te gast MUZIEK

Tom Helsen

Ladies Night

De verkoop van deze voorstelling is gesloten. Er zijn zaterdagavond nog wel tickets verkrijgbaar aan de gastenkassa in de inkomhal.

Tom Helsen, de Leuvense bard en singer-songwriter, presenteert ‘Ladies Night’!

Het belooft een buitengewone en bijzondere nieuwe voorstelling te worden want er zijn uitsluitend - al dan niet gillende - vrouwen toegelaten. Mannen worden vriendelijk verzocht thuis te blijven of mannendingen te doen zodat vrouwlief van een avondje quality time onder ‘ladies’ kan genieten.

Tom Helsen komt alleen: hij begeleidt zichzelf op piano en gitaar. Hij zal zijn vrouwenpubliek tijdens dit intiem en eerlijk concert verwennen op een selectie van zijn allermooiste, breekbaarste songs. Zowel oud en nieuw werk passeren de revue. Ook neemt hij de tijd om met de nodige humor en intensiteit anekdotes te vertellen. Het zal niemand onberoerd laten.

Mannen, zoek je een origineel cadeau voor je lief, echtgenote, vriendin, moeder, zus of schoonmoeder? Verras haar dan een keer écht en koop een theaterticket voor de ‘Ladies Night’ van en met Tom Helsen. Je zal gegarandeerd goed ‘scoren’.