te gast THEATER

Het Prethuis

Blind Getrouwd

De verkoop van deze voorstelling is gesloten. Er zijn vanavond nog wel tickets verkrijgbaar aan de gastenkassa in de inkomhal.

Marc en Francine maken zich grote zorgen over het liefdesleven van hun dochter. Steeds komt ze thuis met een jongen die niet echt naar de zin is van de twee nogal kieskeurige ouders. Maar deze keer schijnt ze toch de hoofdvogel afgeschoten te hebben. Haar nieuwe vriend Jonas lijkt de perfecte schoonzoon. Degelijke Vlaamse jongen en advocaat in spé, dit kan niet fout gaan! Tot hun dochter een klein detail onthult, hun toekomstige schoonzoon is … blind!

Marc en Francine overleven deze opmerking amper. Maar hun dochter zet door en we maken de avond van de eerste kennismaking mee. Onhandigheid alom, beide ouders willen hun goede wil tonen maar toch schieten ze de ene kemel na de andere. Dit tot grote ergernis van dochterlief. Marc en Francine hebben maar één missie ze willen een ‘blinde trouw’ kost wat kost vermijden. Of ze slagen in hun plan daar komt u achter tijdens deze hilarische komedie waarbij de ene doldwaze situatie blindelings de andere opvolgt.

‘Liefde maakt blind’ maar of ze ook overwint … ? ‘Blind Getrouwd’ is de opvolger van de succesvolle komedies ‘Komen (vr)Eten’ en ‘Dubbeldate’ die eerder volle zalen lokten. 

Schrijver: Jeroen Maes.
Cast: Peter Bulckaen, Greet Rouffaer, Tine Priem, Guillaume Devos en Jeroen Maes.