te gast MUZIEK

De Grungblavers

Pannen van het Dak

De verkoop van deze voorstelling is gesloten. Er zijn vanavond nog wel tickets verkrijgbaar aan de gastenkassa in de inkomhal.

De Grungblavers zijn 8 bekende Aantwaarpse vrienden tussen de 48 en de ... , laat ons zeggen, boven de 48. Ze zingen evergreens maar dan in de taal van Rubens en Wannes, in 't Aantwarps dus. 'ZE' dat zijn Guillaume Van der Stighelen, Jan Van Looveren, Paul "Boogie Boy" Ambach, Gène Bervoets, Erik Goossens, Dirk Cassiers, Ludovic Nyamabo en Marc Fransen.

Liedjes van Sinatra tot Stevie Wonder en Michael Jackson. Liedjes die eeuwig jong blijven. Liedjes die we nog elke dag uit volle borst meezingen met de radio in één of andere file. Maar die je nu voor het eerst écht gaat verstaan. Want ze zijn dus 'letterlijk' vertaald naar de enige echte wereldtaal, het 'Aantwaarps'.

Eén avond met de Grungblavers en u zal nooit meer op dezelfde manier naar uw lievelingsliedjes luisteren. 

De Grungblavers hebben elkaar gevonden door en voor de muziek. Met liekes te zingen uit volle borst. Liekes waarin ze geloven. En geloof me, ze geloven niet allemaal hetzelfde. Een keer de Grungblavers aan het 'werk' zien ... en je wereld is nooit meer dezelfde!