getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • di 28 oktober 2014 UNIEK CD-PROJECT IN DE NIEUWE OPNAMESTUDIODeze herfstvakantie zijn we gestart met een uniek cd-project in onze nieuwe opnamestudio.
  • di 30 september 2014 JEUGDRAAD TRAKTEERTOp 19 december komt Radio Guga naar The Boxz!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

vorige
|
pagina 3 van 4
|
volgende
van wo 1 jan 2014 tot di 30 jun 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Dat het in Vlaanderen ontbreekt aan galeries en andere tentoonstellingsplaatsen voor fotografie is een duidelijke lacune. Het Fotografiecircuit Vlaanderen poogt, nu reeds meer dan 20 jaar, hieraan te verhelpen. Vertrekkend in Antwerpen doen de individuele fototentoonstellingen een circuit van 17 Vlaamse culturele centra aan.
CC Zwaneberg i.s.m. Dienst Cultuurbeleid, het Gemeentearchief en Koninklijke Heemkring Die Swane
van za 4 okt 2014 tot di 11 nov 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
In 2014 wordt WOI overal ter wereld herdacht: een trieste maar ook belangrijke 100ste verjaardag. Deze expo vertelt het weinig gekende verhaal van Heist-op-den-Berg tijdens de oorlogsjaren.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 10 okt 2014 tot di 4 nov 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
In de reeks ‘Essentie’ heeft de fotograaf bewust gebruik gemaakt van zeer hoge ISO-waarden die, in combinatie met de aanwezigheid van sneeuw, het landschap en de erin aanwezige elementen terugbrengen tot hun essentie.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 7 nov 2014 tot di 2 dec 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Sociale interactie is de rode draad in Elisa Brenters werk. Met haar beelden onderwerpt zij de omgeving aan een fotografisch onderzoek en tracht zo de toeschouwer binnen te loodsen in haar persoonlijke leefwereld. De fotografe tracht waardevolle ogenblikken vast te leggen; daarbij kiest zij ervoor om alles te registreren met een halfautomatische en analoge kleinbeeldcamera.
Grafiek
CC Zwaneberg i.s.m. Cultuurraad
van za 22 nov 2014 tot vr 19 dec 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Voor het 20ste jaar op rij organiseert de Cultuurraad in samenwerking met Cultuurcentrum Zwaneberg een kunstwedstrijd. Dit jaar staat de discipline ‘Grafiek’ centraal.
Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita
van za 10 jan 2015 tot zo 25 jan 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
Elk jaar stellen de kunstenaars van de Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita hun gevarieerd oeuvre tentoon.
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 31 jan 2015 tot zo 15 feb 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De afdelingen keramiek van de Academie van Lier en van de Academie van Heist-op-den-Berg gaan de uitdaging aan om te communiceren in klei. De persoonlijke interpretatie van een woord wordt omgezet naar een vorm.
Collectief ‘Like’: Ronny Broeckx, Colette Cleeren, Filip Schrooyen en Marie Verdurmen
van za 28 feb 2015 tot zo 15 mrt 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Het collectief ‘Like’ werkt op dezelfde manier als een ‘cadavre exquis’-gedicht. Hun individuele werken volgen elkaar op, zonder dat ze op de hoogte zijn van de delen van de anderen. Deze expo is meer dan de som der delen.
Ken Verhoeven, Denie Put, Bauke Noppen, Vedran Kopljar en Pieter De Clercq
van za 21 mrt 2015 tot zo 12 apr 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Vijf jonge alumni van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen stellen hun nieuwste werken tentoon in deze expo.
van za 18 apr 2015 tot zo 10 mei 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
De drie winnaars van de kunstwedstrijd ‘Kleinsculptuur’ vorig seizoen, Guy Timmerman, Margot Deroose en Eric Vermeire, willen in ‘Doorboord’ hun eigen cocon doorbreken en zo op zoek gaan naar overeenkomsten in hun oeuvre.
vorige
|
pagina 3 van 4
|
volgende