te gast MUZIEK

Heist Loopt & Zingt

Heist Loopt & Zingt is het grootste regionale benefietevenement van Heist-op-den-Berg. De sportieve joggingnamiddag met het cultureel feestelijk einde tijdens de avond wordt georganiseerd ten voordele van Actie Zorgenmens en dit door Rotary Heist. Alle opbrengsten van dit event gaan naar uitgekozen projecten van sociale verenigingen uit Heist-op-den-Berg.

Heist Loopt is een joggingnamiddag waar de aflossing halve marathon, joggen in teamverband, centraal staat, maar individueel deelnemen kan ook. Het parcours, met start en aankomst op het terrein van Hestival, loopt door het commerciële hartje van Heist. In het midden van het parcours overwint men samen de pittoreske berg van Heist!

Heist Zingt is het leukste feestje van de zomer van Heist. Tijdens dit massaspektakel wordt meegezongen op de meest bekendste liedjes van het moment en hits uit het verleden. Ondertussen zijn de grootste Vlaamse sterren present op dit podium, waaronder Nathalie Meskens en Guga Baul tijdens de vorige editie. Tijdens deze live concerten is meezingen alvast niet verboden.