getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • di 23 december 2014 KERSTSLUITINGCC Zwaneberg zal gesloten zijn van 24 december 2014 tot en met 2 januari 2015.
  • do 18 december 2014 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD EN WOUTER DEPREZRaymond viert zijn 65ste verjaardag in The Boxz en Wouter Deprez komt opnieuw langs in CC Zwaneberg!
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

podium

vorige
|
pagina 8 van 18
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle podiumvoorstellingen, zowel in eigen organisatie als aangeboden door derden. Verfijn je keuze naar genre via bovenstaande knop. Ontdek ons aanbod!

Staminee De Living i.s.m. CC Zwaneberg
van di 23 sep 2014 tot di 26 mei 2015 , Staminee De Living
podium, humor, surplus
De voorbije jaren groeide Comedy in De Living uit tot een vaste waarde. De intieme setting van comedy in De Living was meteen ook ons nadeel: steeds meer mensen bleven zonder kaartjes achter. Maar ... tijdens ons 6de seizoen worden alle voorstellingen gedubbeld! Twee data, zelfde programma, ander publiek. We kijken uit naar jullie aanwezigheid en enthousiaste inbreng.
van za 18 okt 2014 tot vr 29 mei 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium, muziek, surplus
Met ‘The Boxz’ willen we sinds 2007 een plaats geven aan Pop- en Rockmuziek binnen het reguliere programma van Cultuurcentrum Zwaneberg. Hiervoor wordt de polyvalente zaal van CC Zwaneberg omgevormd tot een echte ‘Black Box’, een rockclub pur sang. Een plaats voor pop, rock, hiphop, … maar ook voor de nieuwere en nieuwste muziektrends.
Het bestand
vr 2 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor
Samen met de zes beste muzikanten van de wereld zingen Mich en Raf Walschaerts de meest pakkende oorlogsliederen uit het wereldrepertoire en vertellen ze ontroerende, hilarische verhalen in hun eigen onnavolgbare stijl. Omdat oorlog niet alleen de pijn is, de verwoesting, het verdriet. Het is evenzeer de bloem op de mesthoop, de liefde, de slapstick, de humor …
laatste tickets
De band van Koen De Graeve
za 3 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
pop & rock, podium
Nederlandstalige poprock, disco & technoballades. Koen De Graeve schreef de voorbije jaren heel wat Nederlandstalige nummers. Geïnspireerd en begeleid door een fantastische schare bevriende muzikanten onderneemt hij nu met De Post een tournee door Vlaanderens fijnste theaterzalen en culturele centra. De Post brengt eind augustus 2014 zijn eerste cd uit.
reserveer tickets
Nieuwjaarsconcert o.l.v. Bert Van Thienen met gastsolist Svenja Van Driessche
Kon. Fanfare Onafhankelijkheid Wiekevorst
zo 4 jan 2015, 11u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Om de 2 jaar brengen de muzikanten van de K.F. Onafhankelijkheid o.l.v. Bert Van Thienen een nieuwjaarsconcert, ditmaal met gastsolist violiste Svenja Van Driessche. Er staan klassieke nieuwjaarswerken van Strauss, Bizet en andere bekende componisten op het programma. Het orkest staat garant om de echte nieuwjaarssfeer te laten voelen en te smaken!
reserveer tickets
Apocalyps
do 8 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek
Trio Khaldei verenigt 3 jonge muzikanten die elkaar gevonden hebben in hun passie voor kamermuziek en in het bijzonder voor de unieke klankkleur van het pianotrio: pianiste Barbara Baltussen, violist Pieter Jansen en cellist Francis Mourey. In ‘Apocalyps’ staan werken van Ravel en Messiaen op het programma. Voor het laatste werk worden zij versterkt met klarinettist Geert Baeckelandt.
verplaatst
Dubbelconcert
vr 9 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek
Na een eerste conceptalbum ‘Old Tunes, Dusted Down’ waarin oude Vlaamse volksdeuntjes aan bod kwamen, besloot Andries Boone ook zijn liefde voor de Braziliaanse bossa nova aan te wenden voor zijn mandolinquartet Mandolinman. Het bekroonde kwartet We Banjo 3 uit Ierland, combineert Ierse muziek met Old-Time en Bluegrass invloeden om de rijke erfenis en de wortels van de banjo te onthullen.
reserveer tickets
Van Peel overleeft 2014
za 10 jan 2015, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor
De vijfde! Altijd een Magnum Opus! De vijfde van Beethoven, de vijfde Staatshervorming, Grand Theft Auto V. En nu dus ook de vijfde van Van Peel. In een veelbelovend jaar nog wel. De moeder aller verkiezingen en de vader aller mediacirci. Eindelijk vrede in Vlaanderen, Oekraïne én in het Midden-Oosten. Wie zal het zeggen? Van Peel natuurlijk!
reserveer tickets
Les chevaliers - de ridders
CC Zwaneberg i.s.m. Jeugdraad Heist-op-den-Berg
zo 11 jan 2015, 15u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor, kids
In deze voorstelling voeren de clowns van Okidok ons mee naar het fascinerende tijdperk van de middeleeuwen. Twee ridders beleven komische en griezelige avonturen: eerst wacht de vijand hen op in het bos, daarna komen ze terecht in een heidens paradijs en tenslotte eindigen ze aan de poorten van de hel. Of was het allemaal maar een nachtmerrie? Dit duo brengt visuele humor van de bovenste plank.
laatste tickets
Delicatissimo
van do 15 jan 2015 tot vr 16 jan 2015 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, humor
Met de voorstelling ‘Delicatissimo’ gidsen Peter Hens en Bart Van Caenegem je ‘con brio’ doorheen de muzikale jungle. Twee topmusici die hun talent ten dienste stellen van een uitgebreid pallet aan muziekstijlen en fijne aanstekelijke humor. Ommuziék te lachen.
vorige
|
pagina 8 van 18
|
volgende