getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
  • vr 12 december 2014 LUKAS LELIE WINT HUMO'S COMEDY CUPStand-upcomedian Lukas Lelie heeft Humo's Comedy Cup gewonnen. Op 24 april te zien in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

vorige
|
pagina 2 van 3
|
volgende
van di 1 jul 2014 tot di 30 jun 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Dat het in Vlaanderen ontbreekt aan galeries en andere tentoonstellingsplaatsen voor fotografie is een duidelijke lacune. Het Fotografiecircuit Vlaanderen poogt, nu reeds meer dan 27 jaar, hieraan te verhelpen. Vertrekkend in Antwerpen doen de individuele fototentoonstellingen een circuit van 17 Vlaamse culturele centra aan.
Grafiek
CC Zwaneberg i.s.m. Cultuurraad
van za 22 nov 2014 tot vr 19 dec 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Voor het 20ste jaar op rij organiseert de Cultuurraad in samenwerking met Cultuurcentrum Zwaneberg een kunstwedstrijd. Dit jaar staat de discipline ‘Grafiek’ centraal.
FOTOGRAFIECIRCUIT VLAANDEREN
van vr 5 dec 2014 tot di 6 jan 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Blijkbaar vinden veel personen het superleuk of spannend om zich voor imposante monumenten en uitzichten te laten fotograferen. De vraag is: willen ze hun belangrijkheid meten aan het gebouw of geldt de foto als bewijs van die uitstap?
vr 19 dec 2014, 18u , Cultuurcentrum Zwaneberg
expo, surplus
De deelnemers van de expo 'kunstwedstrijd - grafiek' zullen op 19 december prachtige grafische werken uitstallen in hun eigen marktkraampje. Kom de sfeer opsnuiven en misschien stoot je wel op een origineel geschenk voor onder de kerstboom!
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 9 jan 2015 tot di 3 feb 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Eizer is het dorpje waar Wouter met zijn gezin woont. In de gelijknamige reeks, gestart in 2009, brengt hij de wereld van zijn drie kinderen in beeld. Je ziet er beeld na beeld hetzelfde interieur, dezelfde omgeving waarbinnen de kindertijd zich uitstrekt, waardoor het gevoel ontstaat dat elke dag zichzelf herhaalt in stabiele geborgenheid.
Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita
van za 10 jan 2015 tot zo 25 jan 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
Elk jaar stellen de kunstenaars van de Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita hun gevarieerd oeuvre tentoon.
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 31 jan 2015 tot zo 15 feb 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De afdelingen keramiek van de Academie van Lier en van de Academie van Heist-op-den-Berg gaan de uitdaging aan om te communiceren in klei. De persoonlijke interpretatie van een woord wordt omgezet naar een vorm.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 6 feb 2015 tot di 3 mrt 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
‘Kustiek’ is een reeks ontstaan uit een vorm van nostalgie. Een drang om terug te gaan naar het verleden waar we als kind niet stilstonden bij de magie van de zee. Enerzijds vormt de zee een rustpunt voor jezelf waar je gedachten verdwalen, waar je na een tijd weemoedig wordt en herinneringen tot leven komen.
Collectief ‘Like’: Ronny Broeckx, Colette Cleeren, Filip Schrooyen en Marie Verdurmen
van za 28 feb 2015 tot zo 15 mrt 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Het collectief ‘Like’ werkt op dezelfde manier als een ‘cadavre exquis’-gedicht. Hun individuele werken volgen elkaar op, zonder dat ze op de hoogte zijn van de delen van de anderen. Deze expo is meer dan de som der delen.
FOTOGRAFIECIRCUIT VLAANDEREN
van vr 6 mrt 2015 tot di 31 mrt 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
De reeks ‘Encounters in South Sudan’ ontstond tijdens een verblijf van 8 maanden in Zuid-Soedan. Isabel werkte daar samen met haar man aan de logistiek in een hospitaal voor Artsen zonder Grenzen.
vorige
|
pagina 2 van 3
|
volgende