MUZIEK

Het Warmste Benefietconcert

K. F. Sint Jansvrienden Wiekevorst

Waarom deze avond?

33 jaar geleden kreeg erevoorzitster Gaby Mols te horen dat ze kanker had. Een zwaar verdict voor een moeder van 3 jonge kinderen. Als mater familias, maar ook als fanfare- en toneelmoeke heeft zij al die tijd haar strijd gestreden, als een leeuwin. 33 jaar van moed en hoop ... een voorbeeld voor vele mensen die ze kende. Na haar overlijden in september willen ze, als familie, toch een positieve boodschap brengen in deze warmste week.

De K.F. Sint Jansvrienden brengt dan ook graag hulde aan hun erevoorzitster. Afwisselend worden gedichten voorgedragen uit 'Lopen op los Zand'.

Met het concert worden deze projecten gesteund:

Wiekevorst tegen Kanker

'Wiekevorst tegen Kanker' zag in 2016 het levenslicht. Enkele enthousiastelingen van verschillende lokale verenigingen zamelden 5000 euro in zodat een ploeg van 8 etsers kon deelnemen aan de '1000 km voor Kom op tegen Kanker'. In 2020 nemen ze voor de 4e keer deel aan de '1000 km'. Ditmaal met 3 ploegen, zo zamelden ze ruim 50 000 euro in voor de strijd tegen kanker.
Verschillende activiteiten, een tomeloze inzet van vele vrijwilligers, de steun van sponsors én de inwoners van Wiekevorst maken van 'Wiekevorst tegen Kanker' een warm verhaal van de hele gemeenschap.

G-muziek

In oktober 2013 startte de gemeente Heist-op-den-Berg met deze muzieklessen voor mensen -vooral jongeren- met een beperking. Iedere maandagavond begeleidt muziektherapeute Soe Van Rompaey haar leerlingen. Zij geeft hen in individuele sessies muziektherapie, leert hen luisteren naar muziek en zelf muziek beoefenen.
Dit project leeft alleen dankzij 'mecenaat' en ze zijn voortdurend op zoek naar financiële steun en sponsoring.

Geef om Haar

Tussen 17 en 18.30 uur is iedereen welkom in de foyer om gratis je haar te laten knippen (min. 30 cm) of indien je reeds je haar hebt laten knippen, om je staart te komen doneren. Het haar wordt daarna doorgestuurd naar 'Geef om Haar'.
Quirina van kapsalon Kwibz en haar team kunnen niet wachten om de schaar erin te zetten. Tot dan!

 • ZO 22/12/2019 - 19:00 Tickets en info via de muzikanten, 014 26 58 88 of guido.milis@hotmail.com
 • Basisprijs € 12
  Voorverkoop € 10
 • Schouwburg
  Cultuurcentrum Zwaneberg
  Cultuurplein 1
  2220 Heist-op-den-Berg
 • Deuren open vanaf 18.30 uur

 •