getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 19 januari 2015 'DE BOXTROLLEN - 3D'CC Zwaneberg zou iedereen die op 18/1 naar 'De Boxtrollen - 3D' kwam kijken graag contacteren.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

pagina 1 van 3
|
volgende
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 27 jun 2014 tot di 2 sep 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
De reeks ‘Waterdragers’ is ontstaan vanuit een combinatie van verschillende factoren. Eerst was er de groeiende interesse voor architectuurfotografie, later de kennismaking met het fotografische werk van Bernd en Hilla Becher. Nadien voegde zich daar nog een ander element aan toe; de onvoorstelbare wijze waarop mensen stromend water als vanzelfsprekend ervaren.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 5 sep 2014 tot di 7 okt 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Het werk ‘In-visible’ handelt over de verschillende lagen die een persoonlijkheid kunnen omvatten. Lagen die duidelijk zichtbaar zijn en die graag of gemakkelijk getoond worden en lagen die pas later te ontdekken vallen, omdat die liever toegedekt blijven en wat complexer zijn. Deze laag zie je normaalgezien pas als er wat tijd over gaat of als er vertrouwen is.
Een salut aan de studenten van het 6e jaar lagere graad
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 13 sep 2014 tot zo 28 sep 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
‘Breek uit jezelf’ is de afscheidsexpo van de leerlingen van de 6e lagere graad van de Tekenacademie van Heist-op-den-Berg. De rode draad doorheen hun expo is de verwondering.
CC Zwaneberg i.s.m. Dienst Cultuurbeleid, het Gemeentearchief en Koninklijke Heemkring Die Swane
van za 4 okt 2014 tot di 11 nov 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
In 2014 wordt WOI overal ter wereld herdacht: een trieste maar ook belangrijke 100ste verjaardag. Deze expo vertelt het weinig gekende verhaal van Heist-op-den-Berg tijdens de oorlogsjaren.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 10 okt 2014 tot di 4 nov 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
In de reeks ‘Essentie’ heeft de fotograaf bewust gebruik gemaakt van zeer hoge ISO-waarden die, in combinatie met de aanwezigheid van sneeuw, het landschap en de erin aanwezige elementen terugbrengen tot hun essentie.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 7 nov 2014 tot di 2 dec 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Sociale interactie is de rode draad in Elisa Brenters werk. Met haar beelden onderwerpt zij de omgeving aan een fotografisch onderzoek en tracht zo de toeschouwer binnen te loodsen in haar persoonlijke leefwereld. De fotografe tracht waardevolle ogenblikken vast te leggen; daarbij kiest zij ervoor om alles te registreren met een halfautomatische en analoge kleinbeeldcamera.
Grafiek
CC Zwaneberg i.s.m. Cultuurraad
van za 22 nov 2014 tot vr 19 dec 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Voor het 20ste jaar op rij organiseert de Cultuurraad in samenwerking met Cultuurcentrum Zwaneberg een kunstwedstrijd. Dit jaar staat de discipline ‘Grafiek’ centraal.
FOTOGRAFIECIRCUIT VLAANDEREN
van vr 5 dec 2014 tot di 6 jan 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Blijkbaar vinden veel personen het superleuk of spannend om zich voor imposante monumenten en uitzichten te laten fotograferen. De vraag is: willen ze hun belangrijkheid meten aan het gebouw of geldt de foto als bewijs van die uitstap?
vr 19 dec 2014, 18u , Cultuurcentrum Zwaneberg
expo, surplus
De deelnemers van de expo 'kunstwedstrijd - grafiek' zullen op 19 december prachtige grafische werken uitstallen in hun eigen marktkraampje. Kom de sfeer opsnuiven en misschien stoot je wel op een origineel geschenk voor onder de kerstboom!
Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita
van za 10 jan 2015 tot zo 25 jan 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
Elk jaar stellen de kunstenaars van de Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita hun gevarieerd oeuvre tentoon.
pagina 1 van 3
|
volgende