te gast HUMOR

Comedy for Life met o.a. Nigel Williams

De verkoop voor deze voorstelling is gesloten. Er zijn zondag nog wel tickets verkrijgbaar aan de gastenkassa in de inkomhal.

De nieuwe Heistse organisatie vzw Kompaan doet dit jaar voor het eerst mee met de Warmste Week. In het kader daarvan organiseren ze in het cultuurcentrum de allereerste 'Comedy for Life', met niemand minder dan Nigel Williams, Sven Hardies en Jeron Dewulf! Lachen gieren brullen dus, en dat voor een goed doel!

"Stand-up comedy is niet iets wat je zomaar doet, je moet het eten, slapen en vooral leven", aldus Nigel Williams, en hij kan het weten. Al tien jaar toert Nigel doorheen Vlaanderen en Nederland met zowel zijn ‘spoken word’ zaalshows als met zijn stand-up voorstellingen.
Voor al wie comedy graag een beetje ‘ruwer’ heeft, is een avondje stand-up van Nigel (in het Engels of in het Nederlands) een voltreffer; veel improvisatie, freewheelen en publieksparticipatie een zekerheid.
Met zijn stand-up shows in typische Britse stijl raast hij van het ene onderwerp naar het andere en laat hij geen spaander heel van alles wat zijn pad kruist.

Sven Hardies is al een 10-tal jaar een vaste waarde in het Vlaamse comedycircuit. “Als een diesel heeft hij zijn carrière uitgebouwd en levert hij met Gedomesticeerd ogenschijnlijk uit het niets een dijk van een voorstelling af!” CC De Werft, Geel

Jeron Dewulf is een acteur, improvisator, comedian, bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’ op 2BE. Hij is ook een internationaal bekend improvisator en won in 2006 het wereldkampioenschap impro in Berlijn.