CIRCUS/SPEKTAKEL/KINDEREN
Van 6 tot 106 jaar

Tim Oelbrandt en De Studio

Spirals

Een voorstelling over de dunne lijn tussen wat echt is en fantasie

In ‘Spirals’ spreken de muziek en het beeld. Scène per scène schildert Tim Oelbrandt een droomwereld, ondersteund door prachtige muziek. Een droomfabriekje dat aangestuurd wordt door de manipulatie van de objecten en de kracht van de illusietechnieken.

Het werk van Tim Oelbrandt heeft roots in het magisch theater, in goochelkunst en illusies. In zijn voorstellingen brengt hij zijn publiek in verwarring door te spelen met hun verwachtingen.

Tim Oelbrandt is al jaren een ster in de underground magic community. Met zijn theaterproductie ‘Heen en terug’, waarvoor hij zich verdiepte in de psychologie achter de goochelkunst, zette hij de stap naar het grote publiek. Zijn eerste magische theatervoorstelling werd enthousiast onthaald door jong en oud. Daarnaast is hij ook magic consultant voor diverse theater- en tv-producties. Zo werkte hij mee aan de reeks ‘Nicholas’ en ‘Dat belooft voor later’ op VTM en ‘Donovan’ op RTL.

Dimitri Duquennoy is een beslagen theatermaker en bekend gezicht bij o.a. het Toneelhuis, hetpaleis, Theater FroeFroe, Tutti Fratelli, Toneelacademie Maastricht, Theaterfestival Maastricht, Bruno Vansina en DE KOLONIE MT.

Concept en uitvoering: Tim Oelbrandt
Coaching: Dimitri Duquennoy
Muziek: Nelle Bogaerts
Coproductie: De Studio
Met dank aan Theater op de Markt - Dommelhof