cursus

Daguitstap Kröller-Müller museum en beeldentuin

In de voormiddag bezoeken we met gids het Kröller-Müller Museum in Otterlo Nederland. Het museum, genoemd naar Helene Kröller-Müller, herbergt moderne en hedendaagse kunst. Naast de uitgebreide Vincent van Goghcollectie kan je er ook genieten van andere topstukken zoals oa. Claude Monet, Pablo Picasso, Piet Mondriaan e.a. Na het begeleid bezoek is er nog ruimte voor individueel bezoek.

In de namiddag bezoeken we de uitgestrekte beeldentuin van het museum. Samen met de gids staan we stil bij enkele hoogtepunten. Nadien is er nog de mogelijkheid om individueel de beeldentuin verder te ontdekken.

Wij zorgen ervoor dat u zondagavond rond 19 uur terug op de parking van het Cultuurplein bent na een boeiende culturele dag!

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van onze partner Cultuursmakers (voorheen vtbKultuur) ontvang je een ontbijtpakketje voor tijdens de lange heenrit.

Niet inbegrepen: lunch, dranken en persoonlijke uitgaven.

 • ZO 25/09/2022 - 07:00  tot 19:00
 • Basis € 68
  Leden Cultuurmakers € 63
  (incl. vervoer met luxeautobus, ontbijtpakket, toegang museum, beeldentuin, park, gidsen en reisbegeleiding)
 • Organisatie - CC Zwaneberg i.s.m. Cultuurmakers Heist-op-den-Berg/Putte
 • Op locatie
  in Heist-op-den-Berg
  2220 Heist-op-den-Berg
 • Lunch: Je kan kiezen uit verschillende opties:
  1) Ik neem mijn eigen lunchpakket mee.
  2) Ik kies voor een lichte lunch in het buitenrestaurant van de beeldentuin. Aanduiden bij inschrijving. Ter plaatse te betalen.
  3) Ik kies voor het restaurant Monsieur Jacques. Aanduiden bij inschrijving, menukeuze volgt in september. Ter plaatste te betalen.

 •