getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 26 maart 2015 CC ZWANEBERG TIJDELIJK MOEILIJK BEREIKBAAR VIA EMAILCC Zwaneberg tijdelijk moeilijk bereikbaar via E-mail omwille van een algemene stroompanne.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

podium

vorige
|
pagina 13 van 18
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle podiumvoorstellingen, zowel in eigen organisatie als aangeboden door derden. Verfijn je keuze naar genre via bovenstaande knop. Ontdek ons aanbod!

Staminee De Living i.s.m. CC Zwaneberg
van di 23 sep 2014 tot di 26 mei 2015 , Staminee De Living
podium, humor, surplus
De voorbije jaren groeide Comedy in De Living uit tot een vaste waarde. De intieme setting van comedy in De Living was meteen ook ons nadeel: steeds meer mensen bleven zonder kaartjes achter. Maar ... tijdens ons 6de seizoen worden alle voorstellingen gedubbeld! Twee data, zelfde programma, ander publiek. We kijken uit naar jullie aanwezigheid en enthousiaste inbreng.
van za 18 okt 2014 tot vr 29 mei 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium, muziek, surplus
Met ‘The Boxz’ willen we sinds 2007 een plaats geven aan Pop- en Rockmuziek binnen het reguliere programma van Cultuurcentrum Zwaneberg. Hiervoor wordt de polyvalente zaal van CC Zwaneberg omgevormd tot een echte ‘Black Box’, een rockclub pur sang. Een plaats voor pop, rock, hiphop, … maar ook voor de nieuwere en nieuwste muziektrends.
Marimba Origin
do 2 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek
De klank van een strijkkwartet of barokensemble is alom gekend, maar de marimba klinkt net dat ietsje meer exotisch. ‘Marimba Origin’ opent met de beroemde ‘Vier Jaargetijden’ van Vivaldi. Al reizend doorheen Afrika en Latijns-Amerika beleven het publiek én ensemble vervolgens samen de geboorte van de marimba.
reserveer tickets
Jongen toch
vr 3 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor
Raf Walschaerts over leven, liefde en andere trivialiteiten! Hij vertelt deze keer ZIJN versie van de feiten. Schaamteloos gekleurd door zijn eigen bril, dat wel. Met oogkleppen om u tegen te zeggen, dat ook. Lachwekkend, pathetisch en grotesk, dat zeker, maar wél uit het hart gegrepen. Jongen toch (een persoonlijk relaas van een persoonlijk leven).
reserveer tickets
Rheinische
cc ‘t Schaliken
vr 3 apr 2015, 20u , Cultuurcentrum 't Schaliken
podium, klassiek
Frascati Symphonic biedt jonge musici en solisten orkest- en podiumervaring aan via kwaliteitsvolle pedagogische orkestprojecten. Deze beloftevolle talenten worden gecoacht door een vaste kern van professionele musici: het Collegium Frascati. Elk concert wordt uitgevoerd door het Collegium Frascati, samen met de jongere talenten.
reserveer tickets
Paasconcerten
KKF De Eendracht vzw Itegem
van za 4 apr 2015 tot zo 5 apr 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
De Koninklijke Fanfare de Eendracht uit Itegem brengt naar jaarlijkse gewoonte een bezoek aan CC Zwaneberg. Al meer dan 170 jaar brengt de fanfare De Eendracht muziek voor wie het horen wil. De jaarlijkse concerten tijdens het paasweekend zijn zoals steeds een aanrader voor jong en oud. Met een mix van hedendaagse en klassieke muziek is er voor ieder wat wils.
Solistenconcert met Zoltan Kiss
Brass Band Heist
ma 6 apr 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Brass Band Heist o.l.v. Bert Van Thienen nodigt je van harte uit op hun jaarlijks solistenconcert op 6 april 2015. Elk jaar gaat de band de confrontatie aan met een topsolist. De naam moeten ze bij het ter perse gaan nog onthouden, maar er wordt hard gewerkt om een topper(s) binnen te halen. Volg hen daarom op www.brassbandheist.be zodat je als eerste op de hoogte bent van wie je mag verwachten.
reserveer tickets
Poupette in Bruxelles - naar ‘Deesje’ van Joke Van Leeuwen
ma 6 apr 2015, 15u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, muziek, theater, kids
Theater FroeFroe en Theatre 4Mains brengen met ‘Deesje’ een bewerking van het bekroonde boek van Joke van Leeuwen. Spitant poppentheater vol onverwachte stadsbewoners, wars van vooroordelen, vol humor en een veeltalige ‘joie de vivre’!
laatste tickets
Uitgezonderd Theater!
Banann bvba
vr 10 apr 2015, 20u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, gasten
De eigenzinnige hoofdinspecteur Van In (Herbert Flack) komt direct in actie nadat vlak voor je neus een heuse moord is gepleegd! De schok bij het publiek en de theatermedewerkers is groot, maar een aantal van deze medewerkers weet meer ... en jij misschien ook? Na de succesvolle boeken en de populaire VTM-reeks komen de bekende personages van Pieter Aspe voor het eerst tot leven in het theater.
reserveer tickets
Anja (hartje) Ninja - 35 singles en een b-kant
za 11 apr 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
pop & rock, podium
Gorki bestaat 25 jaar en dat moet in stijl gevierd worden! De Gorki-leden laten het publiek genieten van een selecte keuze uit hun repertoire van 35 singles en een b-kant; voor de gelegenheid eventueel aangevuld met enkele minder gekende parels zoals ‘Ooit was ik een soldaat’, ‘Sirenen’ …
afgelast
vorige
|
pagina 13 van 18
|
volgende