te gast HUMOR

An Nelissen

De Gelukmonoloog

The final farewelltour

Ondertussen 21 jaar met soloshows. Om al die voorstellingen te spelen, legde An Nelissen ongeveer 1 miljoen 676 duizend kilometer af. Om het af te leren, maakt ze nog 1 show. Bij wijze van afscheid aan het leven ‘on the road’. An wil doen waar The Rolling Stones niet in slagen: stoppen op een hoogtepunt. ‘De Gelukmonoloog’ was in februari 2017 al te zien in CC Zwaneberg en was maanden op voorhand uitverkocht. Daarom komt An heel graag nog een keer terug voor haar finaal afscheid.

An vroeg aan 100 mannen en vrouwen waar ze het meest naar verlangen in het leven. 93 van hen antwoordden eenvoudigweg: ‘geluk’. Maar blijkbaar bedoelen ze daar ook allemaal iets anders mee. Voor de één is het een gezellige namiddag met de familie, voor de ander véél geld, voor weer een ander staat het gelijk aan ‘eeuwige jeugd’ of aan een goede partner. Voor haar ultieme solovoorstelling gaat An Nelissen het gevecht aan met al die waanbeelden over ‘het geluk’ en tegelijkertijd vraagt ze zich af of er eigenlijk nog redenen zijn om gelukkig te zijn. 

 • ZO 17/12/2017 - 20:00 VERKOOP GESLOTEN Het is niet meer mogelijk om online tickets te reserveren. Er zijn op zondag vanaf 19u wel nog tickets beschikbaar aan het loket.
 • Basisprijs € 21
  Basisprijs +65j € 19
  Basisprijs -26j € 19
  Vanaf 20 personen € 16
  Vanaf 50 personen € 14
 • Organisatie - Productiehuis 3pees
 • Schouwburg
  Cultuurcentrum Zwaneberg
  Cultuurplein 1
  2220 Heist-op-den-Berg
 •