getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 14 november 2014 HEIST HERDENKT 1914-1918Heist ontving vele eregasten op het Herdenkingsconcert WO I van de Kamerfilharmonie Vlaanderen.
  • di 28 oktober 2014 UNIEK CD-PROJECT IN DE NIEUWE OPNAMESTUDIODeze herfstvakantie zijn we gestart met een uniek cd-project in onze nieuwe opnamestudio.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

podium

vorige
|
pagina 6 van 17
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle podiumvoorstellingen, zowel in eigen organisatie als aangeboden door derden. Verfijn je keuze naar genre via bovenstaande knop. Ontdek ons aanbod!

Staminee De Living i.s.m. CC Zwaneberg
van di 23 sep 2014 tot di 26 mei 2015 , Staminee De Living
podium, humor, surplus
De voorbije jaren groeide Comedy in De Living uit tot een vaste waarde. De intieme setting van comedy in De Living was meteen ook ons nadeel: steeds meer mensen bleven zonder kaartjes achter. Maar ... tijdens ons 6de seizoen worden alle voorstellingen gedubbeld! Twee data, zelfde programma, ander publiek. We kijken uit naar jullie aanwezigheid en enthousiaste inbreng.
van za 18 okt 2014 tot vr 29 mei 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium, muziek, surplus
Met ‘The Boxz’ willen we sinds 2007 een plaats geven aan Pop- en Rockmuziek binnen het reguliere programma van Cultuurcentrum Zwaneberg. Hiervoor wordt de polyvalente zaal van CC Zwaneberg omgevormd tot een echte ‘Black Box’, een rockclub pur sang. Een plaats voor pop, rock, hiphop, … maar ook voor de nieuwere en nieuwste muziektrends.
Wachten op Sinterklaas
za 22 nov 2014 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, theater, kids
De broertjes Roel en Koen Swanenberg wachten samen met hun opa op de komst van de Sint. Wachten is voor opa geen probleem (of toch wel?), maar Roel en Koen vinden dat best wel moeilijk, want wachten gaat al gauw vervelen. Zou Sinterklaas wel komen? ‘Wachten op Sinterklaas’ is een mengeling van stand-up, poppenspel, zang, theater en een klein beetje dans.
Requiem - G. Fauré & Klarinetconcerto - W.A. Mozart
Sinfonia Heist vzw en Gemeentelijke Academie voor Muziek-Woord-Dans i.s.m. CC Zwaneberg
za 22 nov 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek
De Heistse concertvereniging Sinfonia Heist vzw en de Heistse Academie voor Muziek-Woord-Dans, in nauwe samenwerking met CC Zwaneberg, brengen met dit concert een hommage aan de slachtoffers van ‘Den Grooten Oorlog’ 1914-1918. Hilde Goedgezelschap geeft een woordje uitleg over de gespeelde werken bij aanvang van de voorstelling.
reserveer tickets
Inside 2014 Tour
zo 23 nov 2014, 20u30 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium
Kwaliteit kost tijd. In het geval van Joost Zweegers (Novastar) vier tot vijf jaar, de tijd die hij nodig heeft voor ieder album. Met grootse refreinen maar kleine emoties is dit een album dat een gloedvolle, bijna broeierige sfeer ademt. Gloedvol? Laat dat nou kenmerkend zijn voor Joosts optredens, waar naast veel nieuw repertoire ongetwijfeld klassieke Novastar-songs voorbij komen.
reserveer tickets
Carry`s Cowboy Conference
ma 24 nov 2014, 14u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor, DAGprogramma
Carry Goossens is al jaren een gerenommeerd acteur. Met de ‘Cowboy Conference’ brengt Carry een lichtvoetige vertelling over iemand die al jaren een cowboy wilt zijn. Hij blikt terug op zijn jeugdjaren en zoekt naar de oorsprong van zijn liefde voor de westernsfeer en het cowboyleven. Johnny Cash, Bobbejaan Schoepen … al zijn muzikale helden passeren de revue.
reserveer tickets
AUGUSTUS, ergens op de vlakte
wo 26 nov 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater
‘August: Osage County’ van de Amerikaan Tracy Letts won in 2008 de befaamde Pulitzerprijs. Samen met KVS en NTGent zet Olympique Dramatique dit fantastische acteursstuk naar zijn hand. Met een stevige cast met o.a. Els Dottermans, Mieke De Groote, Sofie Decleir, Gilda De Bal, Mieke Verdin, Frank Focketyn, Willy Thomas, Johan Van Assche, Geert Van Rampelberg, Ben Segers, Nona Buhrs.
uitverkocht
Man van de wereld - Première
van do 27 nov 2014 tot vr 28 nov 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor
In ‘Man van de wereld’ neemt Steven Goegebeur je mee op een duizelingwekkende trip langsheen de vakanties van zijn leven, met badende bomma’s, instortende hotels, vakantieliefdes met snorren, griezelige scoutskampen en sadistische Duitse dokters. Voorwaar een reis die je nog lang zal bijblijven!
VLAMO vzw
van za 29 nov 2014 tot zo 30 nov 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Op 29 en 30 november vindt het jaarlijks Brassbandkampioenschap plaats. Voor de 36ste keer, sinds het bestaan van het kampioenschap, zullen verschillende brassbands het beste van zichzelf geven en een gooi doen naar de kampioenstitel in hun afdeling. De winnaar van de kampioensafdeling mag ons land vertegenwoordigen op het Europees Brassbandkampioenschap 2015 in Freiburg (Duitsland).
Rosas danst Rosas
wo 3 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, dans
In ‘Rosas danst Rosas’ wordt de repetitiviteit in muziek en beweging, aangezet in Fase, verder ontwikkeld. De muziek van Thierry De Mey en Peter Vermeersch ontstond gelijktijdig en in wisselwerking met de choreografie. ‘Rosas danst Rosas’ is: 4 danseressen met een grote onderlinge verstandhouding, vijf hoofdstukken vol intense lichamelijke energie.
reserveer tickets
vorige
|
pagina 6 van 17
|
volgende