getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 11 september 2014 CCZ GESLOTEN OP 18 SEPTEMBEROp 18 september zijn alle gemeentediensten uitzonderlijk gesloten.
  • wo 3 september 2014 NIEUWE CONCERTEN THE BOXZNovastar & The Scabs komen dit seizoen langs in The Boxz.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

podium

vorige
|
pagina 2 van 16
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle podiumvoorstellingen, zowel in eigen organisatie als aangeboden door derden. Verfijn je keuze naar genre via bovenstaande knop. Ontdek ons aanbod!

Staminee De Living i.s.m. CC Zwaneberg
van di 23 sep 2014 tot di 26 mei 2015 , Staminee De Living
podium, humor, surplus
De voorbije jaren groeide Comedy in De Living uit tot een vaste waarde. De intieme setting van comedy in De Living was meteen ook ons nadeel: steeds meer mensen bleven zonder kaartjes achter. Maar ... tijdens ons 6de seizoen worden alle voorstellingen gedubbeld! Twee data, zelfde programma, ander publiek. We kijken uit naar jullie aanwezigheid en enthousiaste inbreng.
Amortale
van do 25 sep 2014 tot zo 28 sep 2014 , Grasplein achter bibliotheek
podium, circus/spektakel
In deze voorstelling krijgt het kleine marionettentheater uit ‘Fili’ een nieuw leven. ‘Amortale’ is een symbiose van tragedie en clownerie, opera en marionettenspel, slapstick en melancholie, van circus en eenvoud.
Vinyl and me
van vr 26 sep 2014 tot zo 28 sep 2014 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
muziektheater, podium, humor, gasten
Na de successen van afgelopen jaren zijn ze er dit jaar ook weer bij met humor, dans, zang en nog veel meer van de bovenste plank. Hun nieuwe revue is om van te smullen. Jou gebracht door topartiesten uit de 4 windstreken, want oost west, ‘Vinyl and me’ is the best! Kom kijken en laat je meevoeren door de wervelende choreografieën, de glitter en de glamour en de pracht en de praal.
Mile(s)tones, een interactieve reis door het universum van Miles Davis
za 27 sep 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, kids
In ‘Mile(s)tones’ beleef je de fantastische mogelijkheden van de improvisatiemuziek aan de hand van de composities van Miles Davis. Zijn avontuurlijke manier van muziek maken is het vertrekpunt van de voorstelling. Luisteren, kijken en zelf muziek spelen, alles kan en mag in deze muziekvoorstelling!
Primitive
za 27 sep 2014, 19u , Provinciaal Groendomein Prinsenpark
podium, dans
In 'Primitive' experimenteert Claire Croizé met een meer open en flexibele vorm dan ze gewoonlijk gebruikt. Croizé wil het theater verlaten en gebruik maken van natuurlijke omstandigheden. Zo wordt het dansende lichaam op een ongebruikelijke locatie gezet (Prinsenpark te Retie) en wordt er een intieme en dichte relatie met het publiek gecreëerd.
reserveer tickets
Wunderkammer
zo 28 sep 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, circus/spektakel, dans
Na hun succesvolle doortocht met ‘C!rca’ verwelkomt CC Zwaneberg het Australische gezelschap Circa nu met hun nieuwe show ‘Wunderkammer’. Vertrouwde ingrediënten als circusacrobatiek, turndisciplines als ringzwaaien en hedendaagse dans worden daarin geplaatst in de wereld van het Angelsaksische cabaret, van vaudeville en zinnenprikkelende burlesque.
reserveer tickets
Cocktails – hedendaags cabaret voor 5 dansers
CC De Werft
wo 1 okt 2014, 20u15 , Cultuurcentrum de Werft
podium, dans
Thierry Smits keert terug naar een vorm die nauwer aanleunt bij performance - intiem en excentriek, ludiek en verwarrend. In een aaneenschakeling van ongeveer 10 korte stukjes van telkens 5 tot 10 minuten, voor 1, 2 of 3 dansers, brengt ‘Cocktails’ een hedendaags cabaret, met alle daarbij horen clichés en extravagant geschminkte creaturen!
reserveer tickets
Folk Songs
vr 3 okt 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek
In 1964 schreef L. Berio zijn ‘Folk Songs’: een cyclus van 11 liederen, deels bestaande volksliederen die in een eigentijds jasje gestoken werden, deels nieuwe composities, geïnspireerd op volksmuziek uit Sardinië, Armenië, de VS ... Een 7-koppig ensemble becommentarieert de melodie van de mezzosopraan. Vlaams Sinfonietta trekt dit idee open naar de multiculturele realiteit van onze samenleving.
reserveer tickets
Ladies, ladies, ladies!
za 4 okt 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
pop & rock, podium
Met Hannelore Bedert en Nele Van den Broeck krijg je een avond vol muziek van twee topvrouwen! Hannelore brengt met een XL bezetting, die voorheen enkel nog maar in de AB stond, haar derde album ‘Iets dat niet komt’. Nele presenteert samen met haar ‘all female band’ hun debuutalbum ‘It’s my party’. Je kent haar van Iedereen Beroemd en van haar hit ‘Beyoncé’. Het zal een muzikaal feest worden!
reserveer tickets
‘k Heb Het Aan Mijne Rekker
zo 5 okt 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, DAGprogramma
Een blijspel van Ruud De Ridder met Sven De Ridder, Anke Frédérick, Ann Van Mechelen en Brik Van Dyck. Arthur verhuurt twee appartementen, aan zijn goeie vriend Remi en aan zijn goeie vriendin Manou. Als Manou haar diepste geheim aan hem vertelt en Arthur plots ook met een verrassing van formaat verschijnt, weet Remi het helemaal niet meer en heeft hij het ‘aan zijne rekker’.
reserveer tickets
vorige
|
pagina 2 van 16
|
volgende