THEATER

SKaGeN

WatchApp #2: Emmi & Leo Live

Na WatchApp #1 op algehele vraag van het publiek een sequel!

SKaGeN met de allereerste 'WatchApp-voorstelling #1: ‘Emmi & Leo’', gebaseerd op de roman ‘Emmi & Leo’ van de Oostenrijkse auteur Daniel Glattauer. Het werd een overdonderend succes met zo’n 10.000 verkochte tickets, in Vlaanderen alleen al. Nederland en Frankrijk volgden. Het gezelschap staat te popelen om de grenzen van dit nieuwe medium nog een stuk te verleggen, want dat dit format nog héél wat mogelijkheden biedt, is duidelijk.

SKaGeN blijft trouw aan de spelregels van het theater: het publiek is getuige van de intimiteit tussen twee personages zonder er zelf aan deel te nemen. Het gebeurt ‘live’, want je krijgt hun berichten ‘in realtime’ te zien, op alle mogelijke momenten van de dag. En natuurlijk is er het belang van de timing - voor de spanning, de humor en de ontroering. Kortom, alles wat theater zo geweldig maakt, maar dan op je telefoon. Dat dit format mensen kan raken, ontroeren en boeien, werd duidelijk doorheen de vele enthousiaste reacties op Facebook, Instagram en de populaire ‘virtuele foyer’.

‘WatchApp #2’ gaat een hele stap verder. Emmi en Leo krijgen gezichten en zullen elkaar verschillende keren ‘live’ ontmoeten. Als publiek kan je die ontmoetingen op verschillende manieren mee beleven. Hoe dat precies in zijn werk zal gaan, daar verrassen we u graag mee. Maar ook als ze niet samen zijn, trekken Emmi & Leo alle registers van de moderne communicatie open. Zo krijgen we in dit vervolg een hele andere kant van de personages te zien.

 • WO 07/10/2020 VERKOOP GESLOTEN
 • WO 18/11/2020 KOOP TICKETS Tickets verkrijgbaar tot 15 nov. om 9.30 uur.
 • Basis € 12,50
  Combi € 20
 • Op locatie
  in Heist-op-den-Berg
  2220 Heist-op-den-Berg
 • Op wo 7 oktober 2020 start de oorspronkelijke reeks nog één keer opnieuw, zodat iedereen mee is (niet vereist om te kunnen volgen, wel leuk!). We werken met een voordelig combiticket voor ‘WatchApp #1’ en ‘#2’.

 • Gebruikersovereenkomst
 •