HUMOR

Thomas Smith

De jaren van verstand

Thomas’ eerdere shows werden allemaal met vier- en zelfs vijfsterrenrecensies beoordeeld in de Vlaamse kranten. En niet verwonderlijk: het improvisatievermogen van Thomas kent geen grenzen. Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet in het Nederlandse en Vlaamse circuit. 

‘De jaren van verstand’: hoe bereik je die, en heb je daar je verstand wel voor nodig? Net als artikels in een roddelblad flitsen onze gedachten aan hoge snelheid voorbij, maar welke zou je best niet lezen en lees je daarom net wel?

Zullen we ooit met zijn allen de jaren van verstand kunnen bereiken of zullen onze hersenen, soms vriend, soms vijand, soms een totale onbekende, ons altijd in de weg staan? Wie Thomas kent mag een nog vrijere, rijpere, eerlijkere en vooral grappigere Thomas verwachten. Wie hem niet kent, kan alleen maar die schade inhalen door nu wél te komen kijken. ‘De jaren van verstand’, zonder twijfel zijn meest recente show tot nu toe!

“Thomas Smith brengt in ‘Strak’ al het goede bij elkaar uit zijn vorige shows. Vintage mimiek en bewegingen, absurde grapjes en imitaties en briljante interactie met het publiek.” - De Standaard over zijn show ‘Strak’*****

“Een hoge aaibaarheidsfactor zelfs, hoe maf of bizar ook de instantgrappen die hij maakt. Maar toch vooral omdat hij zijn vak perfect beheerst, in de zuiverste meest oorspronkelijke vorm.” - De Standaard over zijn show ‘Chaos’ *****