MUZIEK

Jo Lemaire

No Borders

Première

In ‘No Borders’ doorbreekt Jo Lemaire alle land en taalgrenzen! Na talloze optredens op buitenlandse podia neemt Jo je met haar zwoele stem mee naar de uithoeken van de wereld.
Van Parijs naar New York en via Tokio terug naar Europa ... en dit met een 18-koppig top orkest! Ze laat het publiek genieten van een cross-over tussen wereldbekende chansons en internationale evergreens uit het collectieve geheugen.

‘No Borders’ is een referentie naar Jo’s meertaligheid die altijd aan bod komt in haar concerten. Songs uit het repertoire, van o.a. Nat King Cole, Manhattan Transfer, Charles Aznavour, Doris Day en Sacha Distel passeren de revue.Het repertoire van deze ‘queen of hearts’ stelt liefde centraal deze avond. Het 18-koppig tellende ‘Elite Orchestra’(bestaande uit het vaste 6-koppige combo uitgebreid met extra blazers, violen en backing vocals) zorgt voor een magistrale begeleiding van Jo’s indringende stem. Met hen doet Jo op haar eigen originele en stijlvolle manier de onsterfelijke melodieën herleven.