te gast MUZIEK

Diamonds on the Rocks

A tribute to Neil Diamond

De ticketverkoop voor deze voorstelling is afgesloten. Er zijn op zaterdagavond 8 juni wel nog tickets verkrijgbaar aan de gastenkassa in de inkomhal van Cultuurcentrum Zwaneberg.

Maak kennis met dé ultieme Neil Diamond tributeband.

Uniek aan deze coverband is dat zanger-gitarist Kris ‘Kirri’ Valvekens gezegend is met bijna identiek dezelfde stem, frasering en intonatie als Neil Diamond. Sluit je ogen en je hoort geen verschil.

Bovendien heeft hij een superband achter zich staan, de crème de la crème onder Belgische muzikanten: Jan Cuyvers (Soulsister, Zjef Vanuytsel, Bart Peeters & de Radio’s), Marc ‘Rosso’ Van Puyenbroeck (Soulsister, Clouseau, Nathalia), Niels Verheest (Blue Blot, Roland, The Whodads, The Internationals), Luc Canters (Rick Tubbax & The Taxis, Strange Fruit) en zangeressen Emilie Leysen (Strange Fruit) en Nathalie Van den Meutter (Strange Fruit).

Ze trakteren je op een wervelend muzikaal eerbetoon aan Neil Diamond. De grootste hits ‘Sweet Caroline’, ‘Beautiful Noise’, ‘Love on the rocks’ of  ‘Solitary Man’ staan op de playlist maar ze grasduinen nog veel dieper in het oeuvre van de Meester.

Neil Diamonds songbook is namelijk meer dan pop en rock … veel meer!

Kris ‘Kirri’ Valvekens: lead vocals, gitaar
Jan Cuyvers: drums
Marc ‘Rosso’ Van Puyenbroeck: bas
Niels Verheest:  piano, orgel
Luc Canters: gitaar
Emilie Leysen en Nathalie Van den Meutter: zang