getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 15 januari 2016 INTERVIEW IN FILMMAGIEVolgens een studie van VAF is CCZ de grootste vertoner van films van alle Vlaamse cultuurcentra.
  • vr 8 januari 2016 ALEX AGNEWDe ticketverkoop voor 'Unfinished Business' start in juni, tijdens onze loting.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

vorige
|
pagina 4 van 5
|
volgende
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 30 jan 2016tot zo 21 feb 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De studenten van de Heistse academie bestuderen en onderzoeken het papier: ze plooien, scheuren, tekenen, schilderen, boetseren … Ze creëren met en op papier en vormen dit alledaags materiaal om tot volwaardige kunstwerken.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 5 feb 2016tot di 8 mrt 2016, Traphal CC Zwaneberg
expo
Als een soort speleoloog verkent Marko van der Steenhoven met zijn groothoekcamera de grotten van de moderne wereld. De inwoners zijn weg, maar hun aanwezigheid is nog tastbaar. De leegte concentreert ons nog meer op de mens die er geleefd heeft. Want een interieur, dat weerspiegelt toch de innerlijke mens, de psyche?
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 11 mrt 2016tot di 12 apr 2016, Traphal CC Zwaneberg
expo
Tomas Bachot brengt journalistieke fotoverhalen over minder belichte onderwerpen, vaak met een persoonlijke insteek. Voor de reeks Obruni verbleef hij zeven weken in Ghana, bij de ouders van zijn vriendin.
van za 26 mrt 2016tot zo 17 apr 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Deze kunstenaars hebben een sterke fascinatie voor architectuur, de constructie van ruimte. Niet louter de fysieke ruimte maar evenzeer de constructie van tijd, de constructie van taal, in relatie tot ruimte…
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 15 apr 2016tot di 3 mei 2016, Traphal CC Zwaneberg
expo
Hendrik Braet heeft niet de creativiteit van een schilder in zijn atelier: hij componeert zijn beelden nooit. Hij vangt en omarmt de realiteit. Hij kadreert zorgvuldig met oog voor het detail en past slechts minimaal beeldbewerking toe. En dat volstaat, want wat hij op straat in Vlaanderen ziet, tart alle verbeelding ...
Thema: Match
CC Zwaneberg i.s.m. Dienst Cultuurbeleid
van za 23 apr 2016tot zo 8 mei 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Twee docenten bieden artistieke begeleiding binnen het werkveld van de amateurkunstenaar, ze werken met hen naar een eindproduct toe dat in de expo tentoongesteld zal worden. Het thema dit jaar is 'Match'
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 6 mei 2016tot di 31 mei 2016, Traphal CC Zwaneberg
expo
Bram Declercq is een 28 jarige fotograaf uit Ruddervoorde die niet van zijn fotografie maar voor zijn fotografie leeft. Al van jongs af aan was hij gefascineerd door beelden. Hij kreeg deze liefde mee van zijn grootvader die 43 jaren lang gepassioneerd fotograaf was: "die oude man met zijn camera fascineerde en ontroerde me – ik leefde tussen zijn beelden".
Etsen, tekeningen, sculpturen, fotografie, video …
Het Zuiden In Zicht i.s.m. Ingrid Verbraeken voor vzw Ter Informatie & Kunstpromotie
van za 14 mei 2016tot zo 5 jun 2016, Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Eric Pina is gefascineerd door mens en omgeving en het vastleggen van momentopnames en focust zich op de mensen in de straat. Drie jaar op rij ontmoetten Belgische en Congolese jongvolwassenen elkaar af en toe in Congo. Ze verdiepten zich in elkaars leefwereld en smeedden banden. Op het einde deelden ze hun ervaringen met lokale kunstenaars die verzamelde toekomstbeelden omzetten in kunstwerken.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 3 jun 2016tot di 21 jun 2016, Traphal CC Zwaneberg
expo
Deze reeks foto’s van Will Gillemot tonen enerzijds de eenvoud en anderzijds het toevallige, ook het bijna abstracte. Deze eigenwijze manier van fotograferen is het visitekaartje van Will.
vorige
|
pagina 4 van 5
|
volgende