Tickets

Loting 2017-2018

Vrijdag 2 tot en met zondag 11 juni 2017 - Loting

Tussen vrijdag 2 juni 2017 om 9 uur en zondag 11 juni 2017 middernacht kan je je reservatie plaatsen van thuis uit. Via onze website kan je je lotingformulier online invullen en doorsturen.
Heb je problemen met het online invullen van je formulier? Kom dan gerust langs aan het loket tussen 2 en 11 juni 2017. Wij helpen je graag verder.
Opgelet: formulieren verstuurd via mail worden niet aanvaard!
Het bestelformulier kan gebruikt worden voor max. 8 personen.

Als deze periode voorbij is, worden de tickets per voorstelling via een computergestuurde loting toegewezen aan de personen die hiervoor wilden reserveren. We willen immers dat iedereen evenveel kans maakt op een goede plaats in de zaal. Is een voorstelling op de datum van je keuze volzet en wordt de voorstelling nog op een andere dag vertoond, dan zal de computer automatisch plaatsen toekennen op de tweede dag. CC Zwaneberg probeert ook, waar mogelijk, nog extra voorstellingen bij te boeken. Is een voorstelling toch uitverkocht en geen extra voorstelling mogelijk? Dan kom je automatisch op de wachtlijst te staan. Indien er opnieuw tickets beschikbaar zijn, word je door onze ticketbalie gecontacteerd.

Ten laatste op 16 juni 2017 krijg je een bevestiging met het overzicht van je effectieve bestelling en een link naar de factuur (via overschrijving of online betaling). Wanneer je je bevestiging per post hebt aangevraagd, ontvang je deze in de week van 19 juni 2017.

Maandag 12 juni tot en met zondag 25 juni 2017

GEEN TICKETS BESCHIKBAAR
Van 12 juni tot en met 26 juni 2017 is het praktisch niet mogelijk tickets te reserveren voor het nieuwe seizoen via telefoon, loket of online. Je kan in deze periode wel nog tickets reserveren voor het vorige seizoen 2016-2017.

Vanaf 26 juni 2017

Vanaf 26 juni 2017 is het opnieuw mogelijk tickets voor eigen voorstellingen en gastvoorstellingen te reserveren. Ook inschrijven voor cursussen is dan mogelijk. Dit kan:
| online via www.zwaneberg.be
| telefonisch tijdens de openingsuren via 015 25 07 70
| aan het loket tijdens de openingsuren.

Ticketverkoop via andere organisatoren (GASTEN)

Voor sommige gastvoorstellingen worden de tickets niet via CC Zwaneberg verkocht. Bij wie en vanaf wanneer je hiervoor tickets kan bestellen staat steeds per activiteit vermeld.