken met hen naar een eindproduct toe dat in de expo tentoongesteld zal worden. Het thema dit jaar is 'Match'
Etsen, tekeningen, sculpturen, fotografie, video …
Het Zuiden In Zicht i.s.m. Ingrid Verbraeken voor vzw Ter Informatie & Kunstpromotie
van za 14 mei 2016tot zo 5 jun 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Eric Pina is gefascineerd door mens en omgeving en het vastleggen van momentopnames en focust zich op de mensen in de straat. Drie jaar op rij ontmoetten Belgische en Congolese jongvolwassenen elkaar af en toe in Congo. Ze verdiepten zich in elkaars leefwereld en smeedden banden. Op het einde deelden ze hun ervaringen met lokale kunstenaars die verzamelde toekomstbeelden omzetten in kunstwerken.
vorige
|
pagina 4 van 5
|
volgende