getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 14 november 2014 HEIST HERDENKT 1914-1918Heist ontving vele eregasten op het Herdenkingsconcert WO I van de Kamerfilharmonie Vlaanderen.
  • di 28 oktober 2014 UNIEK CD-PROJECT IN DE NIEUWE OPNAMESTUDIODeze herfstvakantie zijn we gestart met een uniek cd-project in onze nieuwe opnamestudio.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

vorige
|
pagina 3 van 3
van wo 1 jan 2014 tot di 30 jun 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Dat het in Vlaanderen ontbreekt aan galeries en andere tentoonstellingsplaatsen voor fotografie is een duidelijke lacune. Het Fotografiecircuit Vlaanderen poogt, nu reeds meer dan 20 jaar, hieraan te verhelpen. Vertrekkend in Antwerpen doen de individuele fototentoonstellingen een circuit van 17 Vlaamse culturele centra aan.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 7 nov 2014 tot di 2 dec 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Sociale interactie is de rode draad in Elisa Brenters werk. Met haar beelden onderwerpt zij de omgeving aan een fotografisch onderzoek en tracht zo de toeschouwer binnen te loodsen in haar persoonlijke leefwereld. De fotografe tracht waardevolle ogenblikken vast te leggen; daarbij kiest zij ervoor om alles te registreren met een halfautomatische en analoge kleinbeeldcamera.
Grafiek
CC Zwaneberg i.s.m. Cultuurraad
van za 22 nov 2014 tot vr 19 dec 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Voor het 20ste jaar op rij organiseert de Cultuurraad in samenwerking met Cultuurcentrum Zwaneberg een kunstwedstrijd. Dit jaar staat de discipline ‘Grafiek’ centraal.
Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita
van za 10 jan 2015 tot zo 25 jan 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
Elk jaar stellen de kunstenaars van de Zuid-Kempische kunst- en cultuurkring Hnita hun gevarieerd oeuvre tentoon.
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 31 jan 2015 tot zo 15 feb 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De afdelingen keramiek van de Academie van Lier en van de Academie van Heist-op-den-Berg gaan de uitdaging aan om te communiceren in klei. De persoonlijke interpretatie van een woord wordt omgezet naar een vorm.
Collectief ‘Like’: Ronny Broeckx, Colette Cleeren, Filip Schrooyen en Marie Verdurmen
van za 28 feb 2015 tot zo 15 mrt 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Het collectief ‘Like’ werkt op dezelfde manier als een ‘cadavre exquis’-gedicht. Hun individuele werken volgen elkaar op, zonder dat ze op de hoogte zijn van de delen van de anderen. Deze expo is meer dan de som der delen.
Ken Verhoeven, Denie Put, Bauke Noppen, Vedran Kopljar en Pieter De Clercq
van za 21 mrt 2015 tot zo 12 apr 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Vijf jonge alumni van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen stellen hun nieuwste werken tentoon in deze expo.
van za 18 apr 2015 tot zo 10 mei 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
De drie winnaars van de kunstwedstrijd ‘Kleinsculptuur’ vorig seizoen, Guy Timmerman, Margot Deroose en Eric Vermeire, willen in ‘Doorboord’ hun eigen cocon doorbreken en zo op zoek gaan naar overeenkomsten in hun oeuvre.
van do 14 mei 2015 tot zo 7 jun 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
Wekelijks werken 16 kunstenaars met een verstandelijke beperking aan hun eigen oeuvre in ‘Studio Borgerstein’. Vaak zijn deze werken ontroerend eerlijk, omdat de kunstenaars grenzeloos spontaan te werk gaan. Deze expo toont een selectie van hun meest recente werk.
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van vr 12 jun 2015 tot zo 28 jun 2015 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De grote overzichtstentoonstelling met de eindresultaten van de leerlingen van de tekenacademie stopt onder andere ook in de exporuimte van CC Zwaneberg. De ideale kennismaking met kunde, kunst, passie en sociale gedrevenheid …
vorige
|
pagina 3 van 3