getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 1 oktober 2015 BOOM ZOEKT BOSDoe mee met onze actie ‘BOOM ZOEKT BOS!’ en plant samen met CC Zwaneberg een heus bos.
  • di 15 september 2015 25 JAAR CULTUURCENTRUM ZWANEBERGIn 2015 blaast CCZ 25 kaarsjes uit. Daarom vierden we op 11, 12 & 13 september feest!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

vorige
|
pagina 3 van 4
|
volgende
Tentoonstelling & forum over identiteit en interactie met de ander
CC Zwaneberg i.s.m. RASA
van di 29 sep 2015tot zo 11 okt 2015, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Vertel eens wie je bent? Hoe komt het dat je bent wie je bent? Gaat jezelf zijn vanzelf? Hoe beïnvloeden anderen jou hierbij? Wanneer hoor je bij een groep en hoe merk je dat? Heb je groepen nodig om jezelf te kunnen zijn? Je leeft in een wereld vol verschillen, maar hoe ga je daarmee om?
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 9 okt 2015tot di 10 nov 2015, Traphal CC Zwaneberg
expo
Niettegenstaande frieten tot onze nationale trots behoren zijn de vrijstaande frietkoten wel degelijk bedreigd. Steden en gemeenten zien ze dikwijls als storende elementen en doen er dan ook alles aan doen om ze uit te roeien. Met 'Endangered Species' wil Tom Van den Eynde de frietkoten die nog overblijven in Vlaanderen in beeld brengen voor ze definitief verdwenen zijn.
van za 17 okt 2015tot zo 8 nov 2015, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Ieder breng zijn Engel en Duivel, twee werken die uitersten zijn, maar die perfect bij mekaar passen door hun uitvoering. Een groepstentoonstelling van een aantal gelijkgestemde zielen waarbij elke kunstenaar/designer voor een andere discipline staat.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 13 nov 2015tot di 1 dec 2015, Traphal CC Zwaneberg
expo
Tussen 2008 en 2011 had Luc Vleminckx het voorrecht om verschillende geïndustrialiseerde delen van China te bezoeken. Zijn zoektocht naar potentiële leveranciers maakte het hem makkelijker om ook binnenin de fabrieken te fotograferen, zodat hij de werksituatie in beeld kon brengen.
18e foto- en digisalon
Hefo vzw
van za 21 nov 2015tot zo 22 nov 2015, Café Vélodroom CC Zwaneberg
expo, gasten
De leden van fotogroep Hefo vzw exposeren in Café Vélodroom hun nieuwste werken in een uitgebreide collectie foto's van verschillende genres.
Abstracte schilderkunst
CC Zwaneberg i.s.m. Cultuurraad
van za 21 nov 2015tot vr 18 dec 2015, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Sinds 1994 organiseert de Cultuurraad in samenwerking met Cultuurcentrum Zwaneberg en met de steun van sponsors jaarlijks een kunstwedstrijd. Er wordt telkens gekozen voor een andere kunstdiscipline. Dit jaar kiezen we voor de discipline 'abstracte schilderkunst' met als externe jury Virginie Bailly. Er is geen beperking in formaat, drager of techniek.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 4 dec 2015tot di 5 jan 2016, Traphal CC Zwaneberg
expo
Dat Dany Vantomme een grote verbondenheid met de nacht heeft blijkt heel duidelijk uit het project 'Nightmoves'. De dagelijkse overdaad aan geluid is verdwenen wanneer hij deze opnames maakt.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 8 jan 2016tot di 2 feb 2016, Traphal CC Zwaneberg
expo
Aan de vooravond van de herdenkingen van 'De Groote Oorlog' trok Berten naar de gedenkplaatsen in de Westhoek en de Franse Somme Vallei en registreerde er de sfeer op de begraafplaatsen en bij de herdenkingsmonumenten. Na afloop stuurde hij telkens één foto naar verschillende dichters in Vlaanderen en Nederland met de vraag om bij dat éne beeld een impressie te schrijven.
Zuidkempische Kunst- en Cultuurkring Hnita
van za 9 jan 2016tot zo 24 jan 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
Anno 2016 is de Zuidkempische Kunst- en Cultuurkring Hnita kring gevarieerd samengesteld, met een aantal pioniers van het eerste uur zowel als jongere kunstenaars. De afgelopen jaren verbreedde het artistieke spectrum van de kring, van beeldhouw- en schilderwerk naar video en fotografie.
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 30 jan 2016tot zo 21 feb 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De studenten van de Heistse academie bestuderen en onderzoeken het papier: ze plooien, scheuren, tekenen, schilderen, boetseren … Ze creëren met en op papier en vormen dit alledaags materiaal om tot volwaardige kunstwerken.
vorige
|
pagina 3 van 4
|
volgende