getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 28 maart 2014 BACKSTAGE BIJ HERMAN VAN VEENOp donderdag 27 maart was de Nederlandse cabaretier Herman Van Veen te gast in CC Zwaneberg...
  • vr 29 november 2013 ROEL VERNIERS PRIJS'Zwarte Woud Forever' van Suzanne Grotenhuis won dit jaar de Roel Verniers Prijs.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

podium

vorige
|
pagina 16 van 18
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle podiumvoorstellingen, zowel in eigen organisatie als aangeboden door derden. Verfijn je keuze naar genre via bovenstaande knop. Ontdek ons aanbod!

Opzwepende volksmuziek uit het zuiden van Italië
do 24 apr 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, wereldmuziek/jazz
Salento, de hak van de Italiaanse laars, is de bron van een diepe muzikale traditie die recent van een behoorlijk pittige revival geniet. Canzoniere Grecanico Salentino is de belangrijkste kracht in deze muzikale herleving. Met de draagkracht van de energieke pizzica pizzica, de tederheid van liederen over liefde en verlangen, en de ‘festa’ als uitbundigheid.
reserveer tickets
Door de leerlingen van het 6de jaar
Vrije basisschool Heist centrum
van vr 25 apr 2014 tot za 26 apr 2014 , Polyvalente zaal CC Zwaneberg
podium, theater, gasten
Professor Barabas is jarig en hij geeft een groot feest waar vele andere stripfiguren hun opwachting zullen maken: Suske en Wiske, Jommeke en Filiberke, Annemieke en Rosemarieke,…. Professor Gobelijn is er natuurlijk ook bij. Onhandig als hij is, zorgt hij natuurlijk voor brokken in het laboratorium van Barabas: hij morst wat drank over het bedieningspaneel van de teletijdmachine.
De legende van Mexico 86 in een nieuw jasje!
vr 25 apr 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, woord
'Met De Ogen Dicht' gaat over een turbulent verhaal, met ups en downs, met veel anekdotes en nooit vertelde verhalen. Dat alles is in een theatershow gegoten met een centrale rol voor strafschopnemer Leo Van der Elst en sportjournalist Ruben Van Gucht. Het publiek wordt meegenomen op een rollercoaster van emoties, gaande van euforie tot humor en van verdriet tot hoop.
reserveer tickets
Beethoven 4
za 26 apr 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek
Pianist Liebrecht Vanbeckevoort waagt zich samen met de Belgische Kamerfilharmonie aan een integrale uitvoering van de pianoconcerto’s van Beethoven. In Heist-op-den-Berg brengen ze drie werken die Beethoven in nauw verband met elkaar schreef: zijn vierde Pianoconcerto, zijn zesde Symfonie en zijn Ouverture ‘Coriolan’.
reserveer tickets
Slotconcert
vzw smART to SiNG
zo 27 apr 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Dankzij het succes van vorige smART to SiNG projecten in CC Zwaneberg, start in februari 2014 een nieuw project! Dankzij de enthousiaste professionele begeleiding en een oefen-CD voor thuis, sta je na amper 6 repetities te schitteren op het podium van CC Zwaneberg tijdens een uniek slotconcert!
reserveer tickets
8ste kinderdansfestival
Dansschool Bolero vzw
do 1 mei 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, dans, expo
Onze jongste dansers tonen het beste van zichzelf in verschillende dansstijlen: van elegant klassiek ballet via stijlvolle moderne dans tot opzwepende hiphop.
Symfonische Jeugdorkest van de Academie o.l.v. Dirk Gabriels & Harmonieorkest o.l.v. Liesbet Janssens
Gemeentelijke Academie voor Muziek-Woord-Dans i.s.m. CC Zwaneberg
vr 2 mei 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek
De twee grootste orkesten van de Gemeentelijke Academie voor Muziek-Woord-Dans slaan nogmaals de handen in elkaar voor een spectaculair dubbelconcert. Deze keer hebben ze aandacht voor de Franse componisten tijdens de Belle Epoque en het interbellum.
reserveer tickets
Alice
Gemeentelijke Academie voor Muziek-Woord-Dans
za 3 mei 2014 , Polyvalente zaal CC Zwaneberg
podium, woord, gasten
In 2012 speelden de leerlingen van de Woordafdeling het prachtige 'Erik of het kleine insectenboek' naar een verhaal van Godfried Bomans. Dit seizoen nemen ze ons weer mee in een fantasierijk avonturenverhaal: 'Alice'.
Kleinkunsteiland - Humor was nooit ver weg…
Garifuna vzw
za 3 mei 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Twee vrouwen, twee mannen, alle vier met een onweerstaanbaar charisma, staan opnieuw te trappelen om u mee te slepen met parels van vroeger en nu. Hun eigenzinnige en geestige interpretaties laten niemand onberoerd. Met als thema ‘humor in de kleinkunst’ zullen songs van Toon Hermans, De Nieuwe Snaar, Kommil Foo, Wim Sonneveld enz. zeker de revue passeren.
reserveer tickets
Toon Fret en Veronika Iltchenko
zo 4 mei 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek, DAGprogramma
Dit programma met Veronika Iltchenko (piano) en Toon Fret (fluit) schetst een tijdsbeeld van Parijs tijdens de Belle Epoque, een boeiende periode die werd afgesloten door WO I. Virtuoze en verleidelijke muziek voor fluit en piano van Debussy, Gaubert, Fauré, en twee van zijn leerlingen, Enescu en Koechlin, evoceren een onbezorgde tijd van harmonie en elegantie.
reserveer tickets
vorige
|
pagina 16 van 18
|
volgende