HUMOR

Steven Mahieu (+ Karel Ghyoot)

Zonder Filter

Stel nu eens gewoon dat er een filter is. In je hoofd. En stel dat die echt alles filtert, dus ook wat je denkt én wat je voelt.

En stel dat je op basis daarvan leeft en handelt. Omdat dit is wie je echt denkt dat je bent.  Maar stel nu ook eens dat je die filter kan wegnemen én dat je dan onmiddellijk een voorstelling begint te schrijven. Wat zou dat geven? Wordt het dan gênant, pijnlijk of blijft alles gewoon hetzelfde als ervoor?

In ieder geval, ‘Zonder Filter’ is de derde avondvullende voorstelling van Steven Mahieu. Kom zelf kijken hoe zo’n filterloze Steven eruit ziet.

Voorprogramma: Straatmuzikant Karel Ghyoot is een geboren verteller en performer. Aan de hand van zijn gitaar en stem neemt hij het publiek mee in een heel apart universum, waarbij niemand onberoerd blijft.

"Recht in uw gezicht." - De Standaard (****)

"'Gewoon' comedy op topniveau." - Het Nieuwsblad (****)

"Steven heeft de drang om op het podium te staan, te ploeteren in zichzelf, een wonde te genezen, mentaal iets kapot te slaan." - (De Morgen, dubbelinterview met theatermaker Arne Sierens)

"Het moment waarop je het meesterschap bereikt. Dat is waar Steven zich met deze voorstelling bevindt." - (Wouter Deprez op WTV)

"Mensen zullen zien wie ik echt ben." - (De Zondag)

"Het leven, en hoe mensen met dat leven omgaan. (...) Dat is van waaruit Steven Mahieu vertrekt voor zijn comedyshows." - (Het Nieuwsblad)

Tekst & spel: Steven Mahieu
Klankborden: Randall Casaer, Arne Sierens, Wouter Deprez, Kim Rau
Fotografie en vormgeving: Sander Belmans - mmooii.be
Productie: 5to9 Management (Chris Verhaeghe)