getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • ma 19 januari 2015 'DE BOXTROLLEN - 3D'CC Zwaneberg zou iedereen die op 18/1 naar 'De Boxtrollen - 3D' kwam kijken graag contacteren.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

podium

vorige
|
pagina 9 van 17
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle podiumvoorstellingen, zowel in eigen organisatie als aangeboden door derden. Verfijn je keuze naar genre via bovenstaande knop. Ontdek ons aanbod!

Staminee De Living i.s.m. CC Zwaneberg
van di 23 sep 2014 tot di 26 mei 2015 , Staminee De Living
podium, humor, surplus
De voorbije jaren groeide Comedy in De Living uit tot een vaste waarde. De intieme setting van comedy in De Living was meteen ook ons nadeel: steeds meer mensen bleven zonder kaartjes achter. Maar ... tijdens ons 6de seizoen worden alle voorstellingen gedubbeld! Twee data, zelfde programma, ander publiek. We kijken uit naar jullie aanwezigheid en enthousiaste inbreng.
van za 18 okt 2014 tot vr 29 mei 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium, muziek, surplus
Met ‘The Boxz’ willen we sinds 2007 een plaats geven aan Pop- en Rockmuziek binnen het reguliere programma van Cultuurcentrum Zwaneberg. Hiervoor wordt de polyvalente zaal van CC Zwaneberg omgevormd tot een echte ‘Black Box’, een rockclub pur sang. Een plaats voor pop, rock, hiphop, … maar ook voor de nieuwere en nieuwste muziektrends.
Op de purp’ren Hei
Vlaams Muziek Theater
van za 24 jan 2015 tot za 14 feb 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
muziektheater, podium, gasten
Voor het eerst in hun bestaan programmeert het VMT de succesrijkste Vlaamse operette: ‘Op de purp’ren Hei’ van Armand Preud’homme. Met bekende melodieën zoals ‘In de stille Kempen’, ‘de autocar’, ‘ons dorpke’, ‘Kempenvolk’, ‘een zoen’, enz. Mooie melodieën waarin de eenvoud van de Kempen en de liefde voor de heimat beklemtoond worden.
What the body does not remember (live)
do 5 feb 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, dans
‘What the body does not remember’ (1987) sloeg de toenmalige danswereld met verstomming. Sinds 2013 is de voorstelling met een nieuwe cast opnieuw op tournee over de hele wereld. Vandekeybus’ eerste choreografie balanceert op de messcherpe grens van aantrekken en afstoten. De muziek van Peter Vermeersch en Thierry De Mey wordt live uitgevoerd door het Brussels hedendaags muziekensemble Ictus.
reserveer tickets
Ramkoers
za 7 feb 2015, 20u30 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, humor
Marco Roelofs, de voormalig frontman van punkband de Heideroosjes, verruilde de rockpodia voor het pluche van het theater. ‘Ramkoers’ bevat scherpe analyses, absurde anekdotes, liefdevolle gedichten en af en toe een klein liedje. Over een man die wanhopig probeert mee te doen aan de participatiemaatschappij, maar zichzelf steeds opnieuw in de nesten werkt.
reserveer tickets
Heimat
do 12 feb 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, DAGprogramma
Vier theatermakers verbleven een week in een bejaardentehuis, trokken nadien naar hun eigen ouders en grootouders om hen alles te vragen over wat het leven is en hoe het geleefd dient te worden. In ‘Heimat’ geven zij hun antwoord op de antwoorden die ze kregen, en stuiten ze op nieuwe vragen. Met Freek Vielen, Rebekka de Wit, Tom Struyf, Suzanne Grotenhuis (Zwarte Woud Forever) en Harald Austbø.
AH HA
CC de Werft
do 12 feb 2015, 20u15 , Cultuurcentrum de Werft
podium, dans
Wat doet het lichaam als het lacht? Het levert zich over. Aanvankelijk, met de glimlach, zal het zich ontspannen voelen, maar gaandeweg verliest het alle controle. De bulderlach duwt het lichaam tot ver over zijn grenzen. Het kan monsterlijk worden, en als je er van op afstand naar kijkt, ook schoonheid oproepen. Melancholie is dan nooit ver weg.
reserveer tickets
vr 13 feb 2015, 20u , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium
Met 12 beginnende bands kropen we de spiksplinternieuwe opnamestudio ‘The Boxz’ in CC Zwaneberg in. Zij kregen de kans om een eigen nummer op te nemen. Op vrijdag 13 februari 2015 stellen we met trots de cd ‘Twelve in the Boxz’ voor. Kom naar de cd-voorstelling met live optredens van de bands en ontvang een gratis cd!
reserveer tickets
Stabat Mater met Roel Dieltiens (cello) en Robin Johannsen (sopraan)
zo 15 feb 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek
B’Rock richt de schijnwerpers op Boccherini, een Italiaanse componist en cellovirtuoos die lang werd overschaduwd door zijn collega’s Mozart en Haydn. Cellist Roel Dieltiens waagt zich aan zijn halsbrekende virtuositeit en zangerige expressie. Solistische bravoure maakt plaats voor intimiteit in het ‘Stabat Mater’. Sopraan Robin Johannsen kruipt in de huid van de treurende Maria bij het kruis.
reserveer tickets
Piekepolder op Stelten
Banann bvba & VTMKzoom
ma 16 feb 2015, 14u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids, gasten
Dit seizoen komt Brandweerman Sam, bekend van tv, naar het theater met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.
reserveer tickets
vorige
|
pagina 9 van 17
|
volgende