WOORD

Honderduit

Maite Goossens interviewt

‘Honderduit’: dat is een ontspannende babbel op zondagochtend, met koffie en porto. Maite Goossens ontmoet mensen met een boeiende achtergrond en een sterk verhaal. Maite Goossens is radiopresentatrice bij Joe en presenteert sinds het voorjaar van 2022 ‘Honderduit’.

Op 2 oktober is radio- en televisiemaker Michel Follet te gast bij Maite. Follet (°1959) begon in 1981 als televisiemaker & -presentator bij de BRT. In 1992 richtte hij mee Radio Donna op. Bij ATV maakte en presenteerde hij 21 jaar het filmmagazine. Tussendoor schreef hij boeken, zoals recent ‘Een slag van de molen’ over de kermis en ‘BV-day’, een thriller onder het pseudoniem Chris Van Gansbeke. Daarnaast heeft hij op Eclips TV een dagelijkse rubriek 'Clips à la carte' met ongewone clips en veel muziek, gaande van chanson, filmmuziek tot country. Tot vorig jaar presenteerde Follet op Eclips TV de talkshow ‘Aan het juiste adres’ met telkens 4 gasten. Cas Goossens was er ooit te gast!

Op 13 november verwelkomen we Ann Van Elsen. Ze realiseerde een succesvolle mediacarrière na ‘Miss België’, een verkiezing die de Molse won in 2002. Als radiopresentatrice had ze met Dave Peeters een populaire show op Donna. Later verhuisde ze naar MNM en ondertussen is ze één van de populairste stemmen bij Joe. Televisie heeft voor haar geen geheimen, want Ann presenteerde o.a. ‘Supertalent’, ‘Huizenjacht’, ‘De inrichters’, ‘Summerdate’ en ‘Singles’.

Op 12 februari komt psychotherapeut en seksuoloog Wilfried Van Craen langs. Hij specialiseerde zich in de cognitieve gedragstherapie en hypnotherapie. Later integreerde hij deze benaderingen met Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT). Als auteur heeft hij met zijn vier eerste boeken psychotherapeutische referentiekaders uit de academische isolatie gehaald door ze voor een breder publiek te vertalen naar de herkenbare dagelijkse praktijk. Nadien volgden boeken over relaties en seksualiteit. Ten slotte schreef hij enkele boeken over het verruimen van de levenskwaliteit. Zijn laatste boek gaat over mindfulness en de kloof tussen het leven dat we verlangen en dat wat we krijgen.

Op 19 maart is het de beurt aan Birgit Van Mol (onder voorbehoud), Vlaamse presentatrice en voormalig nieuwslezeres. Ze studeerde logopedie en ging daarna werken bij de VRT, waar ze programma's presenteerde zoals 'Personal Upgrade', 'Look' en 'Herexamen'. Tussendoor werkte ze ook voor Radio 2 en Radio Donna. Later maakte Van Mol de overstap naar VTM, waar ze actief was als nieuwslezeres bij VTM Nieuws en het magazine 'Royalty' presenteerde.

 • ZO 02/10/2022 - 10:30 KOOP TICKETS met Michel Follet
 • ZO 13/11/2022 - 10:30 KOOP TICKETS met Ann Van Elsen
 • ZO 12/02/2023 - 10:30 KOOP TICKETS met Wilfried Van Craen
 • ZO 19/03/2023 - 10:30 KOOP TICKETS met Birgit Van Mol (o.v.)
 • Basis € 8,50
  Vriend € 7,50
  VTK € 1,70
  (incl. drankje)
 • Organisatie - CC Zwaneberg i.s.m. de Ridders in de Orde van de Zwaan
 • Café Vélodroom
  Cultuurcentrum Zwaneberg
  Cultuurplein 1
  2220 Heist-op-den-Berg
 •