te gast THEATER/DANS

Isabelle Beernaert

Particles of God

De verkoop voor deze voorstelling is gesloten. Er zijn zondag, voor aanvang van de voorstelling, nog tickets beschikbaar aan de gastenkassa in de inkomhal.

Particles of God mikt hoog. Buitenaards hoog. 
Naar het universum meer bepaald. Voortdurend in beweging. Onze thuis, die ons allemaal met elkaar verbindt.

Die creatieve sparkle leidt tot een unieke artistieke vertolking. Met een internationale topcast, prachtige kostuums, live muziek en een choreografie die zowel de lichamen onstage als de emoties van het publiek meeneemt op een indringende reis.

Een niet te missen ervaring. Ontdek als eerste een van de meest spraakmakende voorstellingen van 2023 met live muziek van Peter Bogaert, en stukken van o.a. Philip Glass & Max Richter.

Muziek en dans zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Isabelle Beernaert staat garant voor muzikale diversiteit, op het ritme van de voorstelling. Werk van Max Richter, Philip Glass, Jon Hopkins e.a. smelt samen tot een kloppend geheel, als dagen van een rondreis.

En er is nog meer! Rode draad door het geheel is de muziek van dirigent, componist en meesterviolist Peter Bogaert. Gast-concertmeester bij o.a. Symfonieorkest Vlaanderen en  Belgian National Orchestra, actief als solist bij o.a. Jef Neve.

Choreografie & regie : Isabelle Beernaert
Lichtontwerp : Mike Den Ottolander & Isabelle Beernaert
Dansers : Isabelle Beernaert The Company
Live Muziek : Peter Bogaert
Kostuums : Cortana

 • ZO 13/11/2022 - 19:00 VERKOOP GESLOTEN Tickets en info vanaf 8/06/22 via CC Zwaneberg
 • 1 uur 15 min.
 • Basis € 35
 • Organisatie - Dancers On Stage
 • Schouwburg
  Cultuurcentrum Zwaneberg
  Cultuurplein 1
  2220 Heist-op-den-Berg
 •