te gast MUZIEK

Ida de Nijs

Uit de schaduw ...

De ticketverkoop voor deze voorstelling is afgesloten. Er zijn op zaterdagavond 8 juni wel nog tickets verkrijgbaar aan de gastenkassa in de inkomhal van Cultuurcentrum Zwaneberg.

Een prachtige stem en een fantastisch live orkest met de beste achtergrondzangeressen van België. Liedjes die je hart verwarmen uit haar zeer succesvolle albums, splinternieuwe èn bijzondere liedjes van Ida de Nijs haar eigen idolen. Ida laat vanavond horen wat ze allemaal nog meer kan. Een avond die je blij maakt ... en misschien een beetje melancholiek, maar die je in elk geval voorlopig niet vergeet.

Ida de Nijs zingt, met een emotie die je voelt, liedjes waarvan je elk woord kan verstaan. De zangeres die een loftrompet kreeg als verrassing van 2017, zingt pas een vijftal jaar professioneel maar heeft in recordtempo vele Vlaamse harten veroverd. Liedjesschrijvers als Bart Herman, Maarten Peters, Kris de Bruyne en o.a. Kees Koek, Bram Koning en Belinda Meuldijk werkten mee aan het succes.

Ze is pas opnieuw gaan zingen toen haar dochters groot genoeg waren. Toen stapte ze over de drempel en ... uit de schaduw ...