getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 20 april 2015 KONINGIN MATHILDE OP BEZOEKOp donderdag 23 april 2015 woont Koningin Mathilde de voorstelling 'Missie' bij in CC Zwaneberg.
  • do 26 maart 2015 CC ZWANEBERG TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR VIA EMAILCC Zwaneberg tijdelijk moeilijk bereikbaar via E-mail omwille van een algemene stroompanne.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

vorige
|
pagina 3 van 3
van di 1 jul 2014 tot di 30 jun 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Dat het in Vlaanderen ontbreekt aan galeries en andere tentoonstellingsplaatsen voor fotografie is een duidelijke lacune. Het Fotografiecircuit Vlaanderen poogt, nu reeds meer dan 27 jaar, hieraan te verhelpen. Vertrekkend in Antwerpen doen de individuele fototentoonstellingen een circuit van 17 Vlaamse culturele centra aan.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 3 apr 2015 tot di 5 mei 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Lodewijk Deleu is documentair fotograaf, gespecialiseerd in reportage, portret en tradities (immaterieel cultureel erfgoed). Door de foto’s in zwart-wit af te drukken, verstilt hij vorm, gebeurtenis en emotie. Zo bereikt hij eenduidige beelden met groot respect voor het onderwerp.
van za 18 apr 2015 tot zo 10 mei 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
De drie winnaars van de kunstwedstrijd ‘Kleinsculptuur’ vorig seizoen, Guy Timmerman, Margot Deroose en Eric Vermeire, willen in ‘Doorboord’ hun eigen cocon doorbreken en zo op zoek gaan naar overeenkomsten in hun oeuvre.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 8 mei 2015 tot di 2 jun 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
'Scenes of Wonder' is de overkoepelende titel voor een constant groeiende verzameling landschappen en stadslandschappen. Met haar kleinbeeldcamera gaat de fotografe op pad in binnen- en buitenland, en als een soort verzamelaar zoekt ze met een intuïtieve focus naar ‘scenes of wonder’.
van do 14 mei 2015 tot zo 7 jun 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Wekelijks werken 16 kunstenaars met een verstandelijke beperking aan hun eigen oeuvre in ‘Studio Borgerstein’. Vaak zijn deze werken ontroerend eerlijk, omdat de kunstenaars grenzeloos spontaan te werk gaan. Deze expo toont een selectie van hun meest recente werk.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 5 jun 2015 tot di 23 jun 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Janna Beck focust op de wisselwerking tussen analoog en digitaal, manueel en high-tech. Vanuit dit opzicht doet Janna reeds geruimde tijd onderzoek naar de technische onvolkomenheden in de fotografische beeldregistratie. Ze hanteert bij voorkeur plastic en toy-camera's waarmee ze emotie visualiseert.
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van vr 12 jun 2015 tot zo 28 jun 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De grote overzichtstentoonstelling met de eindresultaten van de leerlingen van de tekenacademie stopt onder andere ook in de exporuimte van CC Zwaneberg. De ideale kennismaking met kunde, kunst, passie en sociale gedrevenheid …
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 26 jun 2015 tot di 8 sep 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
De beelden van de serie 'Quelques battements de cils' kunnen bekeken worden in de lijn van de artistieke continuïteit van de snapshots van Edouard Boubat en Henri Cartier Bresson. Deze beelden zijn zichten die ons heel de dag lang omringen, maar die we door ons gehaast levensritme niet meer zien.
vorige
|
pagina 3 van 3