getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 27 augustus 2015 RAAMAMBASSADEURSMaandelijks ontvang je een affiche om achter het raam van je huis of kantoor te hangen!
  • za 15 augustus 2015 JOE LOVANOZoals eerder aangekondigd, brengt John Scofield op 31 oktober een extra gast mee: Joe Lovano!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

vorige
|
pagina 3 van 4
|
volgende
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 26 jun 2015tot di 8 sep 2015, Traphal CC Zwaneberg
expo
De beelden van de serie 'Quelques battements de cils' kunnen bekeken worden in de lijn van de artistieke continuïteit van de snapshots van Edouard Boubat en Henri Cartier Bresson. Deze beelden zijn zichten die ons heel de dag lang omringen, maar die we door ons gehaast levensritme niet meer zien.
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van do 3 sep 2015tot zo 20 sep 2015, Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
In de expo ‘Uitgemeesterd’ zien we werk van de leerlingen uit de middelbare graad van de academie, die zich baseerden op grote meesters uit de kunstgeschiedenis.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 11 sep 2015tot di 6 okt 2015, Traphal CC Zwaneberg
expo
Op visuele wijze onderzoekt Oliver Leu de plaatsen die in België relevant waren voor de organisatie en uitvoering van de uitbuiting in Congo. Ook bekijkt hij hoe Belgische steden, met name Brussel en Oostende, veranderden door de uitbreidingen en verbouwingen tijdens de heerschappij van Leopold over Congo.
Tentoonstelling & forum over identiteit en interactie met de ander
CC Zwaneberg i.s.m. RASA
van di 29 sep 2015tot zo 11 okt 2015, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Vertel eens wie je bent? Hoe komt het dat je bent wie je bent? Gaat jezelf zijn vanzelf? Hoe beïnvloeden anderen jou hierbij? Wanneer hoor je bij een groep en hoe merk je dat? Heb je groepen nodig om jezelf te kunnen zijn? Je leeft in een wereld vol verschillen, maar hoe ga je daarmee om?
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 9 okt 2015tot di 10 nov 2015, Traphal CC Zwaneberg
expo
Niettegenstaande frieten tot onze nationale trots behoren zijn de vrijstaande frietkoten wel degelijk bedreigd. Steden en gemeenten zien ze dikwijls als storende elementen en doen er dan ook alles aan doen om ze uit te roeien. Met 'Endangered Species' wil Tom Van den Eynde de frietkoten die nog overblijven in Vlaanderen in beeld brengen voor ze definitief verdwenen zijn.
van za 17 okt 2015tot zo 8 nov 2015, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Ieder breng zijn Engel en Duivel, twee werken die uitersten zijn, maar die perfect bij mekaar passen door hun uitvoering. Een groepstentoonstelling van een aantal gelijkgestemde zielen waarbij elke kunstenaar/designer voor een andere discipline staat.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 13 nov 2015tot di 1 dec 2015, Traphal CC Zwaneberg
expo
Tussen 2008 en 2011 had Luc Vleminckx het voorrecht om verschillende geïndustrialiseerde delen van China te bezoeken. Zijn zoektocht naar potentiële leveranciers maakte het hem makkelijker om ook binnenin de fabrieken te fotograferen, zodat hij de werksituatie in beeld kon brengen.
Abstracte schilderkunst
CC Zwaneberg i.s.m. Cultuurraad
van za 21 nov 2015tot vr 18 dec 2015, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Sinds 1994 organiseert de Cultuurraad in samenwerking met Cultuurcentrum Zwaneberg en met de steun van sponsors jaarlijks een kunstwedstrijd. Er wordt telkens gekozen voor een andere kunstdiscipline. Dit jaar kiezen we voor de discipline 'abstracte schilderkunst' met als externe jury Virginie Bailly. Er is geen beperking in formaat, drager of techniek.
18e foto- en digisalon
Hefo vzw
van za 21 nov 2015tot zo 22 nov 2015, Café Vélodroom CC Zwaneberg
expo, gasten
De leden van fotogroep Hefo vzw exposeren in Café Vélodroom hun nieuwste werken in een uitgebreide collectie foto's van verschillende genres.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 4 dec 2015tot di 5 jan 2016, Traphal CC Zwaneberg
expo
Dat Dany Vantomme een grote verbondenheid met de nacht heeft blijkt heel duidelijk uit het project 'Nightmoves'. De dagelijkse overdaad aan geluid is verdwenen wanneer hij deze opnames maakt.
vorige
|
pagina 3 van 4
|
volgende