te gast HUMOR

Comedy for Life

ten voordele van vzw Kompaan

De verkoop van deze voorstelling is gesloten. Er zijn vanavond nog tickets verkrijgbaar aan de gastenkassa in de inkomhal.

Na het grote succes van onze eerste editie in 2019, zetten we ook dit jaar een Comedy for Life op het programma. Hou je agenda vrij op donderdag 26 november 2021, en kom samen met ons lachen, gieren, brullen met de shows van Lukas Lelie, Peter Hens en Sven Hardies. 

In november 2012 stapte hij voor het eerst op het podium tijdens de voorronde van Humo’s Comedy Cup. Wat volgde was een indrukwekkend parcours. Lukas’ stijl kan omschreven worden als ‘awkward’ met veel oneliners en absurditeiten. Naast stand-up comedy werkt Lukas regelmatig achter en voor de schermen van Woestijnvis. Zo zetelt hij af en toe als jurylid in De Slimste Mens en als panellid in Control Pedro. Lukas werkt ook al een aantal jaar als redactielid en sidekick voor De Ideale Wereld.

Peter Hens is leerkracht van opleiding en gekend bij het grote publiek van het programma 'Voor De Leeuwen' op één en 'Belgium's Got Talent' op VTM. Hij heeft al heel wat ervaring om voor publiek te spelen. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een stukje ‘Nonkel Bob’ in hem.

Wanneer Sven Hardies als kinderloze vrijgezel verliefd wordt, trouwt en zo in een nieuw samengesteld gezin met 3 kinderen terecht komt, kan hij makkelijk al zijn grappen weggooien en gewoon opnieuw beginnen. Inspiratie genoeg, want de plots verworven verantwoordelijkheden doen wat met een mens. Geen oefenrondes, meteen meedraaien. Gedomesticeerd is het herkenbare - maar daarom niet minder chaotische - gezinsleven door de ogen van een flierefluiter met ADD.