te gast MUZIEK

Tales

cd-voorstelling 'Light Trip'

De verkoop van deze voorstelling is gesloten. Er zijn zondag nog enkele tickets verkrijgbaar aan de gastenkassa in de inkomhal.

Als de passie voor muziek blijft kriebelen en je kan dat combineren met een groeiend muzikaal vakmanschap, dan is het logische vervolg een album. Na een jaar zweten, zwoegen en schrijven zijn de studio-opnames achter de rug en is er de eerste solo-cd van Tales, met als protagonist Roeland Smeyers.

Roeland Smeyers (Heist-op-den-Berg) probeert onder de naam Tales zijn eigen pad te bewandelen. De muziek zelf is beïnvloed door verschillende genres maar het is moeilijk de muziekstijl van 'Tales' in een hoekje te plaatsen. Ze onderscheidt zich van de mainstream door de diepe, warme en ruwe stem maar ook door de pure gitaargeluiden die de nummers tot een hogere dimensie brengen. Alle nummers werden met live instrumenten ingespeeld.

Tijdens het concert wordt de muziek gecombineerd met live dans. 2 Professionele danseressen die bij 'The Voice' en 'So You Think You Can Dance' hun kunnen al hebben bewezen, zullen de muziek met hun eigen chorografie begeleiden.

Drums: Kristof De Weerdt
Bas: Christian Allegaert
Gitaar: Geert Van Kelst
Saxofoon/keyboard: Raf Cornelis
Zang: Roeland Smeyers