Disclaimer

Disclaimer

Informatie op de website
De website van Cultuurcentrum Zwaneberg wordt met uiterste zorg samengesteld. Het cultuurcentrum streeft ernaar om volledige, correcte en actuele informatie op de website te plaatsen. Het cultuurcentrum heeft het recht om de informatie op de site op elk tijdstip te wijzigen.

Cultuurcentrum Zwaneberg kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor fouten in de inhoud van de website of voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die het gevolg is van een plotse onbeschikbaarheid van de site.
Indien er onjuiste of onvolledige informatie op de website staat, kan u ons daarvan steeds op de hoogte brengen. Cultuurcentrum Zwaneberg zal proberen deze fouten op de website zo snel mogelijk te verbeteren.

Hyperlinks 
Cultuurcentrum Zwaneberg is in geen geval aansprakelijk voor de inhoud van andere websites waarnaar een hyperlink wordt gelegd op deze site, noch voor de schade die zou kunnen resulteren uit het raadplegen van deze sites. Het plaatsen van links houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze sites.

Persoonsgegevens
U kan zich via de website van Cultuurcentrum Zwaneberg inschrijven om onze elektronische nieuwsbrief te ontvangen. De gegevens die via deze weg verzameld worden, worden enkel gebruikt om u op de hoogte te houden van de voorstellingen en nieuwsberichten van Cultuurcentrum Zwaneberg. Cultuurcentrum Zwaneberg geeft geen persoonlijke gegevens door aan derden, behalve als dit wettelijk verplicht is. De gebruiker heeft steeds het recht om zijn/haar gegevens op te vragen, te wijzigen of te schrappen.