FILM/KINDEREN
Vanaf 6 jaar

Ook muizen gaan naar de hemel

Stopmotion animatiefilm vanaf 6 jaar

‘Ook muizen gaan naar de hemel’ is een prachtige stop-motionfilm voor de hele familie over een muis en een vos die samen in de hemel terecht komen. Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de gezworen vijanden.

Na een onverwacht ongeluk komen een jonge muis met een opvliegend karakter en een onzekere vos samen in de dierenhemel terecht. In deze nieuwe wereld moeten ze leren hun natuurlijke instincten te bedwingen om met elkaar de uitdagingen van deze prachtige, maar spannende omgeving aan te gaan. Hun reis is vol gevaren en verrassingen, maar tijdens hun avonturen worden ze de beste vrienden.

‘Ook muizen gaan naar de hemel’, van de Tsjechische regisseurs Jan Bubeníček en Denisa Grimmová, is gebaseerd op het gelijknamige boek en gaat over de kracht van vriendschap. De makers schiepen een adembenemende wereld waarin talloze dieren met elkaar samen leven. De film won meerdere prijzen en werd geselecteerd voor Cinekid.

Deze schitterende, ontroerende stopmotion animatiefilm met meer dan 100 poppen bewijst dat elk einde ook een nieuw begin betekent.

 

Nederlands gesproken
Genre: Animatiefilm (stop-motion)
Regie: Denisa Grimmová & Jan Bubeníček

 • ZO 22/05/2022 - 15:00 KOOP TICKETS
 • 1 uur 25 min. + korte pauze
 • Basis € 6
  Vriend € 4,50
  VTK € 1,20
  (Online reserveren = 1 € korting)
 • Schouwburg
  Cultuurcentrum Zwaneberg
  Cultuurplein 1
  2220 Heist-op-den-Berg
 •