getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

expo

vorige
|
pagina 3 van 3
van wo 1 jan 2014 tot do 1 jan 2015 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Dat het in Vlaanderen ontbreekt aan galeries en andere tentoonstellingsplaatsen voor fotografie is een duidelijke lacune. Het Fotografiecircuit Vlaanderen poogt, nu reeds meer dan 20 jaar, hieraan te verhelpen. Vertrekkend in Antwerpen doen de individuele fototentoonstellingen een circuit van 17 Vlaamse culturele centra aan.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 4 apr 2014 tot di 6 mei 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
'Arnica' is tot stand gekomen door de persoonlijke interesse van de fotograaf in de geschiedenis van West-Vlaanderen. Hierin spelen zowel WOI als WOII een belangrijke rol. Over een grote oppervlakte zijn er nog voorwerpen, personen, gebeurtenissen of sculpturen te vinden die ons herinneren aan deze tragische periodes.
Een samenwerking met het M HKA
CC Zwaneberg i.s.m. Dienst Cultuurbeleid en de Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 26 apr 2014 tot zo 4 mei 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
In 2014 vieren we de Week van de Amateurkunsten van vrijdag 26 april tot en met zondag 4 mei. Het thema voor deze editie is ‘De Groote Kunst’. Tijdens de WAK krijgt lokaal talent de kans om tentoon te stellen, maar werken we ook samen met het M HKA en krijgen we 4 topwerken in bruikleen, waaronder werk van Luc Tuymans en Francis Alÿs. De lokale kunstenaars laten zich inspireren door deze werken.
8ste kinderdansfestival
Dansschool Bolero vzw
do 1 mei 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, dans, expo
Onze jongste dansers tonen het beste van zichzelf in verschillende dansstijlen: van elegant klassiek ballet via stijlvolle moderne dans tot opzwepende hiphop.
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 9 mei 2014 tot di 3 jun 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Af en toe komt de geruchtenmolen op gang. Er is wat fout met wat we eten. Dioxinecrisis in de kippenindustrie, paardenvlees in de lasagne en de balletjes van Ikea. Hoe kan de burger nu nog weten wat hij op zijn bord krijgt? Een toch wel pertinente vraag die Jean Marie Piron het idee bezorgde een fotoreeks te creëren rond voedsel, die hij de welluidende titel ‘FOOD’ meegaf.
Tom Liekens en Stefan Serneels
van zo 11 mei 2014 tot ma 9 jun 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo
In de tentoonstelling 'Das Boot' wordt het zeer uiteenlopende werk van Tom Liekens en Stefan Serneels, die beiden hun roots in Heist-op-den-Berg hebben, met elkaar geconfronteerd. De grote kleurrijke, volle schilderijen van Liekens contrasteren met de meer ingetogen zwarte inkttekeningen van Serneels.
wo 28 mei 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, kids, educatief, expo, film, surplus
Op woensdag 28 mei presenteren wij het nieuwe aanbod voor volgend seizoen. Vanaf september ben je bij CC Zwaneberg immers weer aan het juiste adres voor binnen- en buitenlandse topartiesten! We geven je een voorsmaakje van wat je in 2014-2015 kan verwachten aan de hand van mini-optredens en muziek- & beeldfragmenten. Elke programmator zal eveneens kort enkele voorstellingen toelichten.
reserveer tickets
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 6 jun 2014 tot di 24 jun 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
Agnes Baeten studeerde af als leerkracht plastische opvoeding. Haar fascinatie voor waarnemingstekenen en hyperrealisme verklaren haar overstap naar fotografie. Hierbij kiest ze niet voor technische perfectie maar wel voor het weergeven van intimiteit, emotie en sfeer van het leven 360° rondom haar. Objecten en situaties die iedereen herkent, ontroeren door hun eenvoud en gevoeligheid.
Eindejaars Tentoonstelling
Gemeentelijke Academie voor Beeldende en Toegepaste Kunsten Heist-op-den-Berg
van za 14 jun 2014 tot zo 29 jun 2014 , Exporuimte CC Zwaneberg
expo, gasten
De eindwerken van onze uitkomende studenten worden op diverse locaties in Heist-op-den-Berg getoond, de tentoonstellingsruimte van CC Zwaneberg steekt alvast de spits af. Een mooiere waardering dan jullie bezoek aan deze eindresultaten bestaat er ons inziens niet!
Fotografiecircuit Vlaanderen
van vr 27 jun 2014 tot di 2 sep 2014 , Traphal CC Zwaneberg
expo
De reeks ‘Waterdragers’ is ontstaan vanuit een combinatie van verschillende factoren. Eerst was er de groeiende interesse voor architectuurfotografie, later de kennismaking met het fotografische werk van Bernd en Hilla Becher. Nadien voegde zich daar nog een ander element aan toe; de onvoorstelbare wijze waarop mensen stromend water als vanzelfsprekend ervaren.
vorige
|
pagina 3 van 3