te gast MUZIEK

Warrior of the Good, concert in the Dark

C A P P A E R T

Een bijzondere muzikale belevenis waar duisternis, kippenvel, diepte & warmte samen met “puur je oren de kost geven” de bouwstenen zijn.

Als visuele prikkels wegvallen en je enkel kunt terugvallen op je tastzin, geuren en geluiden, word je kwetsbaar en keer je je meer naar binnen. Het is een uitdaging om jezelf over te geven aan die duisternis, de luiken voor je venster-blik op de wereld te sluiten en het onbekende te betreden ...

Een team van blinde en slechtziende mensen maakt het logistiek mogelijk om heel even hun ervaringswereld te betreden (Blindenzorg Licht en Liefde). Door de kieren sijpelt na een tijdje het licht binnen op het podium ... Niet alleen u, maar ook de zussen Cappaert en hun muzikanten worden blootgesteld aan de uitdagingen die duisternis met zich meebrengt. Hun album voorstelling wordt er dus eentje op blind vertrouwen.
Een concert waar ook de ongepolijste en onvoorziene onvolmaaktheden als gasten mogen vertoeven op het podium. Geniet met de ogen dicht van de songs, geschreven door Annelies Cappaert. 

Steve Willaert: piano, harpejji, accordeon
Wouter Berlaen: contrabas
Bert Verschueren: elektrische en akoestische gitaren
Pim Dros: drums, percussie
Sarah Cappaert: zang
Annelies Cappaert: zang/songwriting