THEATER

De Nwe Tijd/ Suzanne Grotenhuis, Freek Vielen, Kaspar Schellingerhout

M.O.T. – De Grote Liefdeseditie

Elke maand organiseert De Nwe Tijd in eigen huis de ‘Maandagavond’. Rebekka de Wit, Freek Vielen en Suzanne Grotenhuis praten over wat hen die maand geraakt heeft in het nieuws, hun leven en het universum. Er is daarnaast livemuziek, er zijn interviews, er zijn gastoptredens, soms zijn er filmpjes en altijd is er soep en brood. En nu gaat de ‘Maandagavond’ echt ‘on tour’ (M.O.T.).

Tijdens deze ‘M.O.T.’ (op vrijdag) wil De Nwe Tijd het graag nog eens over de liefde hebben. Van onhandige puberzoen tot #MeToo-stellingname, van bonobo-promiscuïteit tot vogeltjesparingsdans en van liefdesbrief tot vechtscheiding; het zijn een paar ingrediënten die in de weken voor Valentijnsdag worden samengesmolten tot een unieke en actuele liefdesshow, met in elke stad een special guest. In Heist-op-den-Berg mogen we Michael Pas verwelkomen!

En dit alles met op de achtergrond de beroemde uitspraak van Oscar Wilde: “Alles in het leven draait om seks. Behalve seks. Seks draait om macht.”

M.O.T.’s paren persoonlijke ontboezemingen aan politieke statements, literatuur aan comedy en bovenal avonden die echt ergens over gaan aan de ongedwongenheid van een goed gesprek in je lievelingscafé.

Van en met: Suzanne Grotenhuis, Freek Vielen, Kaspar Schellingerhout