getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

laatste nieuws

  • vr 14 november 2014 HEIST HERDENKT 1914-1918Heist ontving vele eregasten op het Herdenkingsconcert WO I van de Kamerfilharmonie Vlaanderen.
  • di 28 oktober 2014 UNIEK CD-PROJECT IN DE NIEUWE OPNAMESTUDIODeze herfstvakantie zijn we gestart met een uniek cd-project in onze nieuwe opnamestudio.
meer nieuws...
getflashplayer
Om deze widget te zien heb je een recentere versie van de Flash Player nodig.Klik hier om de laatste versie te installeren.

podium

vorige
|
pagina 6 van 17
|
volgende

Hier vind je een overzicht van alle podiumvoorstellingen, zowel in eigen organisatie als aangeboden door derden. Verfijn je keuze naar genre via bovenstaande knop. Ontdek ons aanbod!

Staminee De Living i.s.m. CC Zwaneberg
van di 23 sep 2014 tot di 26 mei 2015 , Staminee De Living
podium, humor, surplus
De voorbije jaren groeide Comedy in De Living uit tot een vaste waarde. De intieme setting van comedy in De Living was meteen ook ons nadeel: steeds meer mensen bleven zonder kaartjes achter. Maar ... tijdens ons 6de seizoen worden alle voorstellingen gedubbeld! Twee data, zelfde programma, ander publiek. We kijken uit naar jullie aanwezigheid en enthousiaste inbreng.
van za 18 okt 2014 tot vr 29 mei 2015 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium, muziek, surplus
Met ‘The Boxz’ willen we sinds 2007 een plaats geven aan Pop- en Rockmuziek binnen het reguliere programma van Cultuurcentrum Zwaneberg. Hiervoor wordt de polyvalente zaal van CC Zwaneberg omgevormd tot een echte ‘Black Box’, een rockclub pur sang. Een plaats voor pop, rock, hiphop, … maar ook voor de nieuwere en nieuwste muziektrends.
Man van de wereld - Première
van do 27 nov 2014 tot vr 28 nov 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, humor
In ‘Man van de wereld’ neemt Steven Goegebeur je mee op een duizelingwekkende trip langsheen de vakanties van zijn leven, met badende bomma’s, instortende hotels, vakantieliefdes met snorren, griezelige scoutskampen en sadistische Duitse dokters. Voorwaar een reis die je nog lang zal bijblijven!
VLAMO vzw
van za 29 nov 2014 tot zo 30 nov 2014 , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, muziek, gasten
Op 29 en 30 november vindt het jaarlijks Brassbandkampioenschap plaats. Voor de 36ste keer, sinds het bestaan van het kampioenschap, zullen verschillende brassbands het beste van zichzelf geven en een gooi doen naar de kampioenstitel in hun afdeling. De winnaar van de kampioensafdeling mag ons land vertegenwoordigen op het Europees Brassbandkampioenschap 2015 in Freiburg (Duitsland).
Rosas danst Rosas
wo 3 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, dans
In ‘Rosas danst Rosas’ wordt de repetitiviteit in muziek en beweging, aangezet in Fase, verder ontwikkeld. De muziek van Thierry De Mey en Peter Vermeersch ontstond gelijktijdig en in wisselwerking met de choreografie. ‘Rosas danst Rosas’ is: 4 danseressen met een grote onderlinge verstandhouding, vijf hoofdstukken vol intense lichamelijke energie.
reserveer tickets
Apenbloed & Engelengezang
do 4 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
pop & rock, podium
Het werk van Pieter Embrechts als songsmid groeit al jaren op eigenzinnige manier. In 2004 verscheen zijn Nederlandstalige debuut ‘Maanzin’, wat door pers en publiek zeer warm onthaald werd. In september 2014 komt zijn langverwachte nieuwe Nederlandstalige album ‘Apenbloed & Engelengezang’ uit en dus gaan Pieter en de band weer op tournee om het nieuwe album aan je voor te stellen.
reserveer tickets
Beethoven V
vr 5 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
podium, klassiek
Pianist Liebrecht Vanbeckevoort waagt zich samen met Casco Phil aan een integrale uitvoering van de 5 pianoconcerto’s van Beethoven. In Heist-op-den-Berg brengen ze twee werken van Beethoven: zijn vijfde Pianoconcerto en één van zijn belangrijkste symfonieën, de Eroica.
reserveer tickets
DeKleineOorlog
cc ‘t Schaliken
vr 5 dec 2014, 20u , Cultuurcentrum 't Schaliken
podium, theater
In zijn nieuw theaterproject richt Valentijn Dhaenens de focus op de kleine man. Met ‘DeKleineOorlog’ zoomt hij in op een veldhospitaal tijdens de Eerste Wereldoorlog. Daar laat hij dokters, verpleegsters, gewonde soldaten en moeders aan het woord. Ook nu speelt hij zelf alle personages; verpleger en gewonde, moeder en zoon, worden in deze monoloog genadeloos één.
reserveer tickets
vr 5 dec 2014, 20u30 , Polyvalente Zaal CC Zwaneberg
pop & rock, podium
Goed nieuws voor de fans van The Scabs: er is nieuw werk op komst, met name de EP 'Ways of a Wild Heart'. De EP zal worden voorgesteld tijdens een exclusief concert in de Ancienne Belgique. Dat zal de enige en exclusieve Belgische show van The Scabs worden in 2014. Maar vóór dit concert is er de try-out in The Boxz. Niet te missen dus!
reserveer tickets
Operettegala 2014
Vlaams Muziek Theater
za 6 dec 2014, 20u , Schouwburg CC Zwaneberg
muziektheater, podium, muziek, klassiek, gasten
Het operettegala van 2014 wordt in een nieuw jasje gestoken. We krijgen een nieuw concept met de medewerking van de solisten, het orkest en de dansers van het Vlaams Muziek Theater. Zij nemen je mee naar de wereld waar muziek en liefde heersen, daar waar de operette en romantiek hoogtij vieren. Een overzicht van de bekendste operettemelodieën uit het zilveren en gouden tijdperk.
reserveer tickets
vorige
|
pagina 6 van 17
|
volgende