HUMOR/DANS

Chicos Mambo

Tutu

Dans met een grote portie humor

In ‘Tutu’ verkent Chicos Mambo met een kwinkslag een aantal van de bekendste en belangrijkste werken uit de dans; van ‘Het Zwanenmeer’ tot Pina Bausch. In deze show vol ritme en humor worden de zes dansers in de loop van twintig scènes iconen van het klassieke ballet, de hedendaagse dans, ritmische- en zelfs acrobatische dans.

Het hart van de voorstelling wordt gevormd door de zes kameleonesque mannen die meer dan veertig karakters spelen die je zullen doen gieren van het lachen. Chicos Mambo is gekend voor zijn technische kunde en z’n zin voor humor. Beide zijn in deze show in grote mate aanwezig. Dit is dans op zijn veelzijdige, atypische, oneerbiedige, leuke en artistieke best!

Vormgeving en choreografie Philippe Lafeuille geassisteerd door Flavie Hennion
Adviseur, dramaturg en tutor: Romain Compingt
Licht: Dominique Mabileau geassisteerd door Guillaume Tesson
Geluid Antisten
Algemene regie en belichting Armand Coutant
Kostuums: Corinne Petitpierre geassisteerd door Anne Tesson
Kleedster: Cécile Flamand
Pruiken: Gwendoline Quiniou
Zentaï: Corinne Barbara
Coproductie Val Productions / Cie La Feuille d’Automne. Aide apportée à la résidence et à la création Klap / Maison pour la Danse - Marseille, L’Orange Bleue - Eaubonne, L’Apostrophe - Communauté d’agglomération de Cergy-Pontoise. Théâtre Paul Éluard / Scène conventionnée / Accueil Studio - Bezons, Centre national de la danse - Pantin.