THEATER

SKaGeN

WatchApp #2: Emmi & Leo Live

Na WatchApp #1 op algehele vraag van het publiek een sequel!

In mei 2020 kwam SKaGeN uit met de allereerste WatchApp-voorstelling #1: ‘Emmi & Leo’. Meer dan 10.000 mensen volgden Emmi & Leo in hun WhatsApp knipperlichtrelatie. In dit unieke format van theater wordt het fysieke podium vervangen door het virtuele podium. Het blijkt een échte wereld, die pijn én schoonheid kan voortbrengen.   

‘WatchApp #2’ gaat nu een stap verder. De personages krijgen gezichten en je zult ze ook ‘live’ kunnen tegenkomen, als je dat wil. In deel 2 ontmoeten Emmi en Leo elkaar verschillende keren en daar kan het publiek op alle mogelijke manieren bij zijn. Hoe dat precies in zijn werk zal gaan, daar verrassen we jullie graag mee. Maar ook als ze niet samen zijn, trekken Emmi & Leo alle registers van de moderne communicatie open. 

Emmi en Leo hadden een zinderende liefdesaffaire - via WhatsApp: een liefde die uitsluitend gebaseerd was op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet. Toen dat eindelijk ging gebeuren, liep het mis en het contact werd verbroken. Nu, twee jaar later, keert Leo terug uit Boston en krijgt hij een bericht van Emmi in zijn WhatsApp. Beiden blijken nog altijd verslaafd te zijn aan elkaar en een werkelijke ontmoeting lijkt nu onvermijdelijk.

 • WO 07/10/2020 VERKOOP GESLOTEN Combi #1 & #2 Tickets vanaf 31 aug via CC Zwaneberg
 • WO 18/11/2020 KOOP TICKETS Tickets vanaf 31 aug via CC Zwaneberg
 • Basis € 12,50
  Combi € 20
 • Op locatie
  in Heist-op-den-Berg
  2220 Heist-op-den-Berg
 • Op wo 7 oktober 2020 start de oorspronkelijke reeks nog één keer opnieuw, zodat iedereen mee is (niet vereist om te kunnen volgen, wel leuk!). We werken met een voordelig combiticket voor ‘WatchApp #1’ en ‘#2’.

 • Gebruikersovereenkomst
 •