te gast THEATER

Het Prethuis

De Contactspeurder

De verkoop van deze voorstelling is gesloten. Er zijn vanavond nog tickets verkrijgbaar aan de gastenkassa in de inkomhal.

We schrijven 9 juni 2020, het land bekomt van een eerste lockdown. We maken kennis met Raf Deruyter, het is zijn tweede dag in het callcenter als contactspeurder. Met de opleiding van de dag ervoor begint hij vol goeie moed aan zijn opdracht. Het blijkt echter niet zo vlot te verlopen als verwacht met de nodige misverstanden tot gevolg. Als hij dan uiteindelijk toch iemand aan de lijn krijgt die wil meewerken, mondt dit uit in een verrassing van formaat! Dat had Raf niet zien aankomen.

'De Contactspeurder' is een actuele komische voorstelling, boordevol misverstanden, verrassende wendingen en visuele clownerie! 

"'De Contactspeurder' doet half jaar virusellende op één avond vergeten ... Het blijft bulderen tot aan de staande ovatie op het einde ... Dit is waarom we theater zo gemist hebben ... Een hilarische portie verbaal vuurwerk" - Het Nieuwsblad

"Wat is de 'De Contactspeurder' een heerlijke rentree in het theater ... Opletten: tijdens deze voorstelling verspreidt het lachvirus zich snel ... Geweldig dat je handen nog eens dienen om enthousiast in te klappen en niet enkel om gel aan te smeren" - Luc Milio (Radio 2)

"Komedies van Jeroen Maes blinken vooral uit door hun vakmanschap... Zelfs achter een mondmasker kon je de glimlach van de Coronaproof-zaal niet verbergen" - Chez Bartizze