getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 11 september 2014 CCZ GESLOTEN OP 18 SEPTEMBEROp 18 september zijn alle gemeentediensten uitzonderlijk gesloten.
  • wo 3 september 2014 NIEUWE CONCERTEN THE BOXZNovastar & The Scabs komen dit seizoen langs in The Boxz.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

vorige
|
pagina 3 van 4
|
volgende
van wo 1 jan 2014 tot di 30 jun 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Dat het in Vlaanderen ontbreekt aan galeries en andere tentoonstellingsplaatsen voor fotografie is een duidelijke lacune. Het Fotografiecircuit Vlaanderen poogt, nu reeds meer dan 20 jaar, hieraan te verhelpen. Vertrekkend in Antwerpen doen de individuele fototentoonstellingen een circuit van 17 Vlaamse culturele centra aan.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 5 sep 2014 tot di 7 okt 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Het werk ‘In-visible’ handelt over de verschillende lagen die een persoonlijkheid kunnen omvatten. Lagen die duidelijk zichtbaar zijn en die graag of gemakkelijk getoond worden en lagen die pas later te ontdekken vallen, omdat die liever toegedekt blijven en wat complexer zijn. Deze laag zie je normaalgezien pas als er wat tijd over gaat of als er vertrouwen is.
Een salut aan de studenten van het 6e jaar lagere graad
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 13 sep 2014 tot zo 28 sep 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
‘Breek uit jezelf’ is de afscheidsexpo van de leerlingen van de 6e lagere graad van de Tekenacademie van Heist-op-den-Berg. De rode draad doorheen hun expo is de verwondering.
CC Zwaneberg i.s.m. Dienst Cultuurbeleid, het Gemeentearchief en Koninklijke Heemkring Die Swane
van za 4 okt 2014 tot di 11 nov 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
In 2014 wordt WOI overal ter wereld herdacht: een trieste maar ook belangrijke 100ste verjaardag. Deze expo vertelt het weinig gekende verhaal van Heist-op-den-Berg tijdens de oorlogsjaren.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 10 okt 2014 tot di 4 nov 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
In de reeks ‘Essentie’ heeft de fotograaf bewust gebruik gemaakt van zeer hoge ISO-waarden die, in combinatie met de aanwezigheid van sneeuw, het landschap en de erin aanwezige elementen terugbrengen tot hun essentie.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 7 nov 2014 tot di 2 dec 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Sociale interactie is de rode draad in Elisa Brenters werk. Met haar beelden onderwerpt zij de omgeving aan een fotografisch onderzoek en tracht zo de toeschouwer binnen te loodsen in haar persoonlijke leefwereld. De fotografe tracht waardevolle ogenblikken vast te leggen; daarbij kiest zij ervoor om alles te registreren met een halfautomatische en analoge kleinbeeldcamera.
Grafiek
CC Zwaneberg i.s.m. Cultuurraad
van za 22 nov 2014 tot vr 19 dec 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Voor het 20ste jaar op rij organiseert de Cultuurraad in samenwerking met Cultuurcentrum Zwaneberg een kunstwedstrijd. Dit jaar staat de discipline ‘Grafiek’ centraal.
Willy Laevaert
Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita
van za 10 jan 2015 tot zo 25 jan 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
Elk jaar stellen de kunstenaars van de Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita hun gevarieerd oeuvre tentoon. Dit jaar is hun groepstentoonstelling ook een hommage aan Hnitaschilder Willy Laevaert, die in 2013 onverwacht overleed.
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 31 jan 2015 tot zo 15 feb 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De afdelingen keramiek van de Academie van Lier en van de Academie van Heist-op-den-Berg gaan de uitdaging aan om te communiceren in klei. De persoonlijke interpretatie van een woord wordt omgezet naar een vorm.
Collectief ‘Like’: Ronny Broeckx, Colette Cleeren, Filip Schrooyen en Marie Verdurmen
van za 28 feb 2015 tot zo 15 mrt 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Het collectief ‘Like’ werkt op dezelfde manier als een ‘cadavre exquis’-gedicht. Hun individuele werken volgen elkaar op, zonder dat ze op de hoogte zijn van de delen van de anderen. Deze expo is meer dan de som der delen.
vorige
|
pagina 3 van 4
|
volgende