getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • di 30 september 2014 JEUGDRAAD TRAKTEERTOp 19 december komt Radio Guga naar The Boxz!
  • wo 3 september 2014 NIEUWE CONCERTEN THE BOXZNovastar & The Scabs komen dit seizoen langs in The Boxz.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

podium

vorige
|
pagina 4 van 17
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle podiumvoorstellingen, zowel in eigen organisatie als aangeboden door derden. Verfijn je keuze naar genre via bovenstaande knop. Ontdek ons aanbod!

Staminee De Living i.s.m. CC Zwaneberg
van di 23 sep 2014 tot di 26 mei 2015 , Staminee De Living
podium, humor, surplus
De voorbije jaren groeide Comedy in De Living uit tot een vaste waarde. De intieme setting van comedy in De Living was meteen ook ons nadeel: steeds meer mensen bleven zonder kaartjes achter. Maar ... tijdens ons 6de seizoen worden alle voorstellingen gedubbeld! Twee data, zelfde programma, ander publiek. We kijken uit naar jullie aanwezigheid en enthousiaste inbreng.
van za 18 okt 2014 tot vr 29 mei 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium, muziek, surplus
Met ‘The Boxz’ willen we sinds 2007 een plaats geven aan Pop- en Rockmuziek binnen het reguliere programma van Cultuurcentrum Zwaneberg. Hiervoor wordt de polyvalente zaal van CC Zwaneberg omgevormd tot een echte ‘Black Box’, een rockclub pur sang. Een plaats voor pop, rock, hiphop, … maar ook voor de nieuwere en nieuwste muziektrends.
Solistenconcert
Brassband Willebroek vzw
zo 26 okt 2014, 19u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Brassband Willebroek is in volle voorbereiding naar het Brassbandkampioenschap 2014 dat in CC Zwaneberg zal plaatsvinden eind november. Voor deze gelegenheid nodigde BBW een buitenlandse topsolist uit: de naam zal later nog bekend gemaakt worden. Uiteraard kan je buiten dit spektakel Brassband Willebroek in topvorm aanschouwen!
reserveer tickets
Attached
vr 31 okt 2014, 19u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, circus/spektakel
Een circusshow over vasthouden en loslaten. De 2 acrobaten van de Zweedse circuscompagnie Magmanus zijn hopeloos verbonden: wanneer de ene valt, vliegt de andere! In deze gloednieuwe experimentele indoorshow verkent Magmanus nieuwe technieken, constructies en de wetten van de zwaartekracht. ‘Attached’ is een show die aan je zal blijven kleven.
reserveer tickets
Heft uw voeten op!
zo 2 nov 2014, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater, kids
‘Heft uw voeten op!’ is een beeldende, woordeloze kleutervoorstelling van BRONKS over jonge en oude mensen en de dingen die voorbijgaan of niet snel genoeg vooruitgaan. Met een saus van nostalgie en melancholie willen Titus De Voogdt, Joris Hessels, Ruth Beeckmans en Michiel van Cauwelaert het verstrijken van tijd tastbaar maken.
reserveer tickets
Kat op een heet zinken dak
wo 5 nov 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, theater
‘Kat op een heet zinken dak’ is een familiedrama pur sang. Het is het verhaal van de confrontatie tussen een rijke, terminaal zieke patriarch en zijn aan de drank verslaafde lievelingszoon Brick. De Spelerij bewerkt een absolute klassieker van Tennessee Williams. Met Mathias Sercu, Eva Van Der Gucht, Lotte Pinoy, Joren Seldeslachts, Roy Aernouts & Debbie Crommelinck in een regie van Paula Bangels.
uitverkocht
Stay Gold
vr 7 nov 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
pop & rock, podium
Ozark Henry’s laatste album, ‘Stay Gold’, werd zijn meest persoonlijke. In eigen land scoorde Ozark Henry zijn grootste succes ooit met de single ‘I’m Your Sacrifice’: het album ging platinum en hij moest enkel Stromae laten voorgaan in het rijtje van meest gedownloade Belgische artiesten. Radio 2 maakte van dit duet met Amarylis Uitterlinden de Radio 2 Zomerhit van 2013.
laatste tickets
K.F. Sint Jansvrienden meets Mr. Sousa & The Barracudas
K.F. Sint Jansvrienden Wiekevorst
za 8 nov 2014, 19u30 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
De Koninklijke Fanfare Sint Jansvrienden uit Wiekevorst wil met deze 8ste editie van hun ‘Dubbel*Concert’ alweer een kwalitatief hoogstaande muzikale avond organiseren. Het 1ste deel wordt verzorgd door de K.F. Sint Jansvrienden zelf o.l.v. Kristof Falise. Zoals steeds proberen ze een gastoptreden te voorzien dat ‘anders’ is dan een fanfare. Dit jaar zijn dat Mr. Sousa & The Barracudas!
reserveer tickets
Souleymane
CC Zwaneberg i.s.m. 11.11.11.-Comité Heist-op-den-Berg
za 8 nov 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek
Debademba betekent `grote familie` in het Bambara en de kern van deze familie zijn de vingervlugge gitarist Abdoulaye Traoré (Burkina Faso) en de zanger met gouden stem Mohamed Diaby (Mali). Hun opzwepende mix van funky Afrikaanse beats en stevige rock staat garant voor een spicy live performance.
reserveer tickets
Provinciebestuur Antwerpen i.s.m. CC Zwaneberg
zo 9 nov 2014, 13u30 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek
Opnieuw zal één van de zittingen van dit orkesttornooi plaatsvinden in CC Zwaneberg. Verschillende niet-professionele orkesten geven elk een concert van zo’n 20 minuten en worden door een deskundige jury beoordeeld. Iedereen kan gratis genieten van dit muzikaal talent van eigen bodem!
vorige
|
pagina 4 van 17
|
volgende