getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 21 mei 2015 PINKSTERMAANDAGOp maandag 25 mei 2015 is CC Zwaneberg gesloten.
  • ma 27 april 2015 EXTRA GAST BIJ 'HELDEN VAN HIE'De LSP BAND brengt nog een special guest mee: Paul Michiels; een echte 'held van hie'.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

educatief

vorige
|
pagina 8 van 8

Hier vind je een overzicht van ons educatief aanbod : cursussen, workshops, uitstappen, lezingen, omkaderende activiteiten, ...

Ontdek ons aanbod en blader gerust eens door onderstaande brochure.

wo 27 mei 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, kids, educatief, expo, film, surplus
Op woensdag 27 mei 2015 om 20u presenteert Cultuurcentrum Zwaneberg in de schouwburg het nieuwe aanbod voor volgend seizoen. We geven je een voorsmaakje van wat je in 2015-2016 kan verwachten aan de hand van mini-optredens en muziek- & beeldfragmenten. Wie naar de seizoensvoorstelling komt, krijgt de nieuwe seizoensbrochure ook meteen mee naar huis. Inschrijven is gratis, maar verplicht!
volzet
Feedback op je werk - voor beeldend kunstenaars
CC Zwaneberg i.s.m. KUNSTWERKT
za 26 sep 2015, 14u , Café Vélodroom CC Zwaneberg
educatief, volwassenen
Ben je bezig met tekenen, schilderen, beeldhouwen, grafiek of keramiek? Zou je het fijn vinden om individueel feedback te krijgen? Docenten en professionele kunstenaars bespreken samen met jou je beeldend proces, onderwerp en materiaalkeuze. Je krijgt op een opbouwende en positieve manier tips aangereikt en je kijkt opnieuw met een frisse blik naar je werk.
Feedbackmoment voor fotografen
CC Zwaneberg i.s.m. Centrum voor Beeldexpressie
za 26 sep 2015, 14u , Cursusruimte CC Zwaneberg
educatief, volwassenen
Je hebt een hart voor fotografie en je zou jouw werk graag tonen aan experts voor feedback? Dan is ARENA de geknipte gelegenheid! Jij kan op jouw beurt foto’s van de andere deelnemers bekijken, interessante contacten leggen en je netwerk uitbreiden. ARENA is bovendien volledig gratis en voor iedereen toegankelijk. Het niveau van jouw werk speelt geen rol.
vorige
|
pagina 8 van 8