getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 27 april 2015 EXTRA GAST BIJ 'HELDEN VAN HIE'De LSP BAND brengt nog een special guest mee: Paul Michiels; een echte 'held van hie'.
  • ma 20 april 2015 KONINGIN MATHILDE OP BEZOEKOp donderdag 23 april 2015 woont Koningin Mathilde de voorstelling 'Missie' bij in CC Zwaneberg.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

vorige
|
pagina 3 van 5
|
volgende
van di 1 jul 2014 tot di 30 jun 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Dat het in Vlaanderen ontbreekt aan galeries en andere tentoonstellingsplaatsen voor fotografie is een duidelijke lacune. Het Fotografiecircuit Vlaanderen poogt, nu reeds meer dan 27 jaar, hieraan te verhelpen. Vertrekkend in Antwerpen doen de individuele fototentoonstellingen een circuit van 17 Vlaamse culturele centra aan.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 8 mei 2015 tot di 2 jun 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
'Scenes of Wonder' is de overkoepelende titel voor een constant groeiende verzameling landschappen en stadslandschappen. Met haar kleinbeeldcamera gaat de fotografe op pad in binnen- en buitenland, en als een soort verzamelaar zoekt ze met een intuïtieve focus naar ‘scenes of wonder’.
van do 14 mei 2015 tot zo 7 jun 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Wekelijks werken 16 kunstenaars met een verstandelijke beperking aan hun eigen oeuvre in ‘Studio Borgerstein’. Vaak zijn deze werken ontroerend eerlijk, omdat de kunstenaars grenzeloos spontaan te werk gaan. Deze expo toont een selectie van hun meest recente werk.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 5 jun 2015 tot di 23 jun 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Janna Beck focust op de wisselwerking tussen analoog en digitaal, manueel en high-tech. Vanuit dit opzicht doet Janna reeds geruimde tijd onderzoek naar de technische onvolkomenheden in de fotografische beeldregistratie. Ze hanteert bij voorkeur plastic en toy-camera's waarmee ze emotie visualiseert.
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van vr 12 jun 2015 tot zo 28 jun 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De grote overzichtstentoonstelling met de eindresultaten van de leerlingen van de tekenacademie stopt onder andere ook in de exporuimte van CC Zwaneberg. De ideale kennismaking met kunde, kunst, passie en sociale gedrevenheid …
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 26 jun 2015 tot di 8 sep 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
De beelden van de serie 'Quelques battements de cils' kunnen bekeken worden in de lijn van de artistieke continuïteit van de snapshots van Edouard Boubat en Henri Cartier Bresson. Deze beelden zijn zichten die ons heel de dag lang omringen, maar die we door ons gehaast levensritme niet meer zien.
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van wo 2 sep 2015 tot zo 20 sep 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
In de expo ‘Uitgemeesterd’ zien we werk van de leerlingen uit de middelbare graad van de academie, die zich baseerden op grote meesters uit de kunstgeschiedenis.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 11 sep 2015 tot di 6 okt 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Op visuele wijze onderzoekt Oliver Leu de plaatsen die in België relevant waren voor de organisatie en uitvoering van de uitbuiting in Congo. Ook bekijkt hij hoe Belgische steden, met name Brussel en Oostende, veranderden door de uitbreidingen en verbouwingen tijdens de heerschappij van Leopold over Congo.
Tentoonstelling & forum over identiteit en interactie met de ander
CC Zwaneberg i.s.m. RASA
van di 29 sep 2015 tot zo 11 okt 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Vertel eens wie je bent? Hoe komt het dat je bent wie je bent? Gaat jezelf zijn vanzelf? Hoe beïnvloeden anderen jou hierbij? Wanneer hoor je bij een groep en hoe merk je dat? Heb je groepen nodig om jezelf te kunnen zijn? Je leeft in een wereld vol verschillen, maar hoe ga je daarmee om?
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 9 okt 2015 tot di 10 nov 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Niettegenstaande frieten tot onze nationale trots behoren zijn de vrijstaande frietkoten wel degelijk bedreigd. Steden en gemeenten zien ze dikwijls als storende elementen en doen er dan ook alles aan doen om ze uit te roeien. Met 'Endangered Species' wil Tom Van den Eynde de frietkoten die nog overblijven in Vlaanderen in beeld brengen voor ze definitief verdwenen zijn.
vorige
|
pagina 3 van 5
|
volgende