FILM

Green Book

Drive-in cinema

Omwille van de verstrenging van de coronamaatregelen heeft het gemeentebestuur beslist alle evenementen in augustus te annuleren, zo ook de Drive-in Cinema.

Elke vrijdagavond in augustus toveren we de parking van de Vlinderstraat om tot een Drive-in Cinema! Geniet van een film onder de open sterrenhemel vanuit je auto. 
Wie zonder wagen komt, kan zijn eigen stoel meebrengen. Hiervoor wordt een rijtje voor de eerste auto's voorzien.


Wanneer de briljante Afro-Amerikaanse pianist Don Shirley in 1962 aan een concerttournee begint door het zuiden van de VS, krijgt hij een platvloerse Italiaanse mannetjesputter als persoonlijke chauffeur. Maar Tony, met z’n grote mond en losse handjes, is precies het geschikte type, want een reis door de racistische zuidelijke staten is voor een zwarte man een levensgevaarlijke onderneming. In dit raciale mijnenveld groeien twee figuren uit heel verschillende werelden stilaan naar elkaar toe.

In deze film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wekken twee fenomenale acteurs een gevoelig stukje recente geschiedenis tot leven. Een feelgood roadmovie over een opbloeiende vriendschap, gemaakt met veel flair en vakmanschap.

Deze film kreeg 3 Golden Globes en 3 Oscars.

Nederlands ondertiteld
Genre: drama
Regisseur: Peter Farrelly
Acteurs: Linda Cardellini, Viggo Mortensen, Mahershala Ali

 • VR 21/08/2020 - 21:00 AFGELAST n.a.v. coronacrisis
 • 2 uur 10 min.
 • Basis € 20 (per auto)
  Zonder auto € 10 (per persoon)
 • Parking Vlinderstraat
  Vlinderstraat
  2220 Heist-op-den-Berg
 • Meer praktische info volgt later, dus hou de website zeker in de gaten!

 •