getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • do 21 mei 2015 PINKSTERMAANDAGOp maandag 25 mei 2015 is CC Zwaneberg gesloten.
  • ma 27 april 2015 EXTRA GAST BIJ 'HELDEN VAN HIE'De LSP BAND brengt nog een special guest mee: Paul Michiels; een echte 'held van hie'.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

podium

vorige
|
pagina 17 van 18
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle podiumvoorstellingen, zowel in eigen organisatie als aangeboden door derden. Verfijn je keuze naar genre via bovenstaande knop. Ontdek ons aanbod!

Staminee De Living i.s.m. CC Zwaneberg
van di 23 sep 2014 tot di 26 mei 2015 , Staminee De Living
podium, humor, surplus
De voorbije jaren groeide Comedy in De Living uit tot een vaste waarde. De intieme setting van comedy in De Living was meteen ook ons nadeel: steeds meer mensen bleven zonder kaartjes achter. Maar ... tijdens ons 6de seizoen worden alle voorstellingen gedubbeld! Twee data, zelfde programma, ander publiek. We kijken uit naar jullie aanwezigheid en enthousiaste inbreng.
van za 18 okt 2014 tot vr 29 mei 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium, muziek, surplus
Met ‘The Boxz’ willen we sinds 2007 een plaats geven aan Pop- en Rockmuziek binnen het reguliere programma van Cultuurcentrum Zwaneberg. Hiervoor wordt de polyvalente zaal van CC Zwaneberg omgevormd tot een echte ‘Black Box’, een rockclub pur sang. Een plaats voor pop, rock, hiphop, … maar ook voor de nieuwere en nieuwste muziektrends.
The fountain of youth
Xpression o.l.v. Sandra De Preter
van zo 24 mei 2015 tot ma 25 mei 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, dans, gasten
Xpression bestaat reeds 14 jaar en is uitgegroeid tot een dansgroep waar iedereen zich kan uitleven in moderne en jazzchoreografieën. Met deze dansvoorstelling wil choreografe Sandra De Preter je terug meenemen naar de onbezonnen jeugdjaren. Door de jaren heen wordt iedereen wel eens in de steek gelaten door zijn lichaam. Wie wil er nu geen levenselixir om eeuwig jong te blijven?
wo 27 mei 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, kids, educatief, expo, film, surplus
Op woensdag 27 mei 2015 om 20u presenteert Cultuurcentrum Zwaneberg in de schouwburg het nieuwe aanbod voor volgend seizoen. We geven je een voorsmaakje van wat je in 2015-2016 kan verwachten aan de hand van mini-optredens en muziek- & beeldfragmenten. Wie naar de seizoensvoorstelling komt, krijgt de nieuwe seizoensbrochure ook meteen mee naar huis. Inschrijven is gratis, maar verplicht!
volzet
Ladycock
CC de Werft
do 28 mei 2015, 20u15 , Cultuurcentrum de Werft
podium, dans
‘Ladycock’ is een dansvoorstelling voor 3 mannen. Hendrik Van Doorn en Oliver Roels nodigen Nicolas Vladyslav uit om samen met hen te werken rond de films van Alfred Hitchcock. Ergens tussen dans en theater ontmoeten onheilspellende sujetten elkaar. Dubbelgangers, kriepende deuren en snerpende violen staan garant voor een absurdistisch spektakel. Mét douchescène!
verplaatst
Tussen 5 en 6
Chiro Heist-Station i.s.m. Koekstraat.be
van vr 29 mei 2015 tot za 30 mei 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor, gasten
De méér dan 75.000 jonge en joelende bezoekers van zijn megasuccesvolle comebacktournee ‘5 voor 12’ hebben Jacques Vermeire zoveel energie en inspiratie gegeven dat hij, onderweg naar een grote zesde zaalshow, op die lachsalvo’s doorgaat in de hilarische nieuwe minitournee ‘Tussen 5 en 6’. Slechts een lente lang langs slechts een 15-tal locaties.
Balletrecital
Berlaarse Balletschool Josée Nicola
van za 30 mei 2015 tot zo 31 mei 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, dans, gasten
De Berlaarse Balletschool Josée Nicola is gevestigd in zaal Forum in Berlaar. Op het einde van elk schooljaar wordt een balletrecital uitgevoerd. De combinatie van muziek, dans, belichting en kostuums geven een beeld van de inspanningen van het voorbije jaar.
De Mannenmonoloog
Productiehuis 3 Pees vzw
di 2 jun 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor, gasten
Binnen 5 miljoen jaar zijn mannen helemaal uitgestorven! Daarom doet An Nelissen in haar 10de soloproductie een warme oproep om de man te redden. Kortom: een nieuwe show waar de stukken vanaf zullen vliegen! Het is natuurlijk nog een hele tijd voor de mannen echt zullen verdwijnen, maar An kijkt graag vooruit. Want wat zouden we doen als mannen niet zouden bestaan?
extra
CTRL (Alles onder controle)
do 4 jun 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor
In ‘CTRL’ krijgt het publiek een avond vol manipulatie, suggestie en zelfs hypnose. Gili experimenteert voor het eerst met de idee om zelf alle controle compleet los te laten. Het publiek bepaalt alles en mag de volledig controle overnemen. De vrije keuze van het publiek heerst. Is Gili – buiten zijn comfortzone - dan nog steeds in staat om verbluffende stunts uit te halen?
reserveer tickets
Happy Feet
dansclub Happy Feet
van vr 5 jun 2015 tot za 6 jun 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, dans, gasten
Op 6 en 7 juni viert dansclub Happy Feet uit Heist-op-den-Berg haar 25-jarig bestaan met een spetterend optreden. Alle dansers van jong tot minder jong, beginners tot gevorderden, zullen hun beste beentje voorzetten om te tonen wat ze het voorbije jaar geleerd hebben.
vorige
|
pagina 17 van 18
|
volgende