te gast MUZIEK

AFGELAST | Will Tura

Ronde van Vlaanderen

Keizer van het Vlaamse lied trakteert fans in aanloop van 80ste verjaardag

Will Tura, de onbetwiste keizer van het Vlaamse lied, gaat weer op tournee! Vijf theaters, gespreid over heel Vlaanderen, verheugen zich op de komst van het belangrijkste icoon van het Vlaamse lied. En met hen popelen ook vele duizenden fans om Will opnieuw live aan het werk te zien.

Tachtig wordt hij op 2 augustus 2020. Maar die verjaardag wacht Will Tura niet af om zijn fans weer te trakteren op zijn muziek. Live spelen is de kern van Will Tura’s DNA. Optreden is voor hem ‘thuiskomen’ op de plek waar hij zich het best in zijn vel voelt: het podium. Dat die plek hem op slag 25 jaar jonger maakt, bewees hij afgelopen zomer met een bijzonder succesvol optreden in de Brusselse AB. Dat concert wakkerde het virus weer volop aan.

Vlaanderen mag zich gelukkig prijzen, want Will besloot om opnieuw te gaan touren. Vijf plaatsen doet hij aan voor wat zonder twijfel onvergetelijke concerten worden. Will zal zijn fans trakteren op het beste uit zijn rijkgevulde repertoire, dat niet minder dan 725 liedjes telt. Met zijn vertrouwde band onder de deskundige leiding van Steve Willaert neemt hij het publiek mee door heel zijn carrière. Met ontroering en ambiance pakt hij ook jou in.

 • DI 27/10/2020 - 20:00 AFGELAST Tickets & info via Tele Ticket Service 070 345 345
 • Basisprijs € 65
  Basisprijs (rij T-X) € 51,50
 • Organisatie - 'N Joy
 • Schouwburg
  Cultuurcentrum Zwaneberg
  Cultuurplein 1
  2220 Heist-op-den-Berg
 • De tickethouders van dit concert kunnen het concert in Antwerpen bijwonen. Zij werden hiervan verwittigd door de organisator. Voor meer informatie hierover en de beschikbaarhied van tickets, neem contact op met Tele Ticket Service op 070 345 345

 •