schoolvoorstelling MUZIEK

Zannemie en de bende

Puree kan je hier niet eten

1e en 2e leerjaar

Zannemie en de bende gaat op muzikale roadtrip. Met een lading gloednieuwe muziek, zottigheden en verfrissende miniverhalen. Puree kan je bij ons niet eten, maar moet je doen. (Huh?) Stil blijven klinkt bij Zannemie nogal uitbundig en zwemmen doet ze op het droge. Zoals gewoonlijk doet ze dat samen met Veston, Toetermans, Klopterop en d’Onderlaag. Een bende om ‘a’ en ‘i’ en ‘u’ tegen te zeggen.

Nieuw en al warm omarmd in kindermuziekland! Zannemie en de bende staat voor ‘volgroeide muziek voor groeiende mensen’ en voor ‘muzikaal engagement op het podium én in de zaal’.

Voor de scholen:

De lesmappen worden met kennis van zaken uitgewerkt door Annemie Van Daele op basis van de verschillende muzische domeinen en met verwijzing naar de bijhorende eindtermen en ontwikkelingsdoelen van de Vlaamse overheid. (Beschikbaar vanaf voorjaar 2019).

Met: Annemie Van Daele, Steven Van Gool, Katrien Bos, Jo Zanders, Kris Van Hees of Angel Cálvo Perez 

 • DI 11/05/2021 - 10:30 loting van 15 mei om 9 uur
  tot 23 mei om 17 uur
 • DI 11/05/2021 - 14:00 loting van 15 mei om 9 uur
  tot 23 mei om 17 uur
 • 1 uur
 • Basisprijs € 5
  Muziekworkshop € 75
 • Blauwe zaal
  Cultuurcentrum Zwaneberg
  Cultuurplein 1
  2220 Heist-op-den-Berg
 • Omkadering: lesmap en muziekworkshop

  Muziekworkshop: Met onze stem in de aanslag en onze fantasie paraat gaan we zingen en ‘luchtgitaren’ we er op los. We dompelen ons helemaal onder in een universum waar alledaagse voorwerpen of verhalen de aanleiding kunnen zijn om een lied te zingen of muziek te maken. We maken onze eigen liederen en zoeken uit welke muziek er het best bij past. Boem pats!
  De workshop gaat door voor de film op een datum in overleg met de school. Praktische afspraken worden in juni 2019 gemaakt.
  Doelgroep: 1e en 2e leerjaar, max. 25 leerlingen
  Duur: 2 lesuren
  Locatie: in een ruim, leeg lokaal op school

 •