cursus
Van 3 tot 6 jaar

Nelson danst digitaal

Nelson nodigt je uit om samen met je knuffelcontact thuis te dansen.

Coronaproof!

Nelson en zijn familie houden van dansen. Ze schilderen al dansend in de lucht en besturen elkaars lichaam met een gekke afstandsbediening. Ze drummen met heel hun lijf op de vloer en laten elkaar door de lucht vliegen. Ze bewegen zoals ze nog nooit bewogen hebben. En op het einde duwen ze steevast hun lievelingsspelletjes door een gigantische dansmachine en knutselen zo hun eigen dansvoorstelling in elkaar.

‘Nelsons dansboek’ is een heerlijk dansboek. Vandaag nodigt Nelson je uit om samen met je knuffelcontact zelf te dansen. Geen voorgekauwde pasjes. Niets moet op de maat van de muziek en tellen hoeft al helemaal niet. Met prikkels uit de hedendaagse dans word je samen uitgedaagd om je eigen bewegingstaal te ontdekken en leer je hoe je een choreografie uitschrijft. Doen jullie mee?

Dafne Maes is auteur van ‘Nelsons dansboek’. Ze heeft haar eigen dansgezelschap LAP waar ze dansvoorstellingen maakt voor kinderen en jongeren en is als lector aan de slag bij de lerarenopleiding van Karel De Grote Hogeschool. Vandaag is zij jullie gids in deze verrassende digitale dansworkshop. Een uniek moment voor kinderen en (groot)ouders.

Danservaring niet vereist. Zin om te bewegen des te meer!

  • WO 23/12/2020 - 14:00  tot 15:00
  • Basis € 10 per duo (kind + (groot)ouder)
  • Hoe neem ik deel als duo? Op voorhand krijg je een zoom-link doorgestuurd die je op de dag zelf kan gebruiken om deel te nemen (log je op voorhand in via www.zoom.us) - idealiter werkt je camera en zet je je geluid af als je inlogt bij de workshop.
  • Op tv op laptop
    bij je thuis
    in de zetel
  • Zin in nog meer dansen en wil je graag ‘Nelsons dansboek’ (kostprijs € 16) van Dafne Maes in huis? Of wil je het boek graag cadeau geven aan iemand? Stuur dan een mailtje naar veerle@zwaneberg.be

  •