getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • di 3 mei 2016 SLUITING OP 5, 6 EN 16 MEI 2016Op 5 mei (Hemelvaartsdag), 6 mei en 16 mei (Pinkstermaandag) is CC Zwaneberg gesloten.
  • vr 25 maart 2016 BIJEN OP HET DAK VAN CC ZWANEBERGBijen zijn onmisbaar voor het hele leefmilieu - daarom plaatste CCZ 4 bijenkasten op het dak.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

vorige
|
pagina 5 van 5
Thema: Match
CC Zwaneberg i.s.m. Dienst Cultuurbeleid
van za 23 apr 2016tot zo 8 mei 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Twee docenten bieden artistieke begeleiding binnen het werkveld van de amateurkunstenaar, ze werken met hen naar een eindproduct toe dat in de expo tentoongesteld zal worden. Het thema dit jaar is 'Match'
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 6 mei 2016tot di 31 mei 2016, Traphal CC Zwaneberg
expo
Bram Declercq is een 28 jarige fotograaf uit Ruddervoorde die niet van zijn fotografie maar voor zijn fotografie leeft. Al van jongs af aan was hij gefascineerd door beelden. Hij kreeg deze liefde mee van zijn grootvader die 43 jaren lang gepassioneerd fotograaf was: "die oude man met zijn camera fascineerde en ontroerde me – ik leefde tussen zijn beelden".
Etsen, tekeningen, sculpturen, fotografie, video …
Het Zuiden In Zicht i.s.m. Ingrid Verbraeken voor vzw Ter Informatie & Kunstpromotie
van za 14 mei 2016tot zo 5 jun 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Eric Pina is gefascineerd door mens en omgeving en het vastleggen van momentopnames en focust zich op de mensen in de straat. Drie jaar op rij ontmoetten Belgische en Congolese jongvolwassenen elkaar af en toe in Congo. Ze verdiepten zich in elkaars leefwereld en smeedden banden. Op het einde deelden ze hun ervaringen met lokale kunstenaars die verzamelde toekomstbeelden omzetten in kunstwerken.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 3 jun 2016tot di 21 jun 2016, Traphal CC Zwaneberg
expo
Deze reeks foto’s van Will Gillemot tonen enerzijds de eenvoud en anderzijds het toevallige, ook het bijna abstracte. Deze eigenwijze manier van fotograferen is het visitekaartje van Will.
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van vr 10 jun 2016tot zo 26 jun 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De laatstejaarsstudenten van de Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg tonen hun afstudeerprojecten. De eerste stappen vanuit de academie op weg naar een eigen toekomst.
vorige
|
pagina 5 van 5