FILM

Becoming Astrid

Pernille Fischer Christensen

Openluchtfilm aan de blokhut in De Averegten

Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van ons tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.

Randanimatie vanaf 20 uur!
- allerlei lekkers met ijsjes van het Heide Atelier, hamburgers, popcorn, cocktail Hugo, wijn & frisdrank van ‘Op Bruno’s Wijze’ en koffie, thee, taart & wafeltjes van Ten Kerselaere.
- workshop 'Illustreren' met Eva Vaes: 'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!' Een optimistische quote van de immer vrolijke Pippi Langkous.
  In deze workshop gaan we aan de slag met deze en andere quotes en spreuken. We gieten de tekst op een kaartje en bedenken een kleurrijke illustratie die erbij past.
- workshop 'bloem haken' met Wolrus.
  Met enkele basissteken, een losse, een vaste en een stokje, kan je al een mooie bloem haken. Zet ze in een vaas of speld ze op je hoed, het staat altijd goed!
- workshop 'bloemenhapje en -drankje' met Juffertjes in’t groen. 
  Ze nodigen jullie graag uit om voor elkaar een “zonnig bloemenhapje” te maken en te nippen van je zelf gekozen en naar eigen smaak opgesmukte kruidige bloemencocktail. Zo mooi was de zomer nog nooit!

Nederlands ondertiteld
Genre: biografie, drama

Acteurs: Henrik Rafaelsen, Trine Dyrholm, Maria Bonnevie

 • WO 10/07/2019 - 22:00 KOOP TICKETS
 • 2 uur
 • Toegang gratis

  Inschrijven verplicht én handig om je op de hoogte te houden van de extra activiteiten en het alternatief indien het slecht weer is.
 • Organisatie - BOS+ ism CC Zwaneberg, Team Sport & Jeugd en Bibliotheek Heist-op-den-Berg
 • De Averegten
  Boonmarkt 4a
  2220 Heist-op-den-Berg
 • Kom bij voorkeur met de fiets of te voet. Best een dekentje, zitmeubel, zaklamp meebrengen.

 •