te gast MUZIEK

Laura Tesoro in Concert

Nog maar net 20 jaar oud en ze vertegenwoordigde ons land al op het Eurovisiesongfestival 2016 met haar funky single ‘What’s The Pressure’. Ze zingt, ze danst, ze acteert … Laura groeide op in de coulissen van theaters, dus een podium is haar niet vreemd. Dat bewees ze meteen toen ze in 2008 de rol van Annie op zich nam in de gelijknamige musical. Ook tv-werk schrikte haar niet af, ze speelde als kind al gastenrollen in tv-series als ‘Wittekerke’, ‘Witse’ en later ook ‘Familie’ en ‘Altijd Prijs’. In 2010 belandde ze in het muziekprogramma ‘KetnetPOP’, waar ze haar passie voor popmuziek ontdekte. 4 jaar later eindigde ze als runner-up in ‘The Voice van Vlaanderen’. Op 19 augustus 2014, haar 18de verjaardag, kwam haar eerste single ‘Outta Here’ uit. Deze werd grijs gedraaid op zowat alle Vlaamse radiozenders.

Zo vertrok Laura op 19-jarige leeftijd met een rugzak vol ervaring naar Stockholm voor het Eurovisiesongfestival en scoorde daar een mooie 10e plaats voor België. 

 • ZA 16/12/2017 - 20:00 VERKOOP GESLOTEN Het is niet meer mogelijk om online tickets te reserveren. Er zijn op zaterdag vanaf 19 uur wel nog tickets beschikbaar aan het loket.
 • Basisprijs € 19
 • Organisatie - 'N Joy
 • Schouwburg
  Cultuurcentrum Zwaneberg
  Cultuurplein 1
  2220 Heist-op-den-Berg
 •